2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canm ben yolculuk uzun olunca karnıma sancılar giriyor ve bel kemiği eğriliği olduğu için fazla yürüyemiyorum aşırısı bel ağrısı oluyo sincana yakın bi yerler olursa güzel olir çoğumuz etimesgut sincan elvankentteyiz Optimum Avm yada Metromall Avm olabilir buluşma mekanı olarak hem sıcacık hem sohbet edebileceğimiz ortam yer olir bebeklere biseyler de bakabiliriz bu benim tavsiyem kızlar siz ne düşünüyorsnz J jelibons S Soydanayse O Ozge3506 başka kim warsa onlar da karar verelim

Aynen bende öyleyim miniğim sebepsiz üzgün hissediyorum kendimi içim bi sıkıntılı bebeği de hissetmiyorum iki gündür anlamadım ki çok evham mi yapiyorum
Ben de sebepsiz yere canım sıkılınca acaba bişey mi olacak diye saçma sapan kuruntular yapıyorum iki de bi bebeğime odaklanıyorum hareket ediyor mu diye garip hallerdeyim, oğlumla da doğru düzgün ilgilenemiyorum onun sıkıntısı da ağır basıyor üzerimde annelik ne zor...

Sende tatlı bişeyler ye soluna uzan kuzum biraz bekleyince hareketleniyorlar

Ben de aynı durumdayım, kavga edesim var herkesle, eşimi pataklamak istiyorum :) zaman geçmiyor hiç

Al benden de o kadar walla bu ruh hali hormonlardan ben de kış geçse yaz gelse de şu yazı güzel güzel degerlendirsek die düşünüyorum nasip olursa

Aynen bende öyleyim miniğim sebepsiz üzgün hissediyorum kendimi içim bi sıkıntılı bebeği de hissetmiyorum iki gündür anlamadım ki çok evham mi yapiyorum

Kızlar hep gebelik hormonlarından kış olmasindan dışarı sıcak sıcak çıkamamaktan kaynaklanıyor insan bunalıyor evde kos kos oturmaktan bi bahr gelse de ılık rüzgarla dolaşsak

Blackbluee1 canmm canını yerim yaaa nasıl üzüldüm okurken walla

Kıyamam . .. bizde işten geç gelio die üzülüyoz herkesin imtihanı farklı farklı yerlerden demekki ..

Canm Rabbim yar ve yardımcınız olsun insaAllah sabret çok üzme kendini bebeğe hep dokunur böyle şeyler ben üzülünce kavga edince bebek o gün aşağı iniyo hiç hareket etmiyo karnımda yok gibi duruyo karnım boş gibi kaliyo üzülüyorum sonra yazık etkileniyo .

Güzel şeyler hep zorluklardan sonra gelir Rabbim tez zamanda kavuştursun insaAllah sağ salim ikisine de kavusursun. Keşke ankarada olsaydın sende gelir gorusurduk

Canm sen bizi normal mi saniyosn su son yazılanları bi oku herkes bunalımlarda bende öyle daralıyoruz bunalıyoruz sıkılıyoruz herşey üstümüze geliyo kavga edenler kb kv ile tartışanlar bunalıma girenler . Hem kış insan rahat rahat gezemiyor hemde hamilelik hormonlarından oluyor bende ağlama krizlerine giriyorum ara ara bunlar çok normal yani

metromall olabilir ya da elvankentte veya sincanda bir cafe de olabilir bana uyar yani kızlar

Inşallah canım benim çok sağol ben de kendimi hep bu günler geçecek sonra bebeğim eşim ben. 3 ümüz bir arada olucaz herşey güzel olacak sabretmek şart herkes bazi seylere sabrediyor gibisinden cumleler kurup moral veriyorum kendime.
Evet keşke olsaydım ama maalesef canım

Hayırlısı olsun insaAllah canm

Ne zaman tamamen kavuscaksnz canm ⚘

Bayanlar nasılsınız ?

Uzun zamandır giremedim foruma..

Ben fena grip oldum. başım çatlıyor yüzüm ağrıyor resmen sinüzit de var.

Öksürük, hapşırık fenalardayım

Ne yapsam geçer ? Limonlu çay içtim bana misin demedi ya

Canm bende yeni yeni çıkmaya çalışıyorum bu hastalıktan hiçbirşey fayda etmedi umarım sen bi çare bulursun Rabbim şifa versin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…