2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Minderler ayrı değil canım koltuklara birleşik için deki sünger çöktü o nedenle buruştu kumaş. Mağazadaki sözleşmede eşimin imzası var ama burda değil yurt dışında ben ilgilensem olmuyormu acaba esi oldugum icin

bilmiyorum ki mahkeme için eşinin olması şart bence ama eğer heyete düşüyorsa iş belki de eşinin yerine imza atıp dilekçe versen işlemler başlar. işe önce koltukların fiyatını öğrenmekle başla elinde ayrıntılı fatura veya sözleşme olsun onu da istiyorlar çünkü. eğer heyete düşüyorsa bulunduğun ildeki heyeti arayıp eşinin durumunu anlat sor. mahkemeye düşüyorsa işlemleri hiç bilmiyorum.

Sağ ol canım önce bi mağaza gidip konuşacağım zaten

Nereden aldın ? Böyle yerlerde ne marka olursa olsun biraz dişini göstermek gerekiyor. Sizi şikayet edicem de bak nasıl geliyorlar hemen.

evet canım medical de
yok canım ben bu konu da baya dikkatliyim şimdiden kardeşiyle konuşuyor seviyor sarılıyor, kardeşyle ilgili hikayeler anlatıyor doğum sonrası daha dikkatli olmam lazım ki bu sevgisi kıskançlığa dönüşmesin :) tabi ara ara şaka yoluyla karnıma bastırmayı da ihmal etmiyor sonra da kardeşinin canı acidi deyince gelip öpüyor kuzucum :) aradaki dengeyi tutmak çok önemli inşallah başarılı oluruz

Ayrıntılı da bir sinirli olanınız da benim kızlar
Hiç birşey demedi herşey iyi görünüyor o kadar onu da nasıl gördüyse artık o karanlık ekran da renkli ekran değil neymiş bu makinalarda yokmuş öyle sadece kaburgasını ve kalbini gördüm anladığım sadece oydu ben onca zaman heyecanla böyle saçma birşeyi mi bekledim o kadar para veriyoruz paramızla rezil oluyoruz valla yok böyle birşey

Gözün aydın kuzum keşke düzgün ilgilenseler sağlıklı olsunda minişin herhangi bsy demedi mi başka canım

Ben Varım canım benim çok şişiyor ya şuan yüzük takmıyorum zaten yüksek tansiyon sınırındayım ondan
Benim tansiyonum dusuk cikiyordu genelde. Neden oluyor yuksek tansiyon? Ellerdeki sislik buna mi bagli birsey acaba? Yani sonradan mi gelisiyor yoksa oncedende yuksek tansiyonun var miydi canim?

Benim tansiyonum dusuk cikiyordu genelde. Neden oluyor yuksek tansiyon? Ellerdeki sislik buna mi bagli birsey acaba? Yani sonradan mi gelisiyor yoksa oncedende yuksek tansiyonun var miydi canim?
Canım valla eskiden yani evlenmeden ara ara şişiyordu yorgun olunca felan evlendikten sonra tansiyon çıktı daha önce yoktu ama tuzlu tüketiyorum elimde olmadan doktorla görüştüm hamilelike hastalık artıyor dedi bende yok doktora bey hamilelik ilgisi benim evlenince hersey çıktı daha yaşım 20li tansiyon guatr var dedim éşine bağlama dedi yyok dedim ben kv yüzünden çıktı bunlar bende diyince adam gülmekten yarıldı

Benim dr prof çok iyi işinde 3 sezaryen olacağım için riskli olduğu için gebeligim onu seçtik fakat egolu asla çok konuşamıyorum iyi diyo geciyo açıklama yok panik yok o görüyorsa herşey iyiyse iyidir kafasında 12 haftada bildi cinsiyeti geçen tekrar sordum cinsiyeti güldü geçti boyunu gramını sordum tık yok herşey iyi diyor valla bazen diyorum birakiyim eşim kızıyor tonlada para veriyoruz sırf ameliyat için gidiyorum birşey olsa derim diyor

Ben Varım canım benim çok şişiyor ya şuan yüzük takmıyorum zaten yüksek tansiyon sınırındayım ondan

Hamilelikte normal galiba kızlar.. Ama bir arkadaşımda erken haftalarda el ve ayaklarında şişmeler oluyordu.. Karpal tünel sendromu diye geçiyor.. Hamilelerin %30unda görülürmüş.. Onun belirtilerine bakarak kıyas yapabilirsiniz.. Yine tuzu azaltıp, suyu artırmakta yararlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…