- 16 Ekim 2017
- 205
- 483
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.921
ben de şimdiye kadar 1,2 kg aldım ama asıl bundan sonra başlıyor kılo alımıBen de simdiye kadar 12 kilo aldim da galiba 20i bulacsk benimki de
Canım geçen cuma sebepsiz kanama oldu biraz bende.doktor tedbir amaçlı bana da yazdı fakat yaptirmadim kanama bi daha olmayınca.ama ara ara hafif pembelik görüyorum sanırım yaptıracam artikMerhaba kizlar gecen hafta yazamadim
Pazartesi gunu doktoruma gittim. Memlekete gitmeden once bebek asagi inmisti proluton igne yazmisti vurulup gitmistim. Hamileligimn ilk ayinda da dusuk tehlikemden dolayi kullandim cunku miyomumda var. Bu hafta gittik. Miyomum yarim cm daha kuculmus hamilelikten onceki haline donmus suan 3.5 cm. Cok mutlu oldum ama doktor igneye devam edelim yine de dedi. Adanadaki doktor bebegin esi asagida ve rahmin kisa demisti onu soyledim doktoruma. Ben oyle oldugunu dusunmuyorum esi arkada gayet normal dedi. Rahim kisaligida yokmus yani normal sinirim biraz ustunde oldugu icin oyle demis olabilecegini soyledi. Yine de igneye devam edelm dedi. Suan 21+3um 3 igne yazdi 5 gune bir. Aranizda bu igneyi benim gibi kullanan var mi?
Canım süt iyi geliyor.1 bardak iç faydasını görürsün inşallah sendrKizlar midesi yanan var mi benim midem cok yanmaya basladi bu sabah cay icerken bile bogazmda naneli seker var gibi yaniyor
Rabbim güzel zamanlar geçirmeyi nasip etsin acılarını göstermesin insaAllah daha küçüksün yeni evlisinizgaliba .. gerçi bende küçüğüm de neyse
Ben 15 haftadan beri haftada iki kez vuruluyorum daha önce haftada birdi ayrıca progestan fitil günde iki kere rahimi toparlıyor kasılmalar için de iyi ihmal etme canımMerhaba kizlar gecen hafta yazamadim
Pazartesi gunu doktoruma gittim. Memlekete gitmeden once bebek asagi inmisti proluton igne yazmisti vurulup gitmistim. Hamileligimn ilk ayinda da dusuk tehlikemden dolayi kullandim cunku miyomumda var. Bu hafta gittik. Miyomum yarim cm daha kuculmus hamilelikten onceki haline donmus suan 3.5 cm. Cok mutlu oldum ama doktor igneye devam edelim yine de dedi. Adanadaki doktor bebegin esi asagida ve rahmin kisa demisti onu soyledim doktoruma. Ben oyle oldugunu dusunmuyorum esi arkada gayet normal dedi. Rahim kisaligida yokmus yani normal sinirim biraz ustunde oldugu icin oyle demis olabilecegini soyledi. Yine de igneye devam edelm dedi. Suan 21+3um 3 igne yazdi 5 gune bir. Aranizda bu igneyi benim gibi kullanan var mi?
Canım sende mi lekelenme için vuruluyorsun.bugun pembeler yine geldi bende. Neden neden diye sinir oluyorum yani artık.herkes nasıl rahat hamilelik geçiriyor anlamıyorumBen 15 haftadan beri haftada iki kez vuruluyorum daha önce haftada birdi ayrıca progestan fitil günde iki kere rahimi toparlıyor kasılmalar için de iyi ihmal etme canım
85 hamile kalıp şuan 100'ü göreniniz var haannıımmmlar85 grubun rekorunu elimde tutuyorum
Vajinanın altına birşeyler batıyor gibi oluyor ve kuruk sokumum agrıyor cnmKizlar vajina bölgesinde kemik ağrısı yasayan var mı ? Oturup kalkarken ağrıyor bazen
Benım
Vajinanın altına birşeyler batıyor gibi oluyor ve kuruk sokumum agrıyor cnm
Cnm her zaman olmuyor ama benım başından beri oluyor bazen oturmakta zorluk cekiyorum bile. Hamilelik yaşamışlar sordum normal dedilerEvet canım icerdenbbisey batıyor gibineden acaba
Evet canım bende bir doktora sorucam gttigimdeCnm her zaman olmuyor ama benım başından beri oluyor bazen oturmakta zorluk cekiyorum bile. Hamilelik yaşamışlar sordum normal dediler
Aynen canim bendede hareketlerde sanki azalma var çok endiseliyimBugün üzerimde bi gerginlik sinirlilik var kendi kendime bilenip duruyorum, oflayıp pufluyorum içim sıkılıyor. Kaç kere örgü başladım yapamadım söktüm hevesim de kaçtı şu kış bitse artık yaz gelse bunalıma giriyorum galiba
Benim 12 . Haftada kanamam oldu açılma vardı acil serklaj oldum o yüzden canım ara ara lekelenmelerim oldu ama o da aspirin yüzündendi şakır şakır kanama ve aşırı sancı tehlikeli dedi hep bana be tabi ki su gelmesi doktoruna güven ilaçlarını kullan ve dinlen kontrollerinde de rahim ağzı uzunluğunu sor canımCanım sende mi lekelenme için vuruluyorsun.bugun pembeler yine geldi bende. Neden neden diye sinir oluyorum yani artık.herkes nasıl rahat hamilelik geçiriyor anlamıyorum
Ben benKizlar vajina bölgesinde kemik ağrısı yasayan var mı ? Oturup kalkarken ağrıyor bazen
Ohoo daha şimdidenBen bengeçen hafta da yazmıştım ağrıyan var mı diye bir haftadır var benim. Çatı ağrısına hosgeldiniz kemikler ayrılmaya başlıyor doguma hazırlık
Kötü haber, bundan sonra azalmayacak daha da artacak dedi sevgili hemşiremtamamen normal bir süreç yani kafanıza takmayin
Haftada bir bende kullanıyorum hallaMerhaba kizlar gecen hafta yazamadim
85 bend e85 grubun rekorunu elimde tutuyorum
Evet ben varım canım. Her zaman olmuyor arada bir. Resmen vajinamın çevresindeki kemik ağrıyo, bir keresinde sol tarafı ağrıdı 1 gün boyunca, doktora gittim normal dedi.Kizlar vajina bölgesinde kemik ağrısı yasayan var mı ? Oturup kalkarken ağrıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?