2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizde cıktı. 20 haftalıkken radyologa gittim. 2 böbrekte de 5mm genişleme var dedi ama geçebilir panik yapmayın dedi. 2 hafta sonra kendi hastanemin radyologuna gittim bir sıkıntı yok dedi. Çok araştırma yaptım. Doğuma kadar gecen de varmış devam eden de. Devam ederse doğum sonrası urolojiye bebek kontrole gidiyor ultrasonla takibi yapılıyor genişleme artarsa küçük bir ameliyatla düzeliyor. Hiç uzulmeyin

Allah sabrını da versin canım. İyi olduğunu bil, tevekkül et, sabret. Allah yardımcın olsun üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Gerçekten zor arkadaşım Tez zamanda kavuştursun Rabbim.

yaa öyle midir gerçekten, çok tedirgin etti beni bu durum. Çünkü anlık bi çekilme hissi sanki kas çekilir gibi. Bu kadar sert hareketler için erken değil midir canım? İnşallah öyle birşeydir.
Korkma canım.benimkinin tekmeleri bi görsen ne yaparsın:) artık disardan görünüyo ve bazen öyle sert oluyo ki canım çekiliyor bi anda :) maşallah güçlü kuvvetli yavrularımız :)

Benim doktorum cinsiyeti öğrenir öğrenmez erkek bebeklerde böbrek büyümesi olur dedi,olursa endiselenme demişti. Doktorun onemsemediyse üzülüp stres olma, demek ki bazı kız bebeklerde de olabiliyor.

Korkma canım.benimkinin tekmeleri bi görsen ne yaparsın:) artık disardan görünüyo ve bazen öyle sert oluyo ki canım çekiliyor bi anda :) maşallah güçlü kuvvetli yavrularımız :)
Doktorum diyorki bu aylarda fazla güçlü hareketler bekleme :/ Belli belirsiz birşeyler hissedersin ama emin olamazsın diyor.. Güçlü hareketleri Nisan ayında bekle dedi aklımı karıştırdı. Demekki olabiliyormuş

Canım ya çok üzüldüm senin adına rabbm sabır versin sana üzme diyecem kendini biliyorum olmuyor o ama sabırlı olmaya çalış kuzum allah hem senin hem eşinin Yardımcısı olsun inşalalh

canım zayıfsan veya çok kilo almadıysan gayet güçlü olabilir.. ben bazen görüyorum resmen cildimi elimi kaldırıyor sadece kayma hissi değil.. 4 5 hafta sonra 1 kiloyu geçecek çok daha güçlü olacak bebişlerimiz

Kızlar öncelikle Allah kavuştursun, çok zor hele hamilelikte duygu yoğunluğu fazla, özlem fazla. Eşle paylasilmak istenenler. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz. Dualarımız sizinle ve tüm asker ve kolluk kuvvetlerimize. Allah yardımcıları olsun

ilk bebegimde yaptırdım tekrar yaptıracağım ben yükledikleri şeker 1 kutu kola kadarmış arkadaşıma dr öyle demiş tabi tercih meselesi canım
evet artık ayakta da hissetmeye başladım ama yürürken değil sabit dururken .
vazelin dene canım çatlaklara bi sürüyorum 2 gün nemli kalıyorsun resmen banyodan sonrada lierac kullanıyorum henüz yok bisey insallah çatlamam

Teşekkürler cnm birazda yapıyla alakalı ne kadar yağlansamda çatlayan bi vucuda sahibim malesef oysa vucudum cok esnek ama sonuç kırmızı cizgiler :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…