- 11 Ocak 2017
- 4.507
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.941
Bende de sürekli olmuyor canım özellikle Uyandigimda ilk kalkınca ya da çok oturup ayağa kalktığımda sanki yukarıdan baskı olmuş gibi ağrıyorEvet ben varım canım. Her zaman olmuyor arada bir. Resmen vajinamın çevresindeki kemik ağrıyo, bir keresinde sol tarafı ağrıdı 1 gün boyunca, doktora gittim normal dedi.
Sanırım çatı ağrısı dedikleri şey olsa gerek. İlk gebelik değil mi canım :) Bilmeyince insan tedirgin oluyor bende öyleyim.Bende de sürekli olmuyor canım özellikle Uyandigimda ilk kalkınca ya da çok oturup ayağa kalktığımda sanki yukarıdan baskı olmuş gibi ağrıyor
Canim baska bir iki doktorada görünsen insallah iyidir bebeginBen bebeği hissdyrm her hareketini özellkle bi kaç gündür ortalarda duruyo aşağlarda değil
Sanırım çatı ağrısı dedikleri şey olsa gerek. İlk gebelik değil mi canım :) Bilmeyince insan tedirgin oluyor bende öyleyim.
Canim benim kiyamam sana insallah sagsalim kavusursunuz 3unuz cok zor ama iyi olacak her sey insallah belki insallah daha once izin verirler kalbini ferah tut.Kizlarr bugün esim aradi dedi ki izne geliyorum 2 gün durup dönücem. Bende ki sevinci bir görseniz iki gün zaman geçirecez diye deli oldum. Kuaföre gittim böyle süslenmeler akşama sevdiği yemeği yapmalar.. neyse saat geldi kp gitti otogardan aldı. Çocuk eve girdi montunu çıkarmadan komutanı aradı. Noldu diyorum söylemiyorda . Sofraya oturduk yemekte yemedi. Geri çağırıyorlar dedi ve 9 da geldi 11 gitti. O duştayken Nasıl ağladım bilmiyorum belki de hayatımda hiç böyle agamadımm. En kötüsü de o duştan cıkarken uzulmesin diye gozyaslarimi silip yolun açık olsun deyip yollamamdı.
Mayısa kadar gelemem dedi. Mayısta da çocuk doğacak mecbur yollarlar dedi. Onu yollamaya aşağı indigim de birden karnıma bi ağrı girdi. Bağırdım bende çok ağrıdı. Korkuyorum da bişey olacak diye.
Kalbim dayanmıyor artık
Açılma yok dedi bana doktor baktı da.ignemi yaptırayım bariBenim 12 . Haftada kanamam oldu açılma vardı acil serklaj oldum o yüzden canım ara ara lekelenmelerim oldu ama o da aspirin yüzündendi şakır şakır kanama ve aşırı sancı tehlikeli dedi hep bana be tabi ki su gelmesi doktoruna güven ilaçlarını kullan ve dinlen kontrollerinde de rahim ağzı uzunluğunu sor canım
Benim akşamları yatarken yanıyor boğazıma çıkıyor,benim dr gaviskon verdi çok yanınca içiyorum. Gaviscon ya da rennie kullanabilirsin talcid e izin vermedi yanlız içinde aliminyum mu ne varmış.Kizlar midesi yanan var mi benim midem cok yanmaya basladi bu sabah cay icerken bile bogazmda naneli seker var gibi yaniyor
Ben bir hafta kadar çok yaşadım resmen genital bölgemdeki kemikleri hissediyordum, çok yormuştum kendimi o hafta. Şimdi azaldı ayağa kalktığımda arada ağrıyor.Kizlar vajina bölgesinde kemik ağrısı yasayan var mı ? Oturup kalkarken ağrıyor bazen
AA ben Mira okudum algıda seçicilik bende ısrarla Mira istiyorum eşim istemiyor bi isim modern bi isim klasik olunca ben seviyorum ama iki modern veya iki klasik isim bende sevmiyorum YanyanaIki isim sevmiyorum canım çünkü sadece biri kullanılıyor genelde benim dediğim miray ama mira değil :)
Yastığını yükselt canım yatarken. Onun da etkisi oluyor bayaBenim akşamları yatarken yanıyor boğazıma çıkıyor,benim dr gaviskon verdi çok yanınca içiyorum. Gaviscon ya da rennie kullanabilirsin talcid e izin vermedi yanlız içinde aliminyum mu ne varmış.
Maşallah canımKızlar dün ayrıntılıya girdik çok şükür herşey yolunda ilk kaybımdan dolayı bir daha çağırdı sırf önlem amaçlı ama ilk kızımızda olan hiç bi bulgu yok rabbime şükürler olsun dr ilk böbreklere baktı ben o yüzden kaybetmiştim kızımı herşey iyi mesanede idrar var dediğinde ağlamaya başladım ayakları mideme yakınmış alttan ayak tabanlarını falan gördük daha bi ağladım en son kızımın yüzünü gördüm bende kayış koptu dr bile anneyi daha fazla ağlatmayalım diye bi foto çekebildi rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu yükleyebilirsem yükleyeceğim şimdi fotoğrafını
Oyy maşallahh annesi kime benziyor peki belli mi? Birde 4d mi, renkli mi oluyor canım bu?
Valla babaya benziyor gibi ben ilk kızım gibi bana benzer diye umdum ama kısmet sağlıklı olsun da canım organlarına falan bakarken siyah beyazdı sadece bana fotoğraf vermek için sanırım bi bu renkliOyy maşallahh annesi kime benziyor peki belli mi? Birde 4d mi, renkli mi oluyor canım bu?
Kizlar midesi yanan var mi benim midem cok yanmaya basladi bu sabah cay icerken bile bogazmda naneli seker var gibi yaniyor
Yakın bir arkadaşımın çok mide yanması vardı ama bebiş saçlı değildi :) Sanırım sadece bir rivayet :)Doğruluğuna inanmıyorum ama mide yanması halk arasında çocuğun saçlanmasına rivayet edilir, ablamın hiç yanmadı ve yeğenimin başında sadece tek tüyü vardı doğduğun daben çok isterim saçlı doğmasını ama hiç mide yanmam felan yok inş bu söylentiler doğru değildir
Yakın bir arkadaşımın çok mide yanması vardı ama bebiş saçlı değildi :) Sanırım sadece bir rivayet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?