- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.721
2li takim dedigin nasil cnm? 0 3 Aymi ?
Kızlar bebek doğunca Eve bebek görmeye gelenler için bişeyler dağıtacakmısınız
Aynen öyle canım bende her seferinde bir sürü soru soruyorum.aynen canım ama şişme öyle bir anda olmuyor benimki mesela yaz dönemiydi ve 18-20 hafta gibi başlamıştı şişlerim ellerim ayaklarım şişmişti..sonra bacaklarıma kadar çıktı ve son 4-5 günde tüm vücudum öyle bir şişti ki anlatamam.. damarlardan su çıkıyordu artık kan alamıyorlardı benden..
Ama tansiyon ödem çok dikkat et.. zaten aylık rutin kan ve idrar tahlillerine de bakılır.. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi.. siz kendi kendinizin doktoru olun.. herşeyi tek tek araştırın en güzeli.. ben her gittiğimde söylüyorum doktora tek tek soruyorum herşeyi.. bazen doktorlar da unutabiliyor ne kadar iyi olsalar da..
Sanırım vajinal bakınca sonuç daha doğru çıkıyor. Ama bana kalsa üstten baksa daha iyi olurdu zorlandim çünkü.Benimki sinirda galiba 2 hafta sonra bidaha gitcem olcdurmek icin. Ama benim karindan bakti vajinayla fark ediyormu acaba
Kız yok ne almasi ne yapması hepsini kızına yaptı ordu aldı daha benim bebegime bir tane çorap almadı aman almasında zaten kimseden bişey istemiyorum sonra kırk yıl konuşuyorlar şunu aldım bunu yaptım diye burnumdan getiriyorlar
evet canım altlı üstlü takım bazılarında zıbında var yada şapka olanlar var bazıları tulum çıtçıtlı olandan..
evet canım ben internetten buldum birsürü şey.. eşim bazı arkadaşlarına ve bazı çok yakın akrabalara 10-15 adet 30-40 tl lik bazı hediye setler var.. onlardan alınacak.. uzak olanlara ise internette 4-5 tl ye buldum öyle takım setler var onlardan alacağız.. Yanı sıra lokum şerbet şeker vs gibi şeyler verilir heralde.. birde belki mevlüt yapınca yemek olacak illaki.. Başka ne olur bilmiyorum bana göre çok bile ama.. Bana kalsa herkese 4-5 tl lik setlerden verirdim
Aynen ustten daha iy ama napican hersey ii bebis iyi olsunda katlanriz isteSanırım vajinal bakınca sonuç daha doğru çıkıyor. Ama bana kalsa üstten baksa daha iyi olurdu zorlandim çünkü.
Aynen cnm agirlasinca iki adım gitmek bile eziyet oluyor değil alışveriş yapmak bende yavaş yavaş tamamlıyorum yarın ebebekteki indirimden eksiklerimi alırım kismetse onu bekliyorumAynen cnm.ama bakiyorum herkes giyim isini bitirmis.ilerde agirlasinca gidilmiyo diolar
Mevlutte verilir hediye canim benim bildigim.siz neden ayri masraf ediyosunuz
Off kızlar yaa.. Acayip hastayım.. Gözlerimden, kulaklarımdan alev fışkırıyor.. Boğazımdan yutkunamıyorum.. Başım çatlıyor.. Burnum akıyor.. Sürekli hapşırıyorum, hapşırdıkça altıma kaçırıyorum.. Bir taraftan işe gidip geliyorum.. Evde yemekte yok, yapmaya halim de.. Uzakta olan kocacığım ise hastalığımı dinleyip, annelik zor diyor ve daha da anasına bağlanıyor.. İnsan karım yalnız neler yaşıyor der.. Ana da ana.. Ben ölüyorum diyorum o ana diyor.. Valla bunların hepsi aynı..
