2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de nefes darligi cekiyorum.hele uzandigimda nefesim kesiliyor kalbim bogazimda atiyor nefes almakta zorluk cekiyorum
Bebisim hareketlerinin masaallahi var
Disardan goruluyor zaten de bu aralar bazen cok guclu tekme atiyor canimi acitacak kadar karnimi baya hoplatiyor dalgalandiriyor korkuyorum bazen icimden canavar cikacak diye bin sukur bu gunleri de gorduk.ama hareketleri cok asagida hissediyorum hemen rahmimde en asagi nereyse orda hissediyorum bazen yukari geliyor ama gobek deligime cok yaklasmiyor

allah tez zamanda kavuşmak nasip etsin inşallah. eşin yokluğu anne ve babanın yokluğu gibi olmuyor hele sizin durumunuz çok daha farklı. bebeğinizi üzmeyin iyi düşünmeye çalışın

canım çok zor gerçekten ama Allah canını sağ etsin sağlık versin
bu günlerde geçer üzme kendini hayırla gidip gelsin insallah

günaydın kızlar
Blackbluee1 @aeengineer kızlar sabah sabah içime oturdu sözleriniz rabbim sabrını versin tez zaman da kavuşun eşlerinize bebeklerinize sarılın güzel hayaller kurun ki gerçek olsun

Blackbluee1 @aeengineer @rapunzelesk Allah hepinize sabırlar versin, hiç kolay değil..

Allah sabrını da versin canım. İyi olduğunu bil, tevekkül et, sabret. Allah yardımcın olsun üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Gerçekten zor arkadaşım Tez zamanda kavuştursun Rabbim.

Canım ya çok üzüldüm senin adına rabbm sabır versin sana üzme diyecem kendini biliyorum olmuyor o ama sabırlı olmaya çalış kuzum allah hem senin hem eşinin Yardımcısı olsun inşalalh

Blackbluee1 @aeengineer kızlar allah sizi sabır versin inşallah gelecekte herşey çok daha güzel olur allah sevdiklerimizi yanımızdan başımızdan ayırmasın aminn
Tesekur ederim kızlar mesajlarınız ve dualarınız için hepiniz çok sağolun. Bende kendimi çok uzmemeye çalışıyorum ama hala bebeğimi hissetmedim.
Rüyamda da saçma sapan şeyler gördüm kanamam oluyormuş falan çok kötü bir gündü

Canım bu haftalarda hareketler düzensiz evham yapma lütfen bak ben 4 gün hissetmedim ödüm koptu ne dualar ettim ağladım doktor bu haftalar düzenli olmaz dedi 28 ve sonrası düzenli hissetmen gerek dedi

Canım bu haftalarda hareketler düzensiz evham yapma lütfen bak ben 4 gün hissetmedim ödüm koptu ne dualar ettim ağladım doktor bu haftalar düzenli olmaz dedi 28 ve sonrası düzenli hissetmen gerek dedi

Öyle canım bende biliyorum düzensiz olduğunu ama birden bire ağrı girince oda birdaha oynamayınca evham yaptım. Yoksa yapmam şimdi karnımı dinliyorum inşallah bir işaret yollar :)

Öyle canım bende biliyorum düzensiz olduğunu ama birden bire ağrı girince oda birdaha oynamayınca evham yaptım. Yoksa yapmam şimdi karnımı dinliyorum inşallah bir işaret yollar :)
Senin bebis güçlü canım sadece stres yapınca o anlık kasılma ağrısı olmuştur. Artık bebisler uyuyor bazen 17 saat uyuuorlarmis uykuda da olabilir . Merak etme o güçlü bir bebek inşallah bir şey olmayacak. Benim de geçen gün elime sıcak su döküldü acıdı ay diye bağırdım bebek hemen bi tarafta toplandı çok korktum demek ki gerçekten hissediyorlar . Rahatlatıcı müzik dinle kendini de rahatlat onu da canim.

Ben gerilince hareket etmiyor ne zaman rahatliyorum o da rahatliyor kasiyoruz ya kendimizi etkileniyor.konus canim miniginle guzel guzel oksa karnini rahatca ayaklarini uzat yayil biraz:) tatli fln ye konus cevap vericektir er gec annecine

Bende kesinlikle inandım hissettiklerine. Miniklerimiz bizim inşalalh sağ salim geçer bi günler de alırız kucağımıza..

