- 11 Ocak 2018
- 231
- 673
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.041
Hiç yani demi. Hem tripliler hem de bir havalar sanki nedir. Senin telefonunu iyi acmislar ben ne zaman arasam mümkün değil ulaşamıyorum açmıyorlar telefonu hangi bölüm olursa olsun, operator bile acmiyorBen testleri, böyle önemli durumları üni. hastanelerinde proflara yaptırmaktan yanayım ama insanı pişman ediyorlar. Geçen randevu almak için bir sürü yeri aradım oradan oraya yönlendirdiler beni o diyor bilgim yok öteki diyor biz randevu veremiyoruz buraya gelip alacaksınız vereceği randevu da kadın doğumdan muayne randevusu daha sonra beni radyologa yönlendirecekler yani, dedim tamam gelip alıyım da ama radyolog randevusunu ne zamana verirler tahmini birşey söyleyin haftam geçmesin " ne biliyem hanımefendi burada bir sürü hasta beni bekliyor zaten ! " diye bağırıp telefonu kapattı. Sinirlendim, hani kadını bilsem şikayet edeceğim bu nasıl konuşmak veya niçin kapatıyorsun. Demem o ki ben bu devlet hastanesinde çalışan sağlık görevlilerini anlamıyorum niye bu asabiyet arkadaş, tamam benim de kardeşim yoğun bakım hemşiresi gecesi gündüzü yok tatili yok zor bir meslek ama sende hakkını alıyorsun memnun değilsen istifa et yerine hak eden insanlar gelsin.
Amin canım inşallah sağ Salim kucağımıza alalım teşekkür ederimBende de oluyor ara ara içerden rahmime iğne batıyormuş gibi bir his
Ara ara azalıp artıyor canım hareketleri benimki genelde akşam 21:00-23:00 arası hiç durmuyor gece 1 den sonra uyuyor aralarda da az az hareket ediyor
maşallah suphanallah canım nasıl da kocaman olmuş doğdukları günleri de görelim inşallah hayırlısıyla
Evet cnm plesantada yer degiştiriyor. Bi arkadasımında üstte olması gerekirken alta yerleşmiş şimdi tekrar yukarı cıkmışPlasenta anterior yerleşimlidir yazıyor raporda. Sizce zamanla yer değiştirir mi 21 haftalık hamileyim. Sağlık açısından bir sıkıntı yok ama internetten araştırdığım kadarıyla bebeğimi hissetmemi engelliyor sanırım. Haftaya randevum o zamana kadar çok var
Aynen benimde öyle yazıyor. Dün gittik detaylıya dr hiç bi sorun yok dedi tabii ben eve gelir gelmez raporu didiklemeye başladım. Haftaya cumartesi randevum, sen doktora sorarsan ne dediğini yazabilir misin? Sezaryen ihtimalini arttırıyor bu durum sanırım, ona üzüldümPlasenta anterior yerleşimlidir yazıyor raporda. Sizce zamanla yer değiştirir mi 21 haftalık hamileyim. Sağlık açısından bir sıkıntı yok ama internetten araştırdığım kadarıyla bebeğimi hissetmemi engelliyor sanırım. Haftaya randevum o zamana kadar çok var
Birsey olmamistir canim insallah Allah korusun zaten su an içmiyorsun. dusunerek stres etme kendineÇok zor şeyler yaşamışsın canım başın saolsun.pasiflora bitkisel dediğin gibi arada içmekten hiçbişi olmaz.bana cipralex verdi psikiyatri antidepresan,zararsız dedi.İçmeye başladım yarım yarım ama sonra bi araştırdım allah korusun otizme bile sebep olabiliyomuş.yedi gün içtim biraktım.hala aklımda o 7 gün işallah bişi olmamıştır.
Yazdım ama arada kaynadı galiba, görüşelim mi ne dersiniz ? :)
J jelibonsozge_3506 @safari_go rukiyemustafa P pamukefe Bejan19 maknemakin M Mystory-06
Böyle ankara da yaşıyor diye bildiklerimi etiketledim danışmadan gelmek istemeyenler olursa veya eksikler varsa kusuruma bakmayın
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah..Bebegimi kaybetmeseydim Haziran 29 larina dogacakti. 5 Aralik dogal yolla dusuk yaptim. Bebegin kalbi durmustu 8 haftalik. Bundan sonra Bir kez adet oldum Ocak 4ta. Ikinci adetimi 30 Ocakta beklerken gecikti. test yapinca pozitif cikti. Ertesi gun doctora gittim kan degerim 74 cikti, 4 hafta 5 gun icin. Ikinci kan degerim iki gun sonra 97 cikti, doktor ultrasound yaptirdi arti vajinal ultrasound yaptirdi ama hic bir sey goremediler bulamadilar. Iki gun sonra kan degerim 84 dustu. Doktor kimyasal hamilelik oldugunu dusunuyor ama bu gercekten cok uzun surdu 10 gun, hala da yok adet. Herhangi bir hamilelik belirtilerim de yok. Amerikada yasiyorum ve gercekten konusacak kimsem de yok, sadece esim ve ben. Herhangi fikri olan yada ayni durumda olan varsa gercekten cok mutlu olurum. Tesekkurler
