2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sen de mi asker eşisin canim? Doguda mi gorev yapiyor eşin nerede? Seni cok iyi anliyorum ALLAHim yardimcin olsun tez zamanda kavustursun. Ben de asker eşiyim. Allah onlarin gucunu kuvvetini artirsin insaALLAH
Kızlar artık geceleri horluyorum burnum hep tıkalı gibi nefes alamıyorum çok utanıyorum horladigim için kendi sesime uyanıyorum . Benim gibi olan var mi :/
Eşim benim de horladigimi soyledi ama normal galiba yoksa hayatta horlamazdim burnum hep tikali oluyo dedigin gibi canm

Ilk hamileliginde kac kilo almistin canim

Kızlar birde bu kasılma olayı ile ilgili benim aklıma bir şey takıldı, ben doktora anlattım durumu böyle içeriden minik bir yumruk dışarı kendini itiyormuş gibi oluyor ama bu dışarıdan belli olacak kadar sert değil veya uzun sürmüyor. Doktor normal dedi kasılma değil bebek toparlanıyordur dedi ama ya kasılmaysa nasıl anlayacağım ?

Evet canım uzman çavuş.
Karnim Ağrıdı 2 buçuk saat oldu yavrum oynamadi hic cok üzülüyorum. Napcamı şaşırdım artık
canin uzuldum bende.yeni evlimisiniz.asker esi olmak zordur bende asker esiyim gep boyle zor zamanlar atlattik.ven ilk kizimi memlekette digurdum ancak 35 gunlukken gorebildi yavrusunu ozaman dogum iznine bile gondermiyorlardi.simdi yasal zirunluluk mecbur gonderiyorlar.
müsterih olmaktan baska caren yok alusmak zorundasin is tempolari bu sekilde onlarin.kendinide bebegide uzme kocani da uzme.rabbim hicbir zaman basindan eksik etmesin gerisi hallolur

Evet canım eşim asker afrin de

Amin aynen öyle yapacak bişey yok bu da onun işi sonuçta napalim alışacağız

Olur canım ne zaman derseniz buluşalım ben gelirim

Canim ağrılı değilse, toplandığı yer sertleşiyorsa, hareket ettiğinde sağa sola döndüğünde ayağa kalktığında normale dönüyorsa bebiştir o
Ama ağrılıysa ve belli bir sure hareket etsen de sertlik dagilmiyorsa o kasılmadır. Magnezyumla büyük oranda çözülür. Doktorun verdi mi magnezyum kullanıyor musun?

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum 19 haftalık hamileyim. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. 17+2 günlükken bi kanama yaşadım ama öle böle değil bacaklarımdan bile akıyordu kanlar. 5 gün hastanede yattım kontrol altına alındı kanama fakat kesilmedi leke şeklinde hala devam ediyor. Benim gibi böle bir durum yaşayan var mı? Şuan progrstan iğne oluyorum iki doz ve sadece lavabo ihtiyacı dışında yerimden kalkmıyorum.

teşekkür ederim cevabınız için. içim rahat aslında benden ziyade eşim panik her şeyi takıyor. boşver allah’ın dediği olacak deyip sakinleştirmeye çalıştım dün

Benim doktorum cinsiyeti öğrenir öğrenmez erkek bebeklerde böbrek büyümesi olur dedi,olursa endiselenme demişti. Doktorun onemsemediyse üzülüp stres olma, demek ki bazı kız bebeklerde de olabiliyor.
erkeklerde daha yaygın kızlarda nadiren görülürmüş. onun da bizi bulmasına şaşırmamak lazım biz hiçbir şeyi kolay elde etmedik bunda da korkup çile çekeceğiz elbet. ben sakinim yine de eşim daha da panikti dün. bebeği üzmeyeceğim sırf bunun için. teşekkür ederim cevabınız için

Canım rahim ağzı uzunluğun nasıl plesenta ile ilgili bir durum mu inşallah tez zamanda geçer

Multivitamin kullanıyorum içinde var bir miktar magmezyum, ben hep bebek diye düşündüm çünkü hemen dağılıp aynı bölgede hareketlenmeye devam ediyordu doktor da bebek dedi senin yorumunla iyice emin oldum teşekkür ederim. :)

J jelibons canım ben sincan yakınlarındayım benim için ulaşım da gün de ve yer de hiç sıkıntı yok öncelik sizin olsun nereyi uygun görürseniz :)

Plesanta aşşağıdaydı yukarı çıkmaya başladı, rahim uzunluğu da iyi 4,5 santim inşallah Allah kimseye yaşatmasın
Amin canım sıkıntı yoksa kanamalar geçer dinlenmen şart inşallah sağlıkla evladını kucağına alırsın tabi buradaki herkes de evladına hayırlısıyla kavuşsun

Akıntı yeşil değil bende arada bi hafif yeşil yapışkan geliyo o kadar.ama hamileligimin başından beri var.kasinti kızarıklık yok allah'tan olsa enfeksiyon diye düşünürdüm bende
Aynı benim de, yeşil dediysem öyle bildiğin yemyeşil değil yani :) bakıldı zaten , koku vs de yoyok , Şu çok içmem lazım, içince açılıyor renk

bende yakınım sana canım gelecek olanlar yazsın o zaman ona gore ayarlayalım

Bugün üzerimde bi gerginlik sinirlilik var kendi kendime bilenip duruyorum, oflayıp pufluyorum içim sıkılıyor. Kaç kere örgü başladım yapamadım söktüm hevesim de kaçtı şu kış bitse artık yaz gelse bunalıma giriyorum galiba

Aynen bende öyleyim miniğim sebepsiz üzgün hissediyorum kendimi içim bi sıkıntılı bebeği de hissetmiyorum iki gündür anlamadım ki çok evham mi yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…