2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba canim geçmiş olsun öncelikle bak iki doktorda inşallah bir şey olmıcak demiş sende içini ferah tut olur mu rabbim Size bağışlasın inşallah çok çok amin

Perinatologa git canım

Evde aynı tartı ile düzenli tartılmak en doğrusu deniyor.sabah aç tuvalete çıkılmış ve iç çamaşırı ile tartılınmalıymış. Ben 5 kilo almışım şimdiden

Canım aslında 28.haftada doğup bi süre kuvez den sonra yaşayan bebekler var . Seninki 30.haftada doğmuş neden vefat etti acaba

Merhaba canım.ayni problemler benim bebegimde de var.ikili testim de yüksekti üstelik.13.haftada fetal DNA yaptırdık temiz çıktı.18.haftada araştırma hastanesinde kist ve parlaklık görüldü.neden böyle oldu ben de anlamıyorum.sadece bebeğimin sağlıklı olduğuna inanmak istiyorum.onumizdeki hafta gideceğim 2haftada bir sanırım kontrol edilecek durumu.bu bulgular bebek buyyuncence kaybolabiliyormus. Bir arkadaşımın 30.haftada kayboldu.insallah bizimde bebislerimiz sağlıklı olur

Kızlar benim bebegimin kalbinde de parlaklık görüldü ama ne detaylıyı yapan doktor ne kendi doktorum üzerinde durmadi kendi başına hiç birşey ifade etmez dendi. Sanırım hasta olduğunu destekleyecek başka bulgularda gerekliymiş kalbimizi ferah tutalım sağlıkla gelsinler inşallah

İnşallah canım ben de iyi olduğuna inanmak istiyorum iyi düşünmek istiyorum

benim zaten kılom vardı 63 kıloyla hamile kaldım suan 64,65 arası bi kılodayım zayıf olanlar genelde hızlı kılo alıyor ve doğumdan sonra da çabucak eski halıne dönüyor
58 kilo filandim canim aynen ya hizli kilo aldim insaALLAH dedigin gibi dogumdan sonra gider kilolar:)

Sinir ola ola öldüm bugün. Ayrıntılı ultrason vardı radyolojide üniversite hastanesinde profa gittik sözde, öğrendiğimiz ne hiçbir şey! Adam 5 dk baktı o arada kafa göbek ve bacak ölçülerini almış sessiz sedasız, 1 hafta önde görünüyor hadi Allah annelik babalı büyütsün dedi gönderdi bunun dışında hiçbir şey yok, haftalardir bunu mu bekliyordum ben yani. Adama soru bile soramadık sinirli bir tip zaten. Resim çıktı falan almak zaten mümkün değil, elimiz boş öyle çıktık geldik.
İlle özele mi gitmek lâzım yani bu nasıl bir sistemdir ya, Üniv. Hastanesinde paramizla rezil oluyoruz, üzerine de öğrendiğimiz hiçbir şey yok. Kilosunu bile bilmiyorum çocuğun

Evde aynı tartı ile düzenli tartılmak en doğrusu deniyor.sabah aç tuvalete çıkılmış ve iç çamaşırı ile tartılınmalıymış. Ben 5 kilo almışım şimdiden

onu bilemiyorum tabiki ben normal kıyafetlerimle tartılıyorum sabah aç oluyorum genelde.. doktorda kıyafetlerle falan bakılıyor tabiki ama işte benimki az çıktı evdekine göre.. hatta oradakilere söyledim hata var düzeltin diye onlarda yanlış anladılar sanki çok çıktı diye öyle söyledim sandılar güldüler

Canım aslında 28.haftada doğup bi süre kuvez den sonra yaşayan bebekler var . Seninki 30.haftada doğmuş neden vefat etti acaba

canım kaderi böyleymiş.. Tam büyüyememişti yavrum geri kalmıştı zaten..

Hem o şekilde düşündükçe kafayı yiyorum kuzenim 27. haftada 2000 yılında doğdu gelişme geriliği vs neler neler vardı ama Allah izin verdi yaşadı.. Şimdi maşallah tosun gibi.. Aynı şekilde ekim annelerinde benimle birlikte preeklampsi geçiren bir arkadaş vardı..900 gr doğdu bebeği oda Allah bağışlasın yaşadı..benimki 1100 gr doğmuştu.. Çoğu zaman isyanın eşiğine gelip geri dönüyorum kader diye kabul ettim artık..

Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.. iNŞAllah topiğimizde kimse kaybetmeden sağlıkla alır kucağına...

insallahhh haberleselim mutlakaa bende ptesi gitcem

Amin canım. Lütfen böyle düşünme bu dünya geçici o yavrun büyümüş bi şekilde sizi bekleyecek . Orda Allah im annemi babamı affet diyecek gunahlariniz için bu da bir imtihan. Belki Rabbim seviyor sınıyor çok zor biliyorum ama çok şükür hamile kalabiliyorsun kızını kucağına alınca onu koklayinca her şey çok güzel olacak inşallah :)

inşallah canım dayanıyoruz bir şekilde.. Geçen sefer doktor hatasıydı farketseydi 34 lere kadar dayanırdı bebeğim.. bu sefer 2 3 ayrı doktor tarafından kontrol ediliyor bebeğim ilaç vs kullanıyorum.. stresi azalttım.. elimden geleni yapıyorum..Oğluma bakamadım en azından kardeşine elimden geleni yapıyorum..

Gerçekten biz hamilelerin halinden hiç anlamıyorum doktorların çoğu. Dediğin gibi dört gözle bekliyoruz randevuyu,kilosunu öğrenelim yüzünü görelim diye. Ama yok gecistiriyor gibi bakıp geçiyorlar. Benim ayrıntılı da üni hastanesindeydi. Profesör bı de. Resim vermeyecek misiniz desim,verdim dedi. Bı baktım 2 boyutlu çocuğun hicbiseyi belli değil. Geçen gittiğim başka doktor da daha küçük yüzü belli değil dedi. Halbuki kendi doktorum 250 Gr göstermişti yüzünü. Ne var sanki bizi düşünseler de azıcık bize göre hareket etseler :) Neyseki saglikliymis canım. Kötü bı durum olsa söylerdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…