- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.981
Anladım canım benim benim annemde küçük kardeşime hamileyken gece hiç uyuyamazdı hep ondan o zmanhamilelik reflüsü diye bişey var sonra geçiyordur herhalde rahım büyümesine bağlı olşuyormus
heeekendi yorumumdan utandım şimdi saç nasıl çıksın salatalıkla dimi
ben saçın sanırım salgıladığı bi şey vardı mide yanmasına sebep olan ondan anne mide yanması yaşıyor diye duydum. bi arkadaşım hamile iken söylemişti ama genelde anneler falan diyor bunu:)
benimkinin de saçlı olacağını inanmıyorum ben sarışınım eşim de bebekken sarı saçlara sahipmişkel bi kız olacak sanırım birkaç ay
Çok teşekkür ederim canımMaşallah subhanallah ya öyle sevindim ki senin adına anlatamam rabbim daim etsin mutlulugunuzuama miniş çok tatlı ya
Amin canm benimÇok teşekkür ederim canımrabbim hepimize sağ Salim kavuşmayı nasip etsin
Yani 21 haftada mi 2 kilo aldin canim oyleyse ne guzel ya valla ben su ictim kilo aldim yedim kilo aldim.bi bakmisim 12 kilo almisim toplamda simdiye kadarevde tartıldığımda bir kılo ama doktordayken malum ayağımızda kocaman botlar falan oluyor 2 kılo civarında almış görünüyorum 2 kılo amısım 3 gun önce tartıldığıma göre
Merhaba kuzum iyi maşallah senin adına sevindim çok çok inşalalh kazasız belasız alırsın minik prensesini kucağınakızlar merhaba
Bugün zeynep kamilde randevum vardı.. ayrıntılı sonucunu gösterdim. Hem bebeğime baktı.. 470 gr olmuş kuzum.. Ayrıntılı yapar gibi baktı zaten herşeyi çok iyiymiş.. benimde şimdilik iyi.. böbreklerim tansiyonum falan.. Ama bana ümraniye araştırmaya da git ordaki kadın doğumda takip etsin dedi..
Malum zeynep kamilde nefroloji falan yok.. ayda 1 git dedi burayada devam et dedi. özelde de doktorum var.. yani sizin anlayacağınız sanırım birini bırakmam gerekecek.. özeldeki doktorumu mu bıraksam acaba? her hafta farklı bir hastaneye gitmiş olacağım neredeyse.. Erken doğum söz konusu olur veya yine preeklampsi olursam araştırma hastanesinden başkasına güvenmem yani bilemiyorum ne yapsam?
yada hepsine devam edeyim ne olursa olsun hepsi ayrıca kontrol eder..
benim zaten kılom vardı 63 kıloyla hamile kaldım suan 64,65 arası bi kılodayım zayıf olanlar genelde hızlı kılo alıyor ve doğumdan sonra da çabucak eski halıne dönüyorYani 21 haftada mi 2 kilo aldin canim oyleyse ne guzel ya valla ben su ictim kilo aldim yedim kilo aldim.bi bakmisim 12 kilo almisim toplamda simdiye kadar
Merhaba kuzum iyi maşallah senin adına sevindim çok çok inşalalh kazasız belasız alırsın minik prensesini kucağınacanım ozeldeki doktor nasıl kuzum iyi ilgileniyor mu
Kuzum üçünede git ya valla bebişide görürsün hep aklın kalmaz hem icin rahat eder .canım özeldeki doktorum da çok iyi çok relaxçok araştırmıştım herkes çok memnun gerçekten de çok iyi bir doktor doç zaten kendisi.. Hiç strese sokmuyor beni.. telefondan hemen ulaşabiliyorum acil durumlarda.. gece 2 lere kadar çalışıyor zaten..devlette doktorlar daha çok testler bölümler falan derken çok araştırıyorlar.. birde malum ölüm vs olursa başları belaya girebiliyor o yüzden çok dikkatliler..
Kuzum üçünede git ya valla bebişide görürsün hep aklın kalmaz hem icin rahat eder .ben üç gün olucak hissetmiyorum biraz tedirginim ama bir yandan da normal zermina suan düzenli hissedemwzsinsin diye avutuyorum kendimi
Bende de oluyor ara ara içerden rahmime iğne batıyormuş gibi bir hisEvet canım icerdenbbisey batıyor gibineden acaba
Ara ara azalıp artıyor canım hareketleri benimki genelde akşam 21:00-23:00 arası hiç durmuyor gece 1 den sonra uyuyor aralarda da az az hareket ediyorAynen canim bendede hareketlerde sanki azalma var çok endiseliyim
maşallah suphanallah canım nasıl da kocaman olmuş doğdukları günleri de görelim inşallah hayırlısıyla
Baya uykucu ozaman arada atıyor kalp gibiBende de oluyor ara ara içerden rahmime iğne batıyormuş gibi bir his
Ara ara azalıp artıyor canım hareketleri benimki genelde akşam 21:00-23:00 arası hiç durmuyor gece 1 den sonra uyuyor aralarda da az az hareket ediyor
maşallah suphanallah canım nasıl da kocaman olmuş doğdukları günleri de görelim inşallah hayırlısıyla
Korkma canım benim kafanı başka şeylerle meşgul et düşünme birde kuran dinle Derim baya iyi hissetiriyor youtube'da bende arada abdullah Altun açıyorum insirah duası olsun diğer okuduğu süreler baya iyi geliyor birde kuzum bi filket tak kazagina korku için bende öyle yapıyorum nerdeyse bütün giyisimde varcanım doğru çok belirli olmuyor hareketleri bu dönemde.. bende oğlumda 1 kere 26 hafta gibi tüm gece hissetmemiştim karnıma dokuna dokuna ölmüştüm çok korkutmuştu beni.. sonraki gecede sabaha kadar uyutmamıştı
yaa bebişim şöyle bir 2buçuk 3 kiloya ulaşabilse nasıl sevinicem.. o kadar çok korkuyorum ki yine aynı şey olacak diye.. 36-37 haftalara sağ salim gelebilsem..
Evet canım yeni evliyiz daha 6 ay oldu evleneli. Inşallah canım benim çok sağol
Haklısın canm duvarlarla konuşucam artık ben evde oturmaktan gına geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?