- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.881
Multivitamin kullanıyorum içinde var bir miktar magmezyum, ben hep bebek diye düşündüm çünkü hemen dağılıp aynı bölgede hareketlenmeye devam ediyordu doktor da bebek dedi senin yorumunla iyice emin oldum teşekkür ederim. :)
J jelibons canım ben sincan yakınlarındayım benim için ulaşım da gün de ve yer de hiç sıkıntı yok öncelik sizin olsun nereyi uygun görürseniz :)
Ben de sebepsiz yere canım sıkılınca acaba bişey mi olacak diye saçma sapan kuruntular yapıyorum iki de bi bebeğime odaklanıyorum hareket ediyor mu diye garip hallerdeyim, oğlumla da doğru düzgün ilgilenemiyorum onun sıkıntısı da ağır basıyor üzerimde annelik ne zor...Aynen bende öyleyim miniğim sebepsiz üzgün hissediyorum kendimi içim bi sıkıntılı bebeği de hissetmiyorum iki gündür anlamadım ki çok evham mi yapiyorum
Ben de aynı durumdayım, kavga edesim var herkesle, eşimi pataklamak istiyorum :) zaman geçmiyor hiçBugün üzerimde bi gerginlik sinirlilik var kendi kendime bilenip duruyorum, oflayıp pufluyorum içim sıkılıyor. Kaç kere örgü başladım yapamadım söktüm hevesim de kaçtı şu kış bitse artık yaz gelse bunalıma giriyorum galiba
Bugün üzerimde bi gerginlik sinirlilik var kendi kendime bilenip duruyorum, oflayıp pufluyorum içim sıkılıyor. Kaç kere örgü başladım yapamadım söktüm hevesim de kaçtı şu kış bitse artık yaz gelse bunalıma giriyorum galiba
Aynen bende öyleyim miniğim sebepsiz üzgün hissediyorum kendimi içim bi sıkıntılı bebeği de hissetmiyorum iki gündür anlamadım ki çok evham mi yapiyorum
Bende eşime saracaktım gitti uyudu kurtardı kendini .. yine ip ve şiş aldım elime öylece bakıp duruyorum :/Ben de aynı durumdayım, kavga edesim var herkesle, eşimi pataklamak istiyorum :) zaman geçmiyor hiç
Aynen son zamanlar eve girmeyi düşünmüyorum alıp oğlanı akşama kadar gezicem bakalım yapabilirsemAl benden de o kadar walla bu ruh hali hormonlardan ben de kış geçse yaz gelse de şu yazı güzel güzel degerlendirsek die düşünüyorum nasip olursa
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ne kadar şanslısınız bir bilseniz.benim 3 sene önce başıma gelen psikolojik rahatsızlıklar malesef gebeliğimde tekrarladı.çok zor günler geçiriyorum.anksiyete ve depresyon.günlerim çarpıntılar tüm gün süren sıkıntı hissi ve ağlama krizleriyle geçiyo.bebeğe kimbilir neler oluyo gerçekten çok üzgünüm.sizin gibi normal olmayı çok isterdim.yine de yazma ihtiyacı hissettim belki bana desteğiniz de olur ve beraber atlatırız haftalarımızı.
Aynen son zamanlar eve girmeyi düşünmüyorum alıp oğlanı akşama kadar gezicem bakalım yapabilirsem
Bebeği hiç hissetmeyince evhamda yapılmıyor galiba bende merakla beklemedeyim. Ah bu kilolar ah valla bileydim yemeden içmeden kesilir verirdim.
Canm ben yolculuk uzun olunca karnıma sancılar giriyor ve bel kemiği eğriliği olduğu için fazla yürüyemiyorum aşırısı bel ağrısı oluyo sincana yakın bi yerler olursa güzel olir çoğumuz etimesgut sincan elvankentteyiz Optimum Avm yada Metromall Avm olabilir buluşma mekanı olarak hem sıcacık hem sohbet edebileceğimiz ortam yer olir bebeklere biseyler de bakabiliriz bu benim tavsiyem kızlar siz ne düşünüyorsnz J jelibons S Soydanayse O Ozge3506 başka kim warsa onlar da karar verelim
19+4 üz bugün itibariyle canım, ben kilolarım yüzünden hissedemediğimi düşünüyorumSen kaç haftalıksn canm bende geç hissettim 19+1de
Metromall bana da uyarmetromall olabilir ya da elvankentte veya sincanda bir cafe de olabilir bana uyar yani kızlar
Blackbluee1 canmm canını yerim yaaa nasıl üzüldüm okurken walla
Kıyamam . .. bizde işten geç gelio die üzülüyoz herkesin imtihanı farklı farklı yerlerden demekki ..
Canm Rabbim yar ve yardımcınız olsun insaAllah sabret çok üzme kendini bebeğe hep dokunur böyle şeyler ben üzülünce kavga edince bebek o gün aşağı iniyo hiç hareket etmiyo karnımda yok gibi duruyo karnım boş gibi kaliyo üzülüyorum sonra yazık etkileniyo .
Güzel şeyler hep zorluklardan sonra gelir Rabbim tez zamanda kavuştursun insaAllah sağ salim ikisine de kavusursun. Keşke ankarada olsaydın sende gelir gorusurduk
Inşallah canım benim çok sağol ben de kendimi hep bu günler geçecek sonra bebeğim eşim ben. 3 ümüz bir arada olucaz herşey güzel olacak sabretmek şart herkes bazi seylere sabrediyor gibisinden cumleler kurup moral veriyorum kendime.
Evet keşke olsaydım ama maalesef canım
19+4 üz bugün itibariyle canım, ben kilolarım yüzünden hissedemediğimi düşünüyorum
Bayanlar nasılsınız ?
Uzun zamandır giremedim foruma..
Ben fena grip oldum.başım çatlıyor yüzüm ağrıyor resmen sinüzit de var.
Öksürük, hapşırıkfenalardayım
Ne yapsam geçer ? Limonlu çay içtim bana misin demedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?