- 11 Ocak 2017
- 4.507
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.901
Tamamen diye bişey yok ki canım bu meslekte. Yani mayısta bebeğimiz doğacak o yüzden büyük ihtimal mayısta gelecek ama geri ne zaman gider bilmiyorum belki 1 hafta sonra belki 1 sene sonra..Hayırlısı olsun insaAllah canm
Ne zaman tamamen kavuscaksnz canm ⚘
Bayanlar nasılsınız ?
Uzun zamandır giremedim foruma..
Ben fena grip oldum.başım çatlıyor yüzüm ağrıyor resmen sinüzit de var.
Öksürük, hapşırıkfenalardayım
Ne yapsam geçer ? Limonlu çay içtim bana misin demedi ya
Tamamen diye bişey yok ki canım bu meslekte. Yani mayısta bebeğimiz doğacak o yüzden büyük ihtimal mayısta gelecek ama geri ne zaman gider bilmiyorum belki 1 hafta sonra belki 1 sene sonra..
Evet suya bende dikkat ettim.icmedigim zamanlarda artıyo.ama kış günü de insan ne kadar su içebilir yaniAynı benim de, yeşil dediysem öyle bildiğin yemyeşil değil yani :) bakıldı zaten , koku vs de yoyok , Şu çok içmem lazım, içince açılıyor renk
Ay bende bebegimi ek gıdaya geciriyodum havuç falan hasliyorum:) doğurdum emzirdim ek gıdaya bile gecirdim:)Rüyadan uyandım şimdi taze taze anlatmaya geldim :) kucağımda tosun gibi kocaman bi erkek çocuğu var bembeyaz böyle, oğlummuş :) ilk kez emzirmeye hazırlanıyorum korkarak, önce sağma makinesiyle açıyorum kanalları iki göğsümden birden süt geliyor baya baya seviniyorum sütüm var diye sonra bebişi korkarak kucağıma alıyorum ve bebek emmeye başlıyor belli etmemeye çalışıyorum ama o an havalara uçuyorum filan yanımda da kv ler var :)) oğlumu emziremedim içimde yara gibi kaldi bu his, Allahtan tek isteğim inşallah bu sefer önce sağlıcakla doğar sonra da istediğim kadar emziririm... hepimizin bebeği için de dua ediyorum...
Canimsin RABBim korusun insaALLAHEvet canım eşim asker afrin de
20 + kılo canım son zamanımı bilmiyorumIlk hamileliginde kac kilo almistin canim
85 grubun rekorunu elimde tutuyorumKaç kilosun canm ben 76ym
Aynen canım sürekli yer değiştiriyolar benim kzımda geçen hafta ultrasonda başı aşşadaydı son haftalardaki konumu önemli diye biliyorum ben ozmnlar rahat hareket edemicekler çünkü...kızlar bu dönemde bebekler sürekli yer değiştiriyor değil mi. benim radyoloji raporunda bebek baş aşağıda sırtı solda diye yazıyor.baş aşağı doğum pozisyonu değil mi. radyolojisi bu konuda bişi demedi. genel olarak sorun görmüyorum dedi.
bebeğin pozisyonuna bağlı bende de düzgün resmi yok çünkü sırtını döndü omurrgalarının resmini aldık ama sonraki ay verirse güzel bir resim alırız benim kendi doktorum yaptı ayrıntılı usgayrıntılı ultrasona gittim.
doktorum bir radyoloğun adını verdi. ona gittim.
ama bu doktor hem devlette hemde özel bir merkezde ultrason bakıyor. ben de devlete gittim. dün.
çok şükür sıkıntı yok.maşallah.
ama bebeğimin 4d görüntüsü yok elimde.
yüzünü görmedim.
pişman oldum diyebilirim özeline gitseydim belki verirdi yüzünün resmini
Dün kaşık kaşık çikolata yedim yine işe yaramadı dönmedi bugün çok fazla temizlizle ugraşmıcam dinleyim bi bakalım hareket eder inşalalhBen de sebepsiz yere canım sıkılınca acaba bişey mi olacak diye saçma sapan kuruntular yapıyorum iki de bi bebeğime odaklanıyorum hareket ediyor mu diye garip hallerdeyim, oğlumla da doğru düzgün ilgilenemiyorum onun sıkıntısı da ağır basıyor üzerimde annelik ne zor...
Sende tatlı bişeyler ye soluna uzan kuzum biraz bekleyince hareketleniyorlar
Haklısın canm duvarlarla konuşucam artık ben evde oturmaktan gına geliyorKızlar hep gebelik hormonlarından kış olmasindan dışarı sıcak sıcak çıkamamaktan kaynaklanıyor insan bunalıyor evde kos kos oturmaktan bi bahr gelse de ılık rüzgarla dolaşsak
Ben de simdiye kadar 12 kilo aldim da galiba 20i bulacsk benimki de20 + kılo canım son zamanımı bilmiyorum
Yok moralini düzelteyim, arttırıyorum 9585 grubun rekorunu elimde tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?