2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hiç yani demi. Hem tripliler hem de bir havalar sanki nedir. Senin telefonunu iyi acmislar ben ne zaman arasam mümkün değil ulaşamıyorum açmıyorlar telefonu hangi bölüm olursa olsun, operator bile acmiyor

Amin canım inşallah sağ Salim kucağımıza alalım teşekkür ederim

Plasenta anterior yerleşimlidir yazıyor raporda. Sizce zamanla yer değiştirir mi 21 haftalık hamileyim. Sağlık açısından bir sıkıntı yok ama internetten araştırdığım kadarıyla bebeğimi hissetmemi engelliyor sanırım. Haftaya randevum o zamana kadar çok var

Evet cnm plesantada yer degiştiriyor. Bi arkadasımında üstte olması gerekirken alta yerleşmiş şimdi tekrar yukarı cıkmış

Aynen benimde öyle yazıyor. Dün gittik detaylıya dr hiç bi sorun yok dedi tabii ben eve gelir gelmez raporu didiklemeye başladım. Haftaya cumartesi randevum, sen doktora sorarsan ne dediğini yazabilir misin? Sezaryen ihtimalini arttırıyor bu durum sanırım, ona üzüldüm

Birsey olmamistir canim insallah Allah korusun zaten su an içmiyorsun. dusunerek stres etme kendine

Bebegimi kaybetmeseydim Haziran 29 larina dogacakti. 5 Aralik dogal yolla dusuk yaptim. Bebegin kalbi durmustu 8 haftalik. Bundan sonra Bir kez adet oldum Ocak 4ta. Ikinci adetimi 30 Ocakta beklerken gecikti. test yapinca pozitif cikti. Ertesi gun doctora gittim kan degerim 74 cikti, 4 hafta 5 gun icin. Ikinci kan degerim iki gun sonra 97 cikti, doktor ultrasound yaptirdi arti vajinal ultrasound yaptirdi ama hic bir sey goremediler bulamadilar. Iki gun sonra kan degerim 84 dustu. Doktor kimyasal hamilelik oldugunu dusunuyor ama bu gercekten cok uzun surdu 10 gun, hala da yok adet. Herhangi bir hamilelik belirtilerim de yok. Amerikada yasiyorum ve gercekten konusacak kimsem de yok, sadece esim ve ben. Herhangi fikri olan yada ayni durumda olan varsa gercekten cok mutlu olurum. Tesekkurler

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah..
B-hcg 2 günde 2 kat artmalı diye biliyorum.. Bende adetimin gecikmesinden sonra sürekli idrar testi yaptım negatifti.. Muhtemelen o tarihlerde kan testi yapsam çok çok küçük çıkacaktı değer.. Ben sat tan 45 gün geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim ki B-hcg değerim 200'dü.. Geç döllenme olmuştu.. Tabi dediğim gibi bu değerin katlanması önemli olan.. Birde B-hcg 1500 olunca transvajinal, 2000 olunca karından kese görülebiliyor.. Bu değerlere ulaşmadan birşey görmesi mümkün değil zaten.. Sadece rahim duvarının kalınlaştığını görebilir.. Bir hafta daha bekleyip kan testini tekrarlayabilirsin.. Azalma varsa hastalanacaksındır, inşallah senin için hayırlısı olur.. Biraz rahminin, vücudunun toparlanmasına izin verebilirsin.. Bende Nisan ayında kürtaj oldum, Ekim sonunda hamile olduğumu öğrendim.. Çok geçmiş olsun.. Moralini yüksek tut..

B en iki kere kimyasal gebelik yasadım ilki 6 günde sıfırlandı degeri. İkinci deger ise 20 gümde sıfırlandı . Bi düştü bi yükseldi falan anca 20 günde sıfırlandı. Geçmiş olsun Rabb'im tekrarınu yaşatmasın.AMİNNNN❣

canım sanslisin sen o zaman bende ikinciyi devlet hastanesinde dogurmak istedim ama beni mecbur bıraktılar çekemedim cidden

ilkini özelde doğurdum o yüzden ikinciyi devlet hastanesi olsun istedim çünkü ilki gece vakti gelince herkeste bi yorgunluk suratsız tipler falan sınır olmuştum
fakat ne eşim ne ben dayanamadık 16. haftaya kadar arada özele arada devlete gittim yapamadık
dediğin gibi Allah vermesin aksi bir durumda yonlendirecekleri yer yine devlet hastanesi sağlıkla sağ salim doğururuz da gerek kalmaz insallah ilkinde hicbir problem yaşamadan doğumumu yaptım darısı buna insallah

Plesenta Previa da sezeryan oluyor çünkü rahim ağzını kapatabiliyor ki o bile düzelebilir 28. Haftaya kadar sizin plesenta antrior yani karın ön duvarında onda sıkıntı olmaz benim de öyleydi sola geçmiş dediğim gibi yer değiştirebilen birşey plesenta

Benim oğlumda ki raporlarda da önce ön duvarda yazılı sonra arka duvarda yazılı şaşırmıştım demek ki yeri değişiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…