B en iki kere kimyasal gebelik yasadım ilki 6 günde sıfırlandı degeri. İkinci deger ise 20 gümde sıfırlandı . Bi düştü bi yükseldi falan anca 20 günde sıfırlandı. Geçmiş olsun Rabb'im tekrarınu yaşatmasın.AMİNNNN❣Bebegimi kaybetmeseydim Haziran 29 larina dogacakti. 5 Aralik dogal yolla dusuk yaptim. Bebegin kalbi durmustu 8 haftalik. Bundan sonra Bir kez adet oldum Ocak 4ta. Ikinci adetimi 30 Ocakta beklerken gecikti. test yapinca pozitif cikti. Ertesi gun doctora gittim kan degerim 74 cikti, 4 hafta 5 gun icin. Ikinci kan degerim iki gun sonra 97 cikti, doktor ultrasound yaptirdi arti vajinal ultrasound yaptirdi ama hic bir sey goremediler bulamadilar. Iki gun sonra kan degerim 84 dustu. Doktor kimyasal hamilelik oldugunu dusunuyor ama bu gercekten cok uzun surdu 10 gun, hala da yok adet. Herhangi bir hamilelik belirtilerim de yok. Amerikada yasiyorum ve gercekten konusacak kimsem de yok, sadece esim ve ben. Herhangi fikri olan yada ayni durumda olan varsa gercekten cok mutlu olurum. Tesekkurler
canım sanslisin sen o zaman bende ikinciyi devlet hastanesinde dogurmak istedim ama beni mecbur bıraktılar çekemedim ciddencanım benim devletteki iki doktorum kendini beğenmiş gıcık insanlardı ama sağolsunlar çok ayrıntılı incelediler o konuda memnun kaldım .. şimdi perinatolojiye değil kadın doğuma devam ediyorum o kadar tatlı şeker bir kadın ki sanki özelde gibiyim.. çok ayrıntılı inceliyor en ufak sıkıntı görse üstünde duruyor birçok şeyi açıklıyor.. hatta bugün muayene sırasında 2 kişi geldi biraz onlara zaman ayırdı sonra geldi açıkladı böyle bir durum var flan diye.. gayet de güler yüzlü.. perinatolojiye gidebilmeme ve çok kolay randevu alabilmeme rağmen kadın doğumun yoğunluğunu çekiyorum onun için
birde girdim öyle 10 dk falan değil yarım saat kaldım.. durumumu iyice anlamadan göndermedi
Öyle yapıcam canım özele gidicem artık mecburen. Bilseydim bu kadar baştan savma olacağını önceden özele giderdim 22+6yim detaylı zamanini da aşmış olucam bunların yüzündentürkiyede olmaya baya saydirdim bugün ama sen bildiğim kadarıyla yurtdisindasin orda da mı böyle ilgisizler çok şaşırdım
Merhaba zeynepcim. Aynı yerde bulunmuşuz bugün anlaşılan farklı doktorlarda. Hemen hemen de aynı şeyleri yaşamışız. Biz video da cekemedik eşime soylememe rağmen cekemedi o da çekindi herhalde. Cinsiyet söylememe muhabbeti de aynı sekreter de hemşire de tembihledi aman cinsiyet sormayın sinirleniyor falan diye. Zaten biliyoruz dedim ben de tiplere bak 23 haftadır daha yeni ogrenecem sanki onlardan
Sorma canım ya kötü oldu biraz halden anlasalar daha farklı olacak her şey de nerde.. iyi bari sen iyi doktora denk gelmissin sevindim senin adina
Aynen öyle benim de isyan ettiğim nokta tam olarak bu. Boyle olmamalı sağlık sistemimiz yani. Onlar için birsey farketmiyor olan bize oluyor hep sinir oldugumuzla kalıyoruz.
En iyisini yapmışsın özele kendini bağlamakla devlette kendini sinir etmektense. Benim guvendigim kısmı buyuk Üniv. Hastanesi olmasi doğum sonrası falan yenidogan unitesinin, perinatolojisinin, sosyal pediatri bölümünün olmasi ama böyle giderse vazgecirecekler artık lanet olsun deyip özelde takip ve doguma yonlenecegim mecburen
amin inşallah canım hepsini internetten aldımCok güzeller cnm Allah üstünde görmeyide nasip etsin.AMİNNNN❣ puantiyeliyi internetten mi aldın cnm
Plesenta Previa da sezeryan oluyor çünkü rahim ağzını kapatabiliyor ki o bile düzelebilir 28. Haftaya kadar sizin plesenta antrior yani karın ön duvarında onda sıkıntı olmaz benim de öyleydi sola geçmiş dediğim gibi yer değiştirebilen birşey plesentaAynen benimde öyle yazıyor. Dün gittik detaylıya dr hiç bi sorun yok dedi tabii ben eve gelir gelmez raporu didiklemeye başladım. Haftaya cumartesi randevum, sen doktora sorarsan ne dediğini yazabilir misin? Sezaryen ihtimalini arttırıyor bu durum sanırım, ona üzüldüm
Hadi güzel haberlerle inşallah canım, bende p.tesi detaylıya gircem, sen medicalde mi yaptırıyosungünaydın herkese bugün randevu günüm ve çok heyecanlıyım hem dr hem ayrıntılı giricem
Benim oğlumda ki raporlarda da önce ön duvarda yazılı sonra arka duvarda yazılı şaşırmıştım demek ki yeri değişiyor :)Plesenta Previa da sezeryan oluyor çünkü rahim ağzını kapatabiliyor ki o bile düzelebilir 28. Haftaya kadar sizin plesenta antrior yani karın ön duvarında onda sıkıntı olmaz benim de öyleydi sola geçmiş dediğim gibi yer değiştirebilen birşey plesenta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?