2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet ben varım canım. Her zaman olmuyor arada bir. Resmen vajinamın çevresindeki kemik ağrıyo, bir keresinde sol tarafı ağrıdı 1 gün boyunca, doktora gittim normal dedi.
Bende de sürekli olmuyor canım özellikle Uyandigimda ilk kalkınca ya da çok oturup ayağa kalktığımda sanki yukarıdan baskı olmuş gibi ağrıyor

Son düzenleme:
Bende de sürekli olmuyor canım özellikle Uyandigimda ilk kalkınca ya da çok oturup ayağa kalktığımda sanki yukarıdan baskı olmuş gibi ağrıyor
Sanırım çatı ağrısı dedikleri şey olsa gerek. İlk gebelik değil mi canım :) Bilmeyince insan tedirgin oluyor bende öyleyim.

Canim benim kiyamam sana insallah sagsalim kavusursunuz 3unuz cok zor ama iyi olacak her sey insallah belki insallah daha once izin verirler kalbini ferah tut.

Açılma yok dedi bana doktor baktı da.ignemi yaptırayım bari silince çok hafif geldi benim

Kizlar midesi yanan var mi benim midem cok yanmaya basladi bu sabah cay icerken bile bogazmda naneli seker var gibi yaniyor
Benim akşamları yatarken yanıyor boğazıma çıkıyor,benim dr gaviskon verdi çok yanınca içiyorum. Gaviscon ya da rennie kullanabilirsin talcid e izin vermedi yanlız içinde aliminyum mu ne varmış.

Blackbluee1 canım mesajını dün ayrıntılıya giderken arabada gözlerim doldu, yaşadığın psikoloji zor gerçekten ama karnındaki Melek için güçlü ol, rabbim eşini ve tüm askerlerimizi korusun sana ve tüm asker ailelerine sabır versin

Kizlar vajina bölgesinde kemik ağrısı yasayan var mı ? Oturup kalkarken ağrıyor bazen
Ben bir hafta kadar çok yaşadım resmen genital bölgemdeki kemikleri hissediyordum, çok yormuştum kendimi o hafta. Şimdi azaldı ayağa kalktığımda arada ağrıyor.

Iki isim sevmiyorum canım çünkü sadece biri kullanılıyor genelde benim dediğim miray ama mira değil :)
AA ben Mira okudum algıda seçicilik bende ısrarla Mira istiyorum eşim istemiyor bi isim modern bi isim klasik olunca ben seviyorum ama iki modern veya iki klasik isim bende sevmiyorum Yanyana

Kızlar dün ayrıntılıya girdik çok şükür herşey yolunda ilk kaybımdan dolayı bir daha çağırdı sırf önlem amaçlı ama ilk kızımızda olan hiç bi bulgu yok rabbime şükürler olsun dr ilk böbreklere baktı ben o yüzden kaybetmiştim kızımı herşey iyi mesanede idrar var dediğinde ağlamaya başladım ayakları mideme yakınmış alttan ayak tabanlarını falan gördük daha bi ağladım en son kızımın yüzünü gördüm bende kayış koptu dr bile anneyi daha fazla ağlatmayalım diye bi foto çekebildi rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu yükleyebilirsem yükleyeceğim şimdi fotoğrafını

Benim akşamları yatarken yanıyor boğazıma çıkıyor,benim dr gaviskon verdi çok yanınca içiyorum. Gaviscon ya da rennie kullanabilirsin talcid e izin vermedi yanlız içinde aliminyum mu ne varmış.
Yastığını yükselt canım yatarken. Onun da etkisi oluyor baya

Maşallah canım

Oyy maşallahh annesi kime benziyor peki belli mi? Birde 4d mi, renkli mi oluyor canım bu?
Valla babaya benziyor gibi ben ilk kızım gibi bana benzer diye umdum ama kısmet sağlıklı olsun da canım organlarına falan bakarken siyah beyazdı sadece bana fotoğraf vermek için sanırım bi bu renkli

Kizlar midesi yanan var mi benim midem cok yanmaya basladi bu sabah cay icerken bile bogazmda naneli seker var gibi yaniyor

Doğruluğuna inanmıyorum ama mide yanması halk arasında çocuğun saçlanmasına rivayet edilir, ablamın hiç yanmadı ve yeğenimin başında sadece tek tüyü vardı doğduğun da ben çok isterim saçlı doğmasını ama hiç mide yanmam felan yok inş bu söylentiler doğru değildir

Yakın bir arkadaşımın çok mide yanması vardı ama bebiş saçlı değildi :) Sanırım sadece bir rivayet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…