- 11 Ocak 2017
- 4.507
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.961
Daha dur bakalım bunlar iyi günlerimiz.Hee sorma şekerimee ana olmak kolay değil
Hiç duymamıştım canım, saça mı iyi geliyormuş kiUmarım öyledir kel bir oğlum olacak yoksabu arada salatalık iyi geliyormuş diye duydum
Hiç duymamıştım canım, saça mı iyi geliyormuş ki
Canim benim kiyamam sana insallah sagsalim kavusursunuz 3unuz cok zor ama iyi olacak her sey insallah belki insallah daha once izin verirler kalbini ferah tut.
Tesekur ederim kızlar çok sağolun sağ salim gelecek insallabBlackbluee1 canım mesajını dün ayrıntılıya giderken arabada gözlerim doldu, yaşadığın psikoloji zor gerçekten ama karnındaki Melek için güçlü ol, rabbim eşini ve tüm askerlerimizi korusun sana ve tüm asker ailelerine sabır versin
Son haftalarda napıcaz hiç bilmiyorum allah yardım etsin herkeseBen bir hafta kadar çok yaşadım resmen genital bölgemdeki kemikleri hissediyordum, çok yormuştum kendimi o hafta. Şimdi azaldı ayağa kalktığımda arada ağrıyor.
Hiç duymamıştım canım, saça mı iyi geliyormuş ki
Sanırım mide yanmasına
Yok mide yanmasına canım konuya saçtan girince tabi
Doğruluğuna inanmıyorum ama mide yanması halk arasında çocuğun saçlanmasına rivayet edilir, ablamın hiç yanmadı ve yeğenimin başında sadece tek tüyü vardı doğduğun daben çok isterim saçlı doğmasını ama hiç mide yanmam felan yok inş bu söylentiler doğru değildir
1 kilo 200 gram mi aldiniz ben mi yanlis anladim :)ben de şimdiye kadar 1,2 kg aldım ama asıl bundan sonra başlıyor kılo alımı
kendi doktorun yaptıysa diğer kontrollerde veriri resim canım. ben başka doktora gittim doktorumun yönlendirmesiyle. radyolojiciyebebeğin pozisyonuna bağlı bende de düzgün resmi yok çünkü sırtını döndü omurrgalarının resmini aldık ama sonraki ay verirse güzel bir resim alırız benim kendi doktorum yaptı ayrıntılı usg
o zaman şimdi fıldır fıldırlar deseneAynen canım sürekli yer değiştiriyolar benim kzımda geçen hafta ultrasonda başı aşşadaydı son haftalardaki konumu önemli diye biliyorum ben ozmnlar rahat hareket edemicekler çünkü...
dün ile bugün yemek sonrası hafiften var yanmaKizlar midesi yanan var mi benim midem cok yanmaya basladi bu sabah cay icerken bile bogazmda naneli seker var gibi yaniyor
Maşallah subhanallah ya öyle sevindim ki senin adına anlatamam rabbim daim etsin mutlulugunuzu
evde tartıldığımda bir kılo ama doktordayken malum ayağımızda kocaman botlar falan oluyor 2 kılo civarında almış görünüyorum 2 kılo amısım 3 gun önce tartıldığıma göre1 kilo 200 gram mi aldiniz ben mi yanlis anladim :)
heeekendi yorumumdan utandım şimdi saç nasıl çıksın salatalıkla dimi
hiç midem yanmadı kızım da saçsızdı hala saçsız hiç kestirmedim sayılır ucundan kendım aldım o da bu sene hala kedi tuyu gibi saçı var 4 yasında sarısın ama doktoruma sormuştum saçla maçla alakası yok diye gülmüştü.ben saçın sanırım salgıladığı bi şey vardı mide yanmasına sebep olan ondan anne mide yanması yaşıyor diye duydum. bi arkadaşım hamile iken söylemişti ama genelde anneler falan diyor bunu:)
benimkinin de saçlı olacağını inanmıyorum ben sarışınım eşim de bebekken sarı saçlara sahipmişkel bi kız olacak sanırım birkaç ay
bildiğim kadarıyla canım mide de ülseren olanda daha çok oluyormuş mide yanmasıhiç midem yanmadı kızım da saçsızdı hala saçsız hiç kestirmedim sayılır ucundan kendım aldım o da bu sene hala kedi tuyu gibi saçı var 4 yasında sarısın ama doktoruma sormuştum saçla maçla alakası yok diye gülmüştü.
hamilelik reflüsü diye bişey var sonra geçiyordur herhalde rahım büyümesine bağlı olşuyormusbildiğim kadarıyla canım mide de ülseren olanda daha çok oluyormuş mide yanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?