- 11 Ocak 2018
- 231
- 673
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.021
Aynen canım tek tesellim sağlıklı olmasi zaten ama duymak istediklerini duyamayinca bir de üstüne goremeyince sinir oluyor insan. Ekranı zaten göremedim, üstüne iki boyutlu çıktı da olsa raziydim onu bile vermedi. İnsan umutlarla beklentilerle gidiyor ama işte malesef.. Sağol canım cevabın için.Gerçekten biz hamilelerin halinden hiç anlamıyorum doktorların çoğu. Dediğin gibi dört gözle bekliyoruz randevuyu,kilosunu öğrenelim yüzünü görelim diye. Ama yok gecistiriyor gibi bakıp geçiyorlar. Benim ayrıntılı da üni hastanesindeydi. Profesör bı de. Resim vermeyecek misiniz desim,verdim dedi. Bı baktım 2 boyutlu çocuğun hicbiseyi belli değil. Geçen gittiğim başka doktor da daha küçük yüzü belli değil dedi. Halbuki kendi doktorum 250 Gr göstermişti yüzünü. Ne var sanki bizi düşünseler de azıcık bize göre hareket etseler :) Neyseki saglikliymis canım. Kötü bı durum olsa söylerdi zaten
Aynen canım tek tesellim sağlıklı olmasi zaten ama duymak istediklerini duyamayinca bir de üstüne goremeyince sinir oluyor insan. Ekranı zaten göremedim, üstüne iki boyutlu çıktı da olsa raziydim onu bile vermedi. İnsan umutlarla beklentilerle gidiyor ama işte malesef.. Sağol canım cevabın için.
Çocuğumu görmek için özele gitmeye mecbur bırakan sisteme sinirleniyorum daha çok
Ay sorma o kadar sinirliyim ki hâlâ sakinlesemedim. Çıkınca aglamamak için zor tuttum kendimi. Bide bizim gittigimiz Prof. ve ücretliZaten normal devlet hastanelerinde bebeği görmek imkansız gibi bişey. Doktor bakıyor biseyler söylüyor ama tabi sen anlamıyorsun çoğunu. Içerden sekreter yazıyor o kadar. Ne yani bu şimdi 2 dk bile sürmüyor
Yine de olmuyor özel hastane de ki doktorum bana karşı çok ilgili 10 dk bebeğimi izliyorum bana yetiyorA
Ay sorma o kadar sinirliyim ki hâlâ sakinlesemedim. Çıkınca aglamamak için zor tuttum kendimi. Bide bizim gittigimiz Prof. ve ücretli
Çok sinir bozucu bir durumSinir ola ola öldüm bugün. Ayrıntılı ultrason vardı radyolojide üniversite hastanesinde profa gittik sözde, öğrendiğimiz ne hiçbir şey! Adam 5 dk baktı o arada kafa göbek ve bacak ölçülerini almış sessiz sedasız, 1 hafta önde görünüyor hadi Allah annelik babalı büyütsün dedi gönderdibunun dışında hiçbir şey yok, haftalardir bunu mu bekliyordum ben yani. Adama soru bile soramadık sinirli bir tip zaten. Resim çıktı falan almak zaten mümkün değil, elimiz boş öyle çıktık geldik.
İlle özele mi gitmek lâzım yani bu nasıl bir sistemdir ya, Üniv. Hastanesinde paramizla rezil oluyoruz, üzerine de öğrendiğimiz hiçbir şey yok. Kilosunu bile bilmiyorum çocuğun
Merhaba metromall benim için de uygun gelmeyi çok isterim
Merhaba özge bugün benimde ayrıntılı vardı. Zar zor Doç. İlkay dan randevu almıştım bize de resim falan vermedi. Allahtan eşime video çek demiştim. Onu seyrettim. Ama kadının ağzını bıçak açmadı herşey iyi doktorunuz ayrıntılı bilgi verir dedi. Cinsiyeti sordum hatta yasak dedi gıcık olduk. Çıktık tek tesellim uzun baktı ve sağlıklı dedi.A
Ay sorma o kadar sinirliyim ki hâlâ sakinlesemedim. Çıkınca aglamamak için zor tuttum kendimi. Bide bizim gittigimiz Prof. ve ücretli
Sinir ola ola öldüm bugün. Ayrıntılı ultrason vardı radyolojide üniversite hastanesinde profa gittik sözde, öğrendiğimiz ne hiçbir şey! Adam 5 dk baktı o arada kafa göbek ve bacak ölçülerini almış sessiz sedasız, 1 hafta önde görünüyor hadi Allah annelik babalı büyütsün dedi gönderdibunun dışında hiçbir şey yok, haftalardir bunu mu bekliyordum ben yani. Adama soru bile soramadık sinirli bir tip zaten. Resim çıktı falan almak zaten mümkün değil, elimiz boş öyle çıktık geldik.
