2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nedir canım sıkıntın carpintin nedeni panik atakmi?

Bebek hareketi ise ne mutlu o zaman canım Bende tedirgin olup durdum etrafımda kime sorsam kimsenin bi fikri yoktu bu konuda. En azından içim rahatladı bu sayede.

Nedir canım sıkıntın carpintin nedeni panik atakmi?
Evet panik atakla başladı ilk.ama sonradan atak değil de devamlı süren sıkıntı sebepsiz korku hissi çarpıntılara bıraktı yerini.geceleri devamlı korku içinde uyanmalar.5 aydır çekiyorum.şimdiyse artık herşey anlamsız geliyo hayatla bağlarım kopuyo gibi hissediyorum.bebeği de buna ortak ettim diye keşke yapmadaydım diyorum,bebeği de istemiyorum diyorum zaman zaman.bu kadar sıkıntıya çocuk zihnen sağlıklı olması mümkün değil sakat olcak ömür boyu çekicem gibi takıntılı düşünceler.ne biliyim işte bi yandan da hayatı biyerden tutuyim diye yazdım buraya.belki bağlanırım bebeğe de zamanla.genelde hamile olduğumu unutmaya çalışıyodum hep ama doktorum yüzleşmelisin dedi

Akıntı bende de oluyor canım. Bazen beyazımsı oluyor, bazen çok açık sarımsı. Sürekli günlük ped kullanıyorum bazen yoğun oluyor, bazen de çok az. Sebebini hiç bilmiyorum benim de doktorum üstünde durmadı.

Vallahi cnm benim bütün vücudum catlaktan oluştuğu için hamilelikte bir onu dert etmiyorum hiç biseyde kullanmıyorum olan olmuş artik diye

Evet canım seni o kadar iyi anlıyorum iki sene önce bende panik atak la başlamıştı gece uyanıp ağlıyordum. Kalbim sıkışıyordu. Cogu zaman uyanıp seslenemiyordum bile anneme sesim çıkmıyordu. Ölüyorum sanıyordum.
Ben psikiyatriste gittim ilaç kullandım ama şimdi sen anne adayı olduğun için psikologa git istersen belki coktan gitmissindir ama duzenli terapi al iyi gelicektir.
Evet bebeklerimiz hissediyoruz ama sağlık durumunu etkiliycek falan diye düşünme.
Şöyle düşün minicik bir melek var içinde ve sadece sana muhtaç. O senin bir parçan onun seni daha çok bağlaması lazım hayata.

Bebeğin dönüyor canım alış buna

cnm hiç morelini bozma Allah yeterki can saglıgı versin. benmde eşim doguda polis daha bebeğimizin kalp atısını bile duymadan 5aylıkken gelebildi ozamn gördü bebegi şimdide doguma gelebilirim ancaadedi.sabretcez bebişlermizin kocalarmzn canı saolsun napalım. ama yalnız deilsin onu bil istedim..

Aynen oyle yapacak bisey yok allah can sagligi versin Sen nerde kalıyorsun canım hangi sehirde

Bana ilaç verdiler de 1 hafta içebildim vicdanım el vermedi.işallah bişi olmamıştır.şimdi kendimce atlatmaya bakıcam işte.doğurunca artık iyileşmezsem emzirmeyip ilaca başlarım artık.var mı çevrenizde böyle hamileliğinde bu tarz sıkıntılar yaşayıp sağlıklı çocukları olan?

Ilacsiz tedavi talep et bence

Kızlar artık geceleri horluyorum burnum hep tıkalı gibi nefes alamıyorum çok utanıyorum horladigim için kendi sesime uyanıyorum . Benim gibi olan var mi :/
Cnm alarjisi hastasıyım ve burnum hep tıkalı hamile kaldigimdan beri burnumdan hiç nefes alamıyorum ilaçlarımı kullanmadığım için haliyle ağızdan nefes alınca dilim damağım kuruyor zor bir durum Allah yardımcımiz olsun

canım ben ilk bebeğimi gebelik zehirlenmesinden kaybettim ve daha acısını yaşayamadan hamile kaldım hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak tam iyileşemediğim için stres sıkıntı hepsini çektim en son psikiyatra gittim bende ilaç istedim.. pasiflora diye bitkisel bir ilaç verdi hamilelikte malum ilaç yasak.. ben içeriğini okudupumda alkol gördüm ve düzenli kullanmak yerine strese girdiğimde içiyorum ki tansiyonum çıkmasın.. ama iyi geliyor gibi stresim azaldı birazda kafamda yaptım.. tansiyonum stabil hale geldi.. oğlumu hatırlıyor ve tabiki ağlıyorum ama kendimi toparlamaya çalışıyorum hala..

Çok zor şeyler yaşamışsın canım başın saolsun.pasiflora bitkisel dediğin gibi arada içmekten hiçbişi olmaz.bana cipralex verdi psikiyatri antidepresan,zararsız dedi.İçmeye başladım yarım yarım ama sonra bi araştırdım allah korusun otizme bile sebep olabiliyomuş.yedi gün içtim biraktım.hala aklımda o 7 gün işallah bişi olmamıştır.

bişey olmamıştır canım merak etme.. zaten kullanmıyorsun artık.. hem bana sorarsan kafanda bitirmeye çalış. kendini oyala düşünmeye zamanın bile olmasın.. ben öyle yapıyorum.. ya dışarda yürüyüş alışveriş vs yada evde sürekli bişeyler izliyorum.. düşünmeye izin bile vermiyorum kendime... sende aynı şeyi yap kitap oku bişeyler izle dışarı çık yürüyüş yap ama müzük falan dinlerken.. yada git bebeğine 1 2 kıyafet al intermetten de aynı şekilde bakabilirsin.. kendini meşgul et sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…