- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.281
ÇubuklaCubukla sürülen, isitilip, netten baktım oralarda varmıdır bilemiyorum ama bulursanız çok rahat uygulamasıNe canım ismi
Bant şeklinde mi yoksa çubukla sürülendemi
Muhtemelen bana iyilik yaptıklarını düşünüyorlar. Daha önce bebeğimi kaybettim diye kendilerince önlem alıyorlar. Buna en yakınlarımda dahil annem babam başlarda sert çıkıyordumAaa o ne dedemek öyle sinir oldum valla allah vermiş ocani ondan başka kim bilebilir kimin haddine birine ömür biçmek neden öyle soyluyolarki hadsizler sıkma sakın canini sen tatlim onlar konuşsun dursun bosver
Özellikle dik durmaya çalışınca sırtım da yanma ve ağrı oluyor dik duramıyorum, belli bir süre eğilerek iş yaparsam yine yanma ve karıncalanma hissediyorum
Merhaba Günaydın anneler
Bugün randevumuz var çok şükür bebegimizi gorebilrcez .
Ayrıntılı utrasonda göremediklerini doktoruma soracam inşallah bana o söyler selviks uzunluğu nu , çentik var mi, sorularimi yazip oyle gidecem. Eşimede unutturma diye tembihledimbir iki ona soru verdim onlari sor diye . Doktorumuz bebek iyi sagligi iyi diyip yolluyor yoksa agzindan cimbizla laf alıyoruz mübarek
Iyi doktorlar niye bulundugum yerde yok ki şöyle herseyi anlatp aciklayan
Merhaba Günaydın anneler
Bugün randevumuz var çok şükür bebegimizi gorebilrcez .
Ayrıntılı utrasonda göremediklerini doktoruma soracam inşallah bana o söyler selviks uzunluğu nu , çentik var mi, sorularimi yazip oyle gidecem. Eşimede unutturma diye tembihledimbir iki ona soru verdim onlari sor diye . Doktorumuz bebek iyi sagligi iyi diyip yolluyor yoksa agzindan cimbizla laf alıyoruz mübarek
Iyi doktorlar niye bulundugum yerde yok ki şöyle herseyi anlatp aciklayan
aslında benim de gitmem lazım her ay ama gitmiyorum yanlış yapıyorum enson kasım da gitmiştim endokrinciye hba1c de 5,9 idiHep iyi gitsin inşallah. Günlük ölçümler ve HbA1c benim de iyi ama bugünkü tahlildeki bir değere göre kadın doğumcu yüksek dedi . Yarın endokrinciye gideceğim. Bakalım o sonuç tüm diyabetlilerde çıkan bir sonuç mu yoksa gerçekten yüksek mi? Kendimi boşuna üzmüş olurum.
herşeyi kararıında yersen sorun olmaz canım akşamlarına dikkat et ben mesela meyveyi akşam fazla kaçırdığımda şekerim hep yüksek çıkar sabah açlık özellikle bu sabah 113 tü normal de 100ün altı olması lazım ama hiç birzaman olmadı hamile kalmadan önce de yani 105 de geçmezdi ama şimdi öyle değil gündüzleri gayet iyi ama sabahları yüksekYa kızlar bişey itiraf edicem ben hiç sağlıklı baslenmiyorum canım çok abur cubur tatlı istiyo bende dayanamayıp yiyorum sonrada sekerim fırlıyor tabiki hergün yemiycem diye kalkıyorum ama günü kötü kapatıyorum ne yapıcam böyle bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sonunda ama bi türlü nefsime hakim olamıyorum
Yani suyun fazla olmasını yanlış beslenmeye bağladı. Ama ben üç kilo aldım zaten 45 ten 48 oldum. Çok değil aslında falan dedi sonra ama durumu beğenmedi.Ben de öyle zayifim,yediklerinde dikkat et derken kilo alma mi demek
Valla ben kiloma normalde cok dikkat eden biriydim 57 58 den yukari cikmazdim. Simdi 70 lerdeyim. Galiba 80 i gorecegimCiddimisin cnim normalmismi yani???sasirdim vala.daha simdi boleysek doguma kadar naparizz ayyyyyy
Bana da gayet iyi gidiyosun diyip gazi veriyor doktorumbenim boy 165
61 kilo ile hamile kaldım.
24. haftanın içindeyim.
ve 8-8.5 kilo aldım.
doktorum hızlı gidiyorsun diyor. günde 1 saat yürü. bana kalsa diyetisyene git diyor
19 haftalik canim tansiyon hep cok yuksek gunde 3 tane hap iciyo.. amin insallah sagsalim alalil yavrularimizi hepberaber
ben de 24+2 yim ve çok aşağıda hissediyorum. Maasallah dün çok hareketliydi ve kasıklarıma vajinama vurdu sanki ağrı yaptı. Ben de tedirgin oldum.Bide bebeğimin tekmelerini çok aşağıda hissediyorum normal mi sizce
Boy 1.64. Normalde 57 58 kilodan yukariyi gormeyen insandim. 6 haftalikkenden baz aldi o zaman 60 kiloydum. Gayet zayiftim ama simdi 70 küsürlerdeyim. Ilk gebeligim. Ilk doktorum da iyi diyordu o doktorum gitmek zorunda kalinca 2. Bi doktora gectim o da iyi gidiyosun diyor. 18 kiloyla tamamlarmisim galiba onu da normal kabul ediyorlar. Hamileligi boyunca 50 kilo alani biliyorumayyy hangi doktormuş o :) kimmiş :)
seni daha önceden tanıyan diğer gebeliklerini bilen bir doktor ise bünyeni bildiği için öyle demiş olabilir. yani çabuk kilo verdiğini bilen seni tanıyan bir doktor mu?
birde kaç kılo ıle hamile kalmıştın ki canım.**
boyun kaç?
Kizi olacaklar isim buldunuz mu acaba ben hala bulamadimmm
Muhtemelen bana iyilik yaptıklarını düşünüyorlar. Daha önce bebeğimi kaybettim diye kendilerince önlem alıyorlar. Buna en yakınlarımda dahil annem babam başlarda sert çıkıyordum
Şimdi duymazdan geliyorum.
Dr bir yorum yapmıyor mu aynı şey her gebelikte tekrar mi ediyor,Allah vermesin tekrar aynı sıkıntıyı örneğin bana oğlumda plasenta privera teşhisi konuldu ama 2. Gebelik mükemmel geçti hiç bir sıkıntı yaşamadım.Kızlar
Benim iyice psikolojim bozuldu galiba.. Rüyamda bile doktorları görüyorum.. Dün gece doktorum hiç ilgilenmemişti benimle.. Ben dokotr bulmaya çalışıyorum ya çok stresliyim eğer iyi olmazsa diye.. Birde akım kaybı ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum ama vermiyorlar.. Kafayı yedim galiba
Uyandığımda bebişim haareket etmiyordu ilk 10 dk o hareket edene kadar sürekli rahatsız ettim zilliyi.. Beni korkutmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?