2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
2li takim dedigin nasil cnm? 0 3 Aymi ?

evet canım altlı üstlü takım bazılarında zıbında var yada şapka olanlar var bazıları tulum çıtçıtlı olandan..

Kızlar bebek doğunca Eve bebek görmeye gelenler için bişeyler dağıtacakmısınız

evet canım ben internetten buldum birsürü şey.. eşim bazı arkadaşlarına ve bazı çok yakın akrabalara 10-15 adet 30-40 tl lik bazı hediye setler var.. onlardan alınacak.. uzak olanlara ise internette 4-5 tl ye buldum öyle takım setler var onlardan alacağız.. Yanı sıra lokum şerbet şeker vs gibi şeyler verilir heralde.. birde belki mevlüt yapