2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ben hamile olduğumu 24 Eylül de öğrendim gece. 25 Eylülde sabah uyandik eşim gitti. Ve biz o zaman daha 2 aylık evliydik. Ve eylülden beri de yok. Şimdi de zeytin dalı operasyonuna dahil o nedenle gelemem dedi.
Çok zor her yönden. En basitinden
Ben ehliyet almak istiyordumm çocuk doğunca alamam biliyorum..
Ben geldiğimde alırız dedi. Normalde bu ay bitiyordu görevi. Ama Afrin çıkınca gelemedi. Ve gelemeyecekte. Benim hayatım hep ertelemekle geçiyor napıcam bilmiyorum

Ahhh yavrum ya içim kötü oldu gözlerim doldu yanında olup sarilabilseydim keşke sana bi ablan gibi moral verebilseydim

Evet canım uzman çavuş.
Karnim Ağrıdı 2 buçuk saat oldu yavrum oynamadi hic cok üzülüyorum. Napcamı şaşırdım artık
Cnm onların sözleşmeleri bitince zabıta ya da devlet memuru olabiliyorlarmış sanırım ben oyle duymuştum. Stresli oldugun için o da etkilenmiştir annesi üzme kendini❣birazdan oynar miniğin ❣

Cnm onların sözleşmeleri bitince zabıta ya da devlet memuru olabiliyorlarmış sanırım ben oyle duymuştum. Stresli oldugun için o da etkilenmiştir annesi üzme kendini❣birazdan oynar miniğin ❣

Onların hepsi sözde canım kolay olunmuyor. Borcum olmasa bırakıcam mesleği diyor ama borcumuz çok.
Inşallah oynar meleğim benim

ÇENTİk nedr bilmiyorum öyle bir tabir kullanmadı doktor sadece kan akımı yavas ve gelişm geriliği var dedi sende de öylemi oldu
Çentiklenme plesantada ki kan akışını yavaşlatıyor canım, oğlumda ultrason da hep haftasından bi kaç gün geri gözüküyordu sonra o çentiklenme kendiliğinden düzelmişti çok şükür

benim iki gündür farklı doktorlarda ayrıntılı ultrason randevum vardı. ilkinde radyoloğa gittim orda bir hafta ileri çıktı ki bugüne kadar hep öyleydi kaç doktora gittiysem aynı şeyi söylemişti. bugün kendi doktorumda haftası ile uyumlu çıktı. bir günde bir hafta geriledi bebek. sinir oldum bi şey de diyemedim göz yanılması olduğunu düşünüyorum sonuçta göz yordamıyla ölçülüyor.

ayrıntılı ultrasonda bebeğin böbrek genişliğinin fazla olduğunu öğrendik kendi doktorum aslında söylemeyecektim aklınız karışmasın diye dedi fakat dün radyolog tarafından yapılan ultrasonda da öğrendiğimiz için biz sorduk. genel de erkek bebeklerde olan durummuş düzeliyormuş. bizim bebeğimiz kız olmasına rağmen böyle bi durum yaşıyoruz. aslında içim rahat belki düzelir bebeği üzmenin anlamı yok diye düşünüyorum fakat yine de merak ettim böyle bi şey ile karşılaşan oldu mu diye

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Eylülde evlenmiştik bizde, eşimi kasımda Afganistana yolladılar.. Mayıs sonunda geldi diye sevinirken bu sefer yurt içi görevler.. Tekrar herşey bitti derken, 15 Temmuz ve tamamen ayrıldık.. Eşini sabah yollayıp, akşam kavuşmak nasıl birşey bilemiyorum.. 2,5 yıl oldu.. Onsuz bir düşük yaptım, üzüntüden saçkıran oldum, geceleri bacaklarım kasılırdı sabah bakardım yer yer morarmış.. Anasız, babasız olmak ayrı eşsiz olmak apayrı zor.. Bende özellikle bu Pazar günü eşimden ayrılırken çok kötü olmuştum.. En zoru da ona ağladığımı belli etmemeye çalışmak.. Bir an önce çıksa da evden ağlasam diyorum.. Çokk zor cidden.. Rabbim onlara ve tüm kolluk kuvvetlerine sağlık versin ve tüm eşleri kavuştursun inşallah..

canım çok zor gerçekten ama Allah canını sağ etsin sağlık versin
bu günlerde geçer üzme kendini hayırla gidip gelsin insallah

Günaydın kızlar , benim bir Dr akrabam var. Dün konuştuk bana asla şeker yüklemesi yaptirma dedi. Kendisinin doktorunu da Amerika'dan gelen bir Prof muş. Asla izin vermiyorum demiş. Şu anda tespit edebildiğimiz bebegin pankreas ve gözü zarar görüyormuş. %3 risk altında olan gebeler için bebeğe bu kadar zarar vermelerini anlamıyorum bu gelenek olmuş burda diye kiziyormuş. Dr akrabamin da 3 çocuğu var hiçbirine yaptırmamis çocukların maşallahı var. Yalnız hangi Dr a gitsem sorgusuz sualsiz seker yuklemesi yapicagiz diyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Cok zor bi durum canim Allah yardimciniz olsun.ama sonu guzel olsun saglikla kavusun insaallah biz hamisler dua ediyoruz sizlere askerlerimize kolluk güçlerimize hep.ama sen smdi bunlari dusunme annesin artk bebeğini dusun aglamak yok.benim doktorum anlatirdi hamileyken bosandim bi kere aglamadm bebegime bisi olmasin diye derdi.etkileniyorlar karnimizdalar daha ama hissediyo sipalar.sen bundan sonra hic bi seyi erteleme kursa yazil alacagn varsa ilerleyen aylarda al bebise.babasi geldiginde her sey hazir olur iste bebisini sevmek kalir geriye

Canım Allah yardımcın olsun. İnan ordaki askerlerden hepimiz sorumluyuz.Her gün dua edip gözyaşı döküyoruz. Rabbim hepsini korusun. Sen de her gün ayetelkursi ve fetih süresi oku. Bu ayetler zırh gibi korur onları inşallah. İyi şeyler düşün bebeğine de güzel şeyler söyle inşallah esin de kazasız belasız döner. Dualarımız askerlerimize...

Ben kadin dogumcuma fln sormadim ama yaptirmicam gbi duruyor esime sordum yaptirmicaz dedi en son.seker olcumlerimde sıkıntı yoktu cunku

Allah yardımcın olsun sağ salim evine dönsün inşallah eşinle birlikte tüm askerlerimiz, gerçekten zor bende geçen hafta küçük kardeşimi askere uğurladım içim parçalandı aklım fikrim hep onda senin için daha zor Allahım bir an önce kavuştursun sizi

Bana daha gebeliğimin enn başında 75lik yapılacak diye not yazdı dr tokluk kan şekerim 95 çıkmıştı o zaman halbu ki sinir oldum, bende yaptırmak istemiyorum özelde ki doktorum genel olarak ilaca ve gereksiz yapılan tüm tahlillere karşı çıkan bi doktor yalnızca o yaptır derse yaptıracağım

Erken istemesinin bir sebebi yoktu.Hani neden erken istenir onu da bilmiyorum açıkcası.Oyüzden sizlere de sormak istedim.Ancak yükleme sonucu gebelik şekerim olduğu çıktı.Şimdi yediklerime dikkat ediyorum.
Demir ilacını da ben de yatarken içiyorum öncesi ve sonrasında birşey yememek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…