2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bazen akıntınızın rengi değişiyor mu.simdi hafif ama dikkatle bakılırsa seçilir bi pembelik vardı.doktor bebek tekmelerinden olabilir demişti ama bilemedim.bebegim de hareket ediyor ara ara ama bugün pek hareketi fazla değil.neden olur acba

Benim akintim da hep sarı - yeşil gibi ve çok fazla ama normal dedi doktor :/ Artık onlar ne derse ona inanacağız :/

Evet bazen de sarı yeşil oluyodu ona alışmıştım ama bugünkü farklı geldi.aynen mecbur inancaz
Benim de bir ara köyü sarı somon rengi gibiydi öyle tanımlaya biliyorum 1haftadan beri beyaza dondu bende huzursuz olmuştum senin gibi ama geçti.ama fazla oluyor zaman zaman altimi islatmis gibi

bebeğim dönerken hissediyorum tarif ettiğin hissi canım kasılma sanmıştım ama karnım sertleşmiyor içerden içim çekilir gibi oluyor sonra da zaten hareketlerin yeri değişiyor sonra anladım ki dönüyormuş

Benim akintim da hep sarı - yeşil gibi ve çok fazla ama normal dedi doktor :/ Artık onlar ne derse ona inanacağız :/
Canim sari-yeşil akıntı normal değil ya :/ muayene edip mi söyledi bunu? Tekrar gittiğinde sor yine bence.
Normali şeffaf veya süt beyazı, akışkan, kokusuz olanı. Fazlalasmasi hamilelikte normal progesteronla alakali.

Bende öyle biliyorum sarı özellikle de yeşil zaten enfeksiyon belirtisi kızlar

Benim de bir ara köyü sarı somon rengi gibiydi öyle tanımlaya biliyorum 1haftadan beri beyaza dondu bende huzursuz olmuştum senin gibi ama geçti.ama fazla oluyor zaman zaman altimi islatmis gibi
Aaa evet somon rengi gerçekten çok iyi oldu :) bende huzursuzum nedeni olsa neyse.bebisler pek rahat durmuyo anlaşılan:)

Aaa evet somon rengi gerçekten çok iyi oldu :) bende huzursuzum nedeni olsa neyse.bebisler pek rahat durmuyo anlaşılan:)
Ama kurudugunda sarı gibi oluyordu camasirimda çok huzursuz olmuştum tahlil yapmayınca ve muayene etmeyince kullanmadım fitili şuan daha az sarı bazen beyaz istersen doktoruna danış canım en doğru bilgiyi o verir.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ne kadar şanslısınız bir bilseniz.benim 3 sene önce başıma gelen psikolojik rahatsızlıklar malesef gebeliğimde tekrarladı.çok zor günler geçiriyorum.anksiyete ve depresyon.günlerim çarpıntılar tüm gün süren sıkıntı hissi ve ağlama krizleriyle geçiyo.bebeğe kimbilir neler oluyo gerçekten çok üzgünüm.sizin gibi normal olmayı çok isterdim.yine de yazma ihtiyacı hissettim belki bana desteğiniz de olur ve beraber atlatırız haftalarımızı.

Evet canım baktı söyledi, Şu icmedigime Olabilir :/ Yoksa koku falan yok, kaşıntı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…