- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.801
allah tez zamanda kavuşmak nasip etsin inşallah. eşin yokluğu anne ve babanın yokluğu gibi olmuyor hele sizin durumunuz çok daha farklı. bebeğinizi üzmeyin iyi düşünmeye çalışın
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Eylülde evlenmiştik bizde, eşimi kasımda Afganistana yolladılar.. Mayıs sonunda geldi diye sevinirken bu sefer yurt içi görevler.. Tekrar herşey bitti derken, 15 Temmuz ve tamamen ayrıldık.. Eşini sabah yollayıp, akşam kavuşmak nasıl birşey bilemiyorum.. 2,5 yıl oldu.. Onsuz bir düşük yaptım, üzüntüden saçkıran oldum, geceleri bacaklarım kasılırdı sabah bakardım yer yer morarmış.. Anasız, babasız olmak ayrı eşsiz olmak apayrı zor.. Bende özellikle bu Pazar günü eşimden ayrılırken çok kötü olmuştum.. En zoru da ona ağladığımı belli etmemeye çalışmak.. Bir an önce çıksa da evden ağlasam diyorum.. Çokk zor cidden.. Rabbim onlara ve tüm kolluk kuvvetlerine sağlık versin ve tüm eşleri kavuştursun inşallah..
canım çok zor gerçekten ama Allah canını sağ etsin sağlık versin
bu günlerde geçer üzme kendini hayırla gidip gelsin insallah
Cok zor bi durum canim Allah yardimciniz olsun.ama sonu guzel olsun saglikla kavusun insaallah biz hamisler dua ediyoruz sizlere askerlerimize kolluk güçlerimize hep.ama sen smdi bunlari dusunme annesin artk bebeğini dusun aglamak yok.benim doktorum anlatirdi hamileyken bosandim bi kere aglamadm bebegime bisi olmasin diye derdi.etkileniyorlar karnimizdalar daha ama hissediyo sipalar.sen bundan sonra hic bi seyi erteleme kursa yazil alacagn varsa ilerleyen aylarda al bebise.babasi geldiginde her sey hazir olur iste bebisini sevmek kalir geriye
Canım Allah yardımcın olsun. İnan ordaki askerlerden hepimiz sorumluyuz.Her gün dua edip gözyaşı döküyoruz. Rabbim hepsini korusun. Sen de her gün ayetelkursi ve fetih süresi oku. Bu ayetler zırh gibi korur onları inşallah. İyi şeyler düşün bebeğine de güzel şeyler söyle inşallah esin de kazasız belasız döner. Dualarımız askerlerimize...
Allah yardımcın olsun sağ salim evine dönsün inşallah eşinle birlikte tüm askerlerimiz, gerçekten zor bende geçen hafta küçük kardeşimi askere uğurladım içim parçalandı aklım fikrim hep onda senin için daha zor Allahım bir an önce kavuştursun sizi
Blackbluee1 canım üzme kendini nolur.. bebeğin olunca bu ayrılıkları daha az hissedersin. Bebişini düşün o geliyor yakında annesini yalnız bırakmaz eşinde inşallah kısa sürede gelir belki izin alır sürpriz yapar.. keşke çalışabilseydin eşine yardım ederdin borçlardan falan ama olsun artık sana güç verecek bir meleğin var Tek değilsin aksine eşinden daha güçlü durumdasın
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.allah biz polis asker eşlerinin yardımcısı olsun.bize düşen dua ve sabır.bir ömür boyle gecicek bizim için.allah başımızdan eksik etmesin seslerini duyalım yeter.evladını düşün canım kendini çok hırpalama.
günaydın kızlar
Blackbluee1 @aeengineer kızlar sabah sabah içime oturdu sözleriniz rabbim sabrını versin tez zaman da kavuşun eşlerinize bebeklerinize sarılın güzel hayaller kurun ki gerçek olsun
Allah sabrını da versin canım. İyi olduğunu bil, tevekkül et, sabret. Allah yardımcın olsun üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Gerçekten zor arkadaşım Tez zamanda kavuştursun Rabbim.