Ben gerilince hareket etmiyor ne zaman rahatliyorum o da rahatliyor kasiyoruz ya kendimizi etkileniyor.konus canim miniginle guzel guzel oksa karnini rahatca ayaklarini uzat yayil biraz:) tatli fln ye konus cevap vericektir er gec annecine

Ona henüz fırsat bulamadım. Bebiş te haklı ilgi bekliyor belki de biraz uğraşıyım bakalım

Kızlar bir de ayakkabılarım bana biraz daralmış ya :/ bu çok erken gibi geldi bana giyebiliyorum ama sıkıyor biraz
Aslında erken değil, bünyeden büyeye değişiyor canım. Benim arkadaşımında bu aylarda ayakları bilekleri şişmeye başlamıştı yaz olduğu için sürekli terlikle işe gelirdi :) Dün bir müşterimiz "ben 5.ayımdayken elim yüzüm gözüm şiş gezerdim" dedi. Her bünye farklı canım normal bence.

Aslında yüzüğümü takabiliyorum yüzde der bisey yok belki yavaş yavaş oralarda da başlar. Hem horlayan hem şişkin olacam desene :/ neyse ki geçici olacak inşallah

Kızlar artık geceleri horluyorum burnum hep tıkalı gibi nefes alamıyorum çok utanıyorum horladigim için kendi sesime uyanıyorum . Benim gibi olan var mi :/
benn kendi horultuma uyanıyorum gözümü açıp baktığımda eşimin beni seyrettiğini görüyorum adam sesimden uyuyamamış oluyor
utanacak bisey yok canım hamilelikten bunlar
oğlumda anne sürekli horlamaya başladın diyor o tv izlerken birden içim geçiyor horlamam dillere destan oldu
Benimde nefes alıslarım etkiliyor artık zor nefes alıyorum neden acaba kızlar
rahim büyüdü iyice karnimizda öyle tabi bi arkadaşım kaburgalarım ağrıyor diyor normal yani

Kızlar bir de ayakkabılarım bana biraz daralmış ya :/ bu çok erken gibi geldi bana giyebiliyorum ama sıkıyor biraz

ilk hamileligimde hic odemim yoktu bunda benimde oldu ayak bileklerime çorap oturuyor bir cok botum olmuyor mesela

hepsi geçicek kızlar bunlar normal şeyler
yine göz cevremde ve burnumun kenarlarında hafif kararmalar meydana geldi ilk gebelikte hic yoktu
erkek bebek olmasına rağmen karnım bunda inanılmaz yaygın mesela ilki sivriydi
sağlıkla gelsinlerde bunların hepsi düzelecek insallah

Benden biri bulduğuma sevindim ay

Aslında yüzüğümü takabiliyorum yüzde der bisey yok belki yavaş yavaş oralarda da başlar. Hem horlayan hem şişkin olacam desene :/ neyse ki geçici olacak inşallah
Horlama bende de oluyor bazen. Hatta tam uykuya dalacakken 2 dk. içinde kendi horlamama uyanıyorum Ne çabuk uyudun diyor eşim de

Canım benim de böyle olmuştu 1 buçuk günden fazla hissetmedim, hatta tatlılar yedim uzandım doktoru aradım panik yaptım hem o günlerde üzülmüş hemde yorulmuştum. Ama sonra minik minik kımraşmaya başladı merak etme bebişlerimizinde sakinleştiği anlar oluyor. Akşama kadar bekle gecede dinlen yarın hareket eder minik Selim.

ilk hamileliğimde 22 haftada ellerim uyuşmaya başlamıştı ödem oluştu sonrasında 35 ayakkabı giyerken 38 e kadar çıktım Allahtan yazdı da işe giderken her ay bir babet aldım ucuz yollu ödeme bağlı olarak ellerimi hissetmiyordum bile klavyeye yazı yazamazdım bardağı tutamazdım odun gibi olmuştu ellerim hatta eşim el kaslarım güçlensin diye spor aletleri satan bir yerden bir alet almıştı hey gidi günler 2 ay kadar sürdü kendiliğinden geçti uyuşmalar. hepsi geçti gitti unutuldu da yeniden hamileyim

Bana öyle birşey de söylemedi aslında.Bu hafta sonu 2.kez yükleme yapılacak.Bakalım sonuca göre hareket edeceğim bende.Bence de önemli bir konu.Yaptırmakta fayda var.Rİskleri çok fazla.Bazı karşıt fikirler olsada 50 gr. yükleme zararlı olacağını düşünmüyorum.2-3 dilim baklavaya tekabül ediyormuş.Zaten birçoğumuz okadar şekeri tüketiyoruz günlük olarak.Yediğimiz birçok şeyde şeker mevcut tatlı dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…