İlle özele mi gitmek lâzım yani bu nasıl bir sistemdir ya, Üniv. Hastanesinde paramizla rezil oluyoruz, üzerine de öğrendiğimiz hiçbir şey yok. Kilosunu bile bilmiyorum çocuğun
malesef devlet hastanesi çok yoğun olduğu için öyle canım ben buraya daha önceden de yazmıştım arkadaşım gitti 5 dk da göstermeden her şey yolunda diyip yollamış tabi önemli olan sağlıklı olması ama insan yavrusunu görmek istiyor sırf ilgisizlikleri ve gostermedikleri için bende gittim özelden doğum paketi aldımSinir ola ola öldüm bugün. Ayrıntılı ultrason vardı radyolojide üniversite hastanesinde profa gittik sözde, öğrendiğimiz ne hiçbir şey! Adam 5 dk baktı o arada kafa göbek ve bacak ölçülerini almış sessiz sedasız, 1 hafta önde görünüyor hadi Allah annelik babalı büyütsün dedi gönderdibunun dışında hiçbir şey yok, haftalardir bunu mu bekliyordum ben yani. Adama soru bile soramadık sinirli bir tip zaten. Resim çıktı falan almak zaten mümkün değil, elimiz boş öyle çıktık geldik.
malesef devlet hastanesi çok yoğun olduğu için öyle canım ben buraya daha önceden de yazmıştım arkadaşım gitti 5 dk da göstermeden her şey yolunda diyip yollamış tabi önemli olan sağlıklı olması ama insan yavrusunu görmek istiyor sırf ilgisizlikleri ve gostermedikleri için bende gittim özelden doğum paketi aldım
devlette 2 3 dr denedim insan yerine koyup bilgi dahi vermiyor esimin girmeside yasak oda cabasi insani ozele mecbur birakiyorlar
Öyle yapıcam canım özele gidicem artık mecburen. Bilseydim bu kadar baştan savma olacağını önceden özele giderdim 22+6yim detaylı zamanini da aşmış olucam bunların yüzündenÇok sinir bozucu bir durumbenim de başıma geldi işte geçen salı ve ilk defa bebeğimi gördüm ben ama ilgilenmediler bbir de üstüne strese sokup boş yere endişe verdiler bana. Haftaya tekrar gideceğim Başka doktor bakacak. Sen de öyle yap canım o doktor yerine başka birine daha görün
Merhaba zeynepcim. Aynı yerde bulunmuşuz bugün anlaşılan farklı doktorlarda. Hemen hemen de aynı şeyleri yaşamışız. Biz video da cekemedik eşime soylememe rağmen cekemedi o da çekindi herhalde. Cinsiyet söylememe muhabbeti de aynı sekreter de hemşire de tembihledi aman cinsiyet sormayın sinirleniyor falan diye. Zaten biliyoruz dedim ben de tiplere bak 23 haftadır daha yeni ogrenecem sanki onlardanMerhaba özge bugün benimde ayrıntılı vardı. Zar zor Doç. İlkay dan randevu almıştım bize de resim falan vermedi. Allahtan eşime video çek demiştim. Onu seyrettim. Ama kadının ağzını bıçak açmadı herşey iyi doktorunuz ayrıntılı bilgi verir dedi. Cinsiyeti sordum hatta yasak dedi gıcık olduk. Çıktık tek tesellim uzun baktı ve sağlıklı dedi.
