2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayırlısı olsun insaAllah canm

Ne zaman tamamen kavuscaksnz canm ⚘
Tamamen diye bişey yok ki canım bu meslekte. Yani mayısta bebeğimiz doğacak o yüzden büyük ihtimal mayısta gelecek ama geri ne zaman gider bilmiyorum belki 1 hafta sonra belki 1 sene sonra..

Bende yeni atlattım hatta atlattım bile denemez yani biraz topladım. Bende napsam faydası olmadı. Çok şükür ben kolay kolay hastalanmam. Çabukta atlatırım. Pek yiyip içen biri de değilim. Gören derki bunun canı yok..
ama bünye meselesi inşallah çabucak atlatırsın .

Tamamen diye bişey yok ki canım bu meslekte. Yani mayısta bebeğimiz doğacak o yüzden büyük ihtimal mayısta gelecek ama geri ne zaman gider bilmiyorum belki 1 hafta sonra belki 1 sene sonra..

Rabbim güzel zamanlar geçirmeyi nasip etsin acılarını göstermesin insaAllah daha küçüksün yeni evlisinizgaliba .. gerçi bende küçüğüm de neyse

Rüyadan uyandım şimdi taze taze anlatmaya geldim :) kucağımda tosun gibi kocaman bi erkek çocuğu var bembeyaz böyle, oğlummuş :) ilk kez emzirmeye hazırlanıyorum korkarak, önce sağma makinesiyle açıyorum kanalları iki göğsümden birden süt geliyor baya baya seviniyorum sütüm var diye sonra bebişi korkarak kucağıma alıyorum ve bebek emmeye başlıyor belli etmemeye çalışıyorum ama o an havalara uçuyorum filan yanımda da kv ler var :)) oğlumu emziremedim içimde yara gibi kaldi bu his, Allahtan tek isteğim inşallah bu sefer önce sağlıcakla doğar sonra da istediğim kadar emziririm... hepimizin bebeği için de dua ediyorum...

Ay bende bebegimi ek gıdaya geciriyodum havuç falan hasliyorum:) doğurdum emzirdim ek gıdaya bile gecirdim:)

Merhaba kizlar gecen hafta yazamadim
Pazartesi gunu doktoruma gittim. Memlekete gitmeden once bebek asagi inmisti proluton igne yazmisti vurulup gitmistim. Hamileligimn ilk ayinda da dusuk tehlikemden dolayi kullandim cunku miyomumda var. Bu hafta gittik. Miyomum yarim cm daha kuculmus hamilelikten onceki haline donmus suan 3.5 cm. Cok mutlu oldum ama doktor igneye devam edelim yine de dedi. Adanadaki doktor bebegin esi asagida ve rahmin kisa demisti onu soyledim doktoruma. Ben oyle oldugunu dusunmuyorum esi arkada gayet normal dedi. Rahim kisaligida yokmus yani normal sinirim biraz ustunde oldugu icin oyle demis olabilecegini soyledi. Yine de igneye devam edelm dedi. Suan 21+3um 3 igne yazdi 5 gune bir. Aranizda bu igneyi benim gibi kullanan var mi?

Günaydın kızlar.havalardan dolayı bunalım yasiyorolabilirsiniz ama içinizi ferah tutun.bebisleriniz iyi sağlıklı neden canınızı sıkılıyorsunuz ki.kendinize meşgul olacak şeyler bulun.cocuklari olanlar onlarla ilgilensin ya da kitap okuyun film izleyin dizi izleyin birsuru şey var yapılacak bebek olmadan.calistigim için dışarda oluyorum zaten ben de akşam olsa da eve kendomi atsam diyorum o yüzden sikmayin canınızı bol bol dinlenin.
Bebek hataketlerini ben 16nin sonundan beri hissettiğimi dusunuyorum doktor ozaman erken demişti gerçi.simdo de benim uykudan kaldıracak yada rahatsız edecek boyutta değil tabikide içimde boloncuklar patlıyor gibi.hissetmedigim zaman da sessiz bir yere geçip elimi karnıma koyup öyle bekliyorum.cunku hareket halinde iken pek anlayamıyorum.bazen de sanırım toplanma dedoginiz şey oluyor içimde bir gerilme oluyor.boyle işte.caninizi sikmayin.insallah herşey çok güzel olcak Allah'ın izniyle

ayrıntılı ultrasona gittim.
doktorum bir radyoloğun adını verdi. ona gittim.
ama bu doktor hem devlette hemde özel bir merkezde ultrason bakıyor. ben de devlete gittim. dün.
çok şükür sıkıntı yok.maşallah.
ama bebeğimin 4d görüntüsü yok elimde.
yüzünü görmedim.
pişman oldum diyebilirim özeline gitseydim belki verirdi yüzünün resmini

kızlar bu dönemde bebekler sürekli yer değiştiriyor değil mi. benim radyoloji raporunda bebek baş aşağıda sırtı solda diye yazıyor.baş aşağı doğum pozisyonu değil mi. radyolojisi bu konuda bişi demedi. genel olarak sorun görmüyorum dedi.

Aynen canım sürekli yer değiştiriyolar benim kzımda geçen hafta ultrasonda başı aşşadaydı son haftalardaki konumu önemli diye biliyorum ben ozmnlar rahat hareket edemicekler çünkü...

bebeğin pozisyonuna bağlı bende de düzgün resmi yok çünkü sırtını döndü omurrgalarının resmini aldık ama sonraki ay verirse güzel bir resim alırız benim kendi doktorum yaptı ayrıntılı usg

Dün kaşık kaşık çikolata yedim yine işe yaramadı dönmedi bugün çok fazla temizlizle ugraşmıcam dinleyim bi bakalım hareket eder inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…