Eve ve hastaneye gelenler için küçük hediyelik yaptırıcam ama karar veremiyorum. Şuan en çok küçük kolanya şişeleri var onları görüyorum.tanesi 2 lira civarı ucuzlar, pahalılar 4-5 ten başlıyo. Şişenin içinde renkli bonibon şekerler oluyo onlarda güzel.Kızlar bebek doğunca Eve bebek görmeye gelenler için bişeyler dağıtacakmısınız
Aynen ustten daha iy ama napican hersey ii bebis iyi olsunda katlanriz iste
Aynen cnm agirlasinca iki adım gitmek bile eziyet oluyor değil alışveriş yapmak bende yavaş yavaş tamamlıyorum yarın ebebekteki indirimden eksiklerimi alırım kismetse onu bekliyorum
ya eşimin kafası iste.. Onun arkadaşları ona özel hediye vermişler bizde öyle yapmalıymışız.. eminim hediye bile getirmezler ama işte. hastaneye gelenlere verilir ufak tefek şeyler.. mevlütte zaten veriliyor.. benim akrabalarım çok madem eşim arkadaşilarına özel yaptırıyor bende kendi akrabalarıma yaptırırm en azından altın hediye vs getirirler ayıp olmaz
Ya varya benim ailemde güzel şeyler aldılar ama kayınvalidemin aldıkları facia.. Beşli hastane çıkışı almışlar, hepsi dümdüz beyaz, sadece şapka ve body nin kenarında mavi oya var.. Birde kutusunu da çekmişler.. %100 doğal yazıyor.. Görümcem diyor ki, satan kız doğal dedi.. Diyecektim ki Düz beyaza ne gibi kimyasal katabilirler, ne renk var ne cicili bicili görsel.. Eşime; "senin çocukluğundan kalma, hatıra olsun diye sakladılar galiba" dedim.. Birde bana sen alma hastane çıkışı diyorlar.. Yetmez gibi bir tane çıtçıtlı body almışlar, üzerinde "iyi ki halam var sayesinde havam var" yazıyor.. Onada ayrı sinir oldum.. Büyük iş yapmışlar gibi.. Neyse bebeklerimizin kusacağı zamanı biliriz.. O an giydirir, makineye atarız.. Onlarda üzerinde görmüş olurlar..Kızlar ben açıkçası başkası bebeğime bişey alsin istemiyorum ya her şey kendi zevkime göre daha içime siner. Mesela annem cırt yeşil bir kaç zıbın almış bir kaç tane üstünde halam beni seviyor falan yazan zibinlardan almış. Giydirmesem alınır giydirsem ben istemiyorum... Ama büyük masraflara yardım etseler iyi olurdu. Daha o konuda iki aileden de ses seda yok... Evlenirken de böyleydi zaten kendi gelinliğimi bile kendim aldim
Sağolasın canım.. İnan, arada bir görüyorum adamı, nazlanamıyorum bile.. Biliyorum hemen anası gelecek aklına.. Senin gibi tutuyorum kendimi.. Sadece hastalığımdan bahsettim, hele bi dur Allahın kulu.. Çalışmış gelmişim, gece uyuyamamışım hiç.. Ananın seni doğurduğunu yeni mi kavradın? Ee günaydın yani.. Evlenene dek analarını üzerler, evlendikten sonra da ana ana diye tutuşurlar.. Hayır, sevin sayın bu çok güzel de bizimde hamilelik 8 ay..Gecmis olsun Allah sifa versin canim.anlatisina gulesim geldi ama:))) ben de gecende annelik zor annemi daha iyi anliyorum artk dedim sonra sustum hemen senin esin gbi kendi annesine yormasin diyeyorsa da kadin cok cekmis gerci hakki var benimkinin
Amin canım ya, Allah razı olsun.. Anasız, kocasız olmak böyle durumlarda daha zor ama anlaşılmamak daha zor cidden..A aeengineer geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Tek başına pek çok şeyin üstesinden geliyorsun.
Ozman beninki ustten 28 mm ciktigina gore alttan daha fazla cikar ozman korkmama gerek yok heraldeAlttan bakilan daha fazla cikar demisti benim perinatolog ve daha dogru
Benim de eltim kendi çocuğunun hastane çıkışlarını bana vermeye çalıştı. Bir iki kere giydirdim hepsini diyo. Nasıl kırmadan karşı koydum hatırlamıyorum yani. Sen alma boşuna masraf etme benimkiler yeter falan diyordu. Heves ediyoruz 50 liralık şeyler yani baskasinin eskisini giydirmeye ne gerek var bilemedimYa varya benim ailemde güzel şeyler aldılar ama kayınvalidemin aldıkları facia.. Beşli hastane çıkışı almışlar, hepsi dümdüz beyaz, sadece şapka ve body nin kenarında mavi oya var.. Birde kutusunu da çekmişler.. %100 doğal yazıyor.. Görümcem diyor ki, satan kız doğal dedi.. Diyecektim ki Düz beyaza ne gibi kimyasal katabilirler, ne renk var ne cicili bicili görsel.. Eşime; "senin çocukluğundan kalma, hatıra olsun diye sakladılar galiba" dedim.. Birde bana sen alma hastane çıkışı diyorlar.. Yetmez gibi bir tane çıtçıtlı body almışlar, üzerinde "iyi ki halam var sayesinde havam var" yazıyor.. Onada ayrı sinir oldum.. Büyük iş yapmışlar gibi.. Neyse bebeklerimizin kusacağı zamanı biliriz.. O an giydirir, makineye atarız.. Onlarda üzerinde görmüş olurlar..
Sağolasın canım.. İnan, arada bir görüyorum adamı, nazlanamıyorum bile.. Biliyorum hemen anası gelecek aklına.. Senin gibi tutuyorum kendimi.. Sadece hastalığımdan bahsettim, hele bi dur Allahın kulu.. Çalışmış gelmişim, gece uyuyamamışım hiç.. Ananın seni doğurduğunu yeni mi kavradın? Ee günaydın yani.. Evlenene dek analarını üzerler, evlendikten sonra da ana ana diye tutuşurlar.. Hayır, sevin sayın bu çok güzel de bizimde hamilelik 8 ay..
Ozman beninki ustten 28 mm ciktigina gore alttan daha fazla cikar ozman korkmama gerek yok heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?