Canım ya çok üzüldüm senin adına rabbm sabır versin sana üzme diyecem kendini biliyorum olmuyor o ama sabırlı olmaya çalış kuzum allah hem senin hem eşinin Yardımcısı olsun inşalalh
Kızlar öncelikle Allah kavuştursun, çok zor hele hamilelikte duygu yoğunluğu fazla, özlem fazla. Eşle paylasilmak istenenler. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz. Dualarımız sizinle ve tüm asker ve kolluk kuvvetlerimize. Allah yardımcıları olsun
Tesekur ederim kızlar mesajlarınız ve dualarınız için hepiniz çok sağolun. Bende kendimi çok uzmemeye çalışıyorum ama hala bebeğimi hissetmedim.Blackbluee1 @aeengineer kızlar allah sizi sabır versin inşallah gelecekte herşey çok daha güzel olur allah sevdiklerimizi yanımızdan başımızdan ayırmasın aminn
Eşimden utanıyorum sordum horlamami duydun mmu diye evet bazen horluyorsun önemli değil diyorAğzım açık uyuduğum kesin:))ama sesimi duymuyorum..hiç takma olacak bunlar ayıp değil yani...
Canım bu haftalarda hareketler düzensiz evham yapma lütfen bak ben 4 gün hissetmedim ödüm koptu ne dualar ettim ağladım doktor bu haftalar düzenli olmaz dedi 28 ve sonrası düzenli hissetmen gerek dediTesekur ederim kızlar mesajlarınız ve dualarınız için hepiniz çok sağolun. Bende kendimi çok uzmemeye çalışıyorum ama hala bebeğimi hissetmedim.
Rüyamda da saçma sapan şeyler gördüm kanamam oluyormuş falan çok kötü bir gündü
Canım bu haftalarda hareketler düzensiz evham yapma lütfen bak ben 4 gün hissetmedim ödüm koptu ne dualar ettim ağladım doktor bu haftalar düzenli olmaz dedi 28 ve sonrası düzenli hissetmen gerek dedi
Senin bebis güçlü canım sadece stres yapınca o anlık kasılma ağrısı olmuştur. Artık bebisler uyuyor bazen 17 saat uyuuorlarmis uykuda da olabilir . Merak etme o güçlü bir bebek inşallah bir şey olmayacak. Benim de geçen gün elime sıcak su döküldü acıdı ay diye bağırdım bebek hemen bi tarafta toplandı çok korktum demek ki gerçekten hissediyorlar . Rahatlatıcı müzik dinle kendini de rahatlat onu da canim.Öyle canım bende biliyorum düzensiz olduğunu ama birden bire ağrı girince oda birdaha oynamayınca evham yaptım. Yoksa yapmam şimdi karnımı dinliyorum inşallah bir işaret yollar :)
Öyle canım bende biliyorum düzensiz olduğunu ama birden bire ağrı girince oda birdaha oynamayınca evham yaptım. Yoksa yapmam şimdi karnımı dinliyorum inşallah bir işaret yollar :)
Senin bebis güçlü canım sadece stres yapınca o anlık kasılma ağrısı olmuştur. Artık bebisler uyuyor bazen 17 saat uyuuorlarmis uykuda da olabilir . Merak etme o güçlü bir bebek inşallah bir şey olmayacak. Benim de geçen gün elime sıcak su döküldü acıdı ay diye bağırdım bebek hemen bi tarafta toplandı çok korktum demek ki gerçekten hissediyorlar . Rahatlatıcı müzik dinle kendini de rahatlat onu da canim.
Ben gerilince hareket etmiyor ne zaman rahatliyorum o da rahatliyor kasiyoruz ya kendimizi etkileniyor.konus canim miniginle guzel guzel oksa karnini rahatca ayaklarini uzat yayil biraz:) tatli fln ye konus cevap vericektir er gec annecine
Aslında erken değil, bünyeden büyeye değişiyor canım. Benim arkadaşımında bu aylarda ayakları bilekleri şişmeye başlamıştı yaz olduğu için sürekli terlikle işe gelirdi :) Dün bir müşterimiz "ben 5.ayımdayken elim yüzüm gözüm şiş gezerdim" dedi. Her bünye farklı canım normal bence.Kızlar bir de ayakkabılarım bana biraz daralmış ya :/ bu çok erken gibi geldi bana giyebiliyorum ama sıkıyor biraz
Aslında yüzüğümü takabiliyorum yüzde der bisey yok belki yavaş yavaş oralarda da başlar. Hem horlayan hem şişkin olacam desene :/ neyse ki geçici olacak inşallahAslında erken değil, bünyeden büyeye değişiyor canım. Benim arkadaşımında bu aylarda ayakları bilekleri şişmeye başlamıştı yaz olduğu için sürekli terlikle işe gelirdi :) Dün bir müşterimiz "ben 5.ayımdayken elim yüzüm gözüm şiş gezerdim" dedi. Her bünye farklı canım normal bence.