Sorma canım ya kötü oldu biraz halden anlasalar daha farklı olacak her şey de nerde.. iyi bari sen iyi doktora denk gelmissin sevindim senin adinaAyy kotu olmus ayrintilida oyle bi dr.ben ayrintilida kadin dogumcudan yanayim perinatologdan ozellikle.biz once ozelde profa gttk k.dogumcu on dk bakti bi tane foto ve bilgilerinin yazdıği kagit verdi.sorularima adam akilli cevap vermedi.bikac hafta sonra bazi seylerden ikinci kez ayrintiliya gittik asil kendi hocamiza fakulteye.yarim saate yakin bakti ferman gibi de uc boyutlu fotosunu verdi dort bes tane kizimizin Allah razi olsun.dr una gore degisiyor iste halden anlamiyorlar bazilari o randevuyu iple cekiyoruz halbuki.yani is doktorda bitiyor.ozel veya devlet fakulte degil de annenin ruhundan anlamalari lazim bize hamislerle empati yapsinlar az:)
Aynen öyle benim de isyan ettiğim nokta tam olarak bu. Boyle olmamalı sağlık sistemimiz yani. Onlar için birsey farketmiyor olan bize oluyor hep sinir oldugumuzla kalıyoruz.malesef devlet hastanesi çok yoğun olduğu için öyle canım ben buraya daha önceden de yazmıştım arkadaşım gitti 5 dk da göstermeden her şey yolunda diyip yollamış tabi önemli olan sağlıklı olması ama insan yavrusunu görmek istiyor sırf ilgisizlikleri ve gostermedikleri için bende gittim özelden doğum paketi aldım
devlette 2 3 dr denedim insan yerine koyup bilgi dahi vermiyor esimin girmeside yasak oda cabasi insani ozele mecbur birakiyorlar
Gorusmek isterm canmYazdım ama arada kaynadı galiba, görüşelim mi ne dersiniz ? :)
J jelibonsozge_3506 @safari_go rukiyemustafa @pamukefe Bejan19 @maknemakin @Mystory-06
Böyle ankara da yaşıyor diye bildiklerimi etiketledim danışmadan gelmek istemeyenler olursa veya eksikler varsa kusuruma bakmayın
Öyle yapıcam canım özele gidicem artık mecburen. Bilseydim bu kadar baştan savma olacağını önceden özele giderdim 22+6yim detaylı zamanini da aşmış olucam bunların yüzündentürkiyede olmaya baya saydirdim bugün ama sen bildiğim kadarıyla yurtdisindasin orda da mı böyle ilgisizler çok şaşırdım
Merhaba zeynepcim. Aynı yerde bulunmuşuz bugün anlaşılan farklı doktorlarda. Hemen hemen de aynı şeyleri yaşamışız. Biz video da cekemedik eşime soylememe rağmen cekemedi o da çekindi herhalde. Cinsiyet söylememe muhabbeti de aynı sekreter de hemşire de tembihledi aman cinsiyet sormayın sinirleniyor falan diye. Zaten biliyoruz dedim ben de tiplere bak 23 haftadır daha yeni ogrenecem sanki onlardan
Sorma canım ya kötü oldu biraz halden anlasalar daha farklı olacak her şey de nerde.. iyi bari sen iyi doktora denk gelmissin sevindim senin adina
Aynen öyle benim de isyan ettiğim nokta tam olarak bu. Boyle olmamalı sağlık sistemimiz yani. Onlar için birsey farketmiyor olan bize oluyor hep sinir oldugumuzla kalıyoruz.
En iyisini yapmışsın özele kendini bağlamakla devlette kendini sinir etmektense. Benim guvendigim kısmı buyuk Üniv. Hastanesi olmasi doğum sonrası falan yenidogan unitesinin, perinatolojisinin, sosyal pediatri bölümünün olmasi ama böyle giderse vazgecirecekler artık lanet olsun deyip özelde takip ve doguma yonlenecegim mecburen
Gelmedi canım. Küçük o ile başlayan benim yani ozge_3506Canm mesaj yazdm bakarmsn
Cok güzeller cnm Allah üstünde görmeyide nasip etsin.AMİNNNN❣ puantiyeliyi internetten mi aldın cnmBirde bunlarEki Görüntüle 2109125
Sinir ola ola öldüm bugün. Ayrıntılı ultrason vardı radyolojide üniversite hastanesinde profa gittik sözde, öğrendiğimiz ne hiçbir şey! Adam 5 dk baktı o arada kafa göbek ve bacak ölçülerini almış sessiz sedasız, 1 hafta önde görünüyor hadi Allah annelik babalı büyütsün dedi gönderdibunun dışında hiçbir şey yok, haftalardir bunu mu bekliyordum ben yani. Adama soru bile soramadık sinirli bir tip zaten. Resim çıktı falan almak zaten mümkün değil, elimiz boş öyle çıktık geldik.
Gorusmek isterm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?