2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim benim kiyamam sana insallah sagsalim kavusursunuz 3unuz cok zor ama iyi olacak her sey insallah belki insallah daha once izin verirler kalbini ferah tut.

Tesekur ederim kızlar çok sağolun sağ salim gelecek insallab

ben saçın sanırım salgıladığı bi şey vardı mide yanmasına sebep olan ondan anne mide yanması yaşıyor diye duydum. bi arkadaşım hamile iken söylemişti ama genelde anneler falan diyor bunu:)

benimkinin de saçlı olacağını inanmıyorum ben sarışınım eşim de bebekken sarı saçlara sahipmiş kel bi kız olacak sanırım birkaç ay

kendi doktorun yaptıysa diğer kontrollerde veriri resim canım. ben başka doktora gittim doktorumun yönlendirmesiyle. radyolojiciye

hiç midem yanmadı kızım da saçsızdı hala saçsız hiç kestirmedim sayılır ucundan kendım aldım o da bu sene hala kedi tuyu gibi saçı var 4 yasında sarısın ama doktoruma sormuştum saçla maçla alakası yok diye gülmüştü.

bildiğim kadarıyla canım mide de ülseren olanda daha çok oluyormuş mide yanması

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptırdımız mı?doktorum iki yer söledi biri perinatolog biri radyoloji uzmanı.radyoloji uzmanı daha uygun ama ne biliyim iyi midir bilemedim.siz kimlere ve hangi fiyatlara yaptırdınız?istanbul anadolu yakasında var mı tavsiye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…