bennKızlar artık geceleri horluyorumburnum hep tıkalı gibi nefes alamıyorum çok utanıyorum horladigim için kendi sesime uyanıyorum . Benim gibi olan var mi :/
rahim büyüdü iyice karnimizda öyle tabi bi arkadaşım kaburgalarım ağrıyor diyor normal yaniBenimde nefes alıslarım etkiliyor artık zor nefes alıyorum neden acaba kızlar
Kızlar bir de ayakkabılarım bana biraz daralmış ya :/ bu çok erken gibi geldi bana giyebiliyorum ama sıkıyor biraz
Benden biri bulduğuma sevindim aybennkendi horultuma uyanıyorum gözümü açıp baktığımda eşimin beni seyrettiğini görüyorum adam sesimden uyuyamamış oluyor
utanacak bisey yok canım hamilelikten bunlar
oğlumda anne sürekli horlamaya başladın diyor o tv izlerken birden içim geçiyor horlamam dillere destan oldu
rahim büyüdü iyice karnimizda öyle tabi bi arkadaşım kaburgalarım ağrıyor diyor normal yani
ilk hamileligimde hic odemim yoktu bunda benimde oldu ayak bileklerime çorap oturuyor bir cok botum olmuyor mesela
hepsi geçicek kızlar bunlar normal şeyler
yine göz cevremde ve burnumun kenarlarında hafif kararmalar meydana geldi ilk gebelikte hic yoktu
erkek bebek olmasına rağmen karnım bunda inanılmaz yaygın mesela ilki sivriydi
sağlıkla gelsinlerde bunların hepsi düzelecek insallah
Horlama bende de oluyor bazen. Hatta tam uykuya dalacakken 2 dk. içinde kendi horlamama uyanıyorumAslında yüzüğümü takabiliyorum yüzde der bisey yok belki yavaş yavaş oralarda da başlar. Hem horlayan hem şişkin olacam desene :/ neyse ki geçici olacak inşallah
Tesekur ederim kızlar mesajlarınız ve dualarınız için hepiniz çok sağolun. Bende kendimi çok uzmemeye çalışıyorum ama hala bebeğimi hissetmedim.
Rüyamda da saçma sapan şeyler gördüm kanamam oluyormuş falan çok kötü bir gündü
Hahaaa aynen :)Horlama bende de oluyor bazen. Hatta tam uykuya dalacakken 2 dk. içinde kendi horlamama uyanıyorumNe çabuk uyudun diyor eşim de
Bana öyle birşey de söylemedi aslında.Bu hafta sonu 2.kez yükleme yapılacak.Bakalım sonuca göre hareket edeceğim bende.Bence de önemli bir konu.Yaptırmakta fayda var.Rİskleri çok fazla.Bazı karşıt fikirler olsada 50 gr. yükleme zararlı olacağını düşünmüyorum.2-3 dilim baklavaya tekabül ediyormuş.Zaten birçoğumuz okadar şekeri tüketiyoruz günlük olarak.Yediğimiz birçok şeyde şeker mevcut tatlı dışında.Ben ayrıntılıya 18.haftada girmiştim suyun fazla gibi yediklerine dikkat et demişti.acaba sizde de böyle bir durum mu vardı acaba dedim.haftaya tekrar gireceğim ayrıntılıya.eger yine fazla olursa belki seker yuklemesini erken ister diye düşünüyorum.ben zaten yaptırmayı istiyorum çünkü gebelik şekeri farkedilmesse çok büyük sorunlar ortaya çıkabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?