2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim kız gene salmış ayakları aşağı her vuruşta wc ye gidesim geliyor :)) ısırcam o minik ayaklarını :)) gecen hafta dr ayak tabanlarını filan göstermişti ultrasonda mest oldum resmen yaa hamileliğin ilk başlarında oğlum kadar sevebilir miyim diye saçma sapan bir düşünceyle boğuşurken şimdi de oğlumun yanında doya doya sevemem diye içim içimi yiyor git gide bağlanıyorum

ne güzel hissetmeler inşallah en kısa zamanda ben hissederim oğlunla birlikte seversin annesi oda böylelikle kıskanmaz oda sever kardeşini sakın oğluna yapma etme dokunma deme eltim öyle yaptı ee çocukta çok kıskandı belli etmedi 8 yaşında çocuk şimdi her fırsatta ya ufak kafa atmalar yada yataktan atmalar şaka yoluyla iteliyor çocuğu

kızlar gece rüya gördüm herhalde aldığım kıyafetlerden ötürü :) küçük geldiler gözüme neyse bildiğiniz doğum yaptım ayakta birde :) evdeee arkamı dönüyorum kv diyorum ki anne dr çağır ben doğurdum minnacık bembeyaz ama hiç ağlamıyor elimle burnuna dokunuyorum nefes alıyor mu diye aamaaaa resmen alttan çıkarken gördümmmmm aman allahım çok entresandı

Ben de benzer görmüştüm bebek ağlamıyordu sessizce etrafı izliyordu :)

Ki zlar konuyla çok çok alakasız ama bişey sormak istiyorum size biz evleneli 6 ay oldu ama biz 1 ay durduk evimizde. Mobilya aldığımız ger tarafından büyük madur edildik salondaki koltuklarimiz 6 kere defolu geldi değiştirdiler. Şimdi yine değiştirmek için götürdüler. Oturma odasında ki koltuklarimiz da çöktü. Ben yoktum geldiklerinde eşimin dayisi demiş bunlar çöktü diye. Oda demis ki o yumuşak malzeme den yapılıyor ondan öyle olmuş diye daha ustunde oturmadik bile. Ama dünyanın parasını verdik biz bu koltuklara. Bu koltukları ben iade etmek istiyorum bunları nereye şikayet edebilirim. Bileniniz var mı başına böyle bişey gelen ?? Dolandırıcılar resmen. Zaten mobilyalar 18.000 tutuyordu eşim hala 4000 vermedi güvenmiyor çünkü.
eşim her seferinde tamm ben onlarla konuşurum falan diyor ama nasil bu kadar rahat olabiliyor. Ben kesinlikle döverim bunlari.

Son düzenleme:
Çok sağol cevabın için. İçim rahatladı:)

Sen dr a ne zaman gideceksin? Belki senin de plesentan öndedir kız da narin tabii ondan hissetmiyorsundur... Detaylıyı ne zaman?

tüketici hakem heyetine gidiceksiniz canım. koltukların tam olarak fiyatı ne? internette kaç liranın altındakiler heyete kaç liranın üstündekiler tüketici mahkemelerine başvurmalı diye yazıyor. 2017-2018 miktarlarına bak. biz o şekilde bir salon takımı iade edebildik. çok uzun da sürmedi.

Canım öyle bir yer ki biz koltukların tek tek fiyatlarını bile bilmiyoruz. Toplamda 18000 ödedik.

Eşim burda yok ben başvurabilir miyim peki?

Kizlar sizce de bu kusurlu değil mi ya 5 yıl garantili dediler. 1 ay bile oturmadik üstünde NasilYarDiyeyim

Eki Görüntüle 2109230
Kizlar sizce de bu kusurlu değil mi ya 5 yıl garantili dediler. 1 ay bile oturmadik üstünde NasilYarDiyeyim
alırken sözleşme imzalamadınız mı ya da fatura falan? orda kimin imzası adı varsa o başvuruyor. mesela belli bir miktarın altında diyelim heyete başvuruyorsun heyet sana bilirkişi yolluyor. bilirkişi gelip inceliyor kusurları not alıp foto falan çekiyor sonra heyette tartışıyorlar ve karar çıkıyor. bizim başvurup karar çıkartmamız arasında 2-3 ay geçti.
çökmüş gibi duruyor canım. minderlerde mi tek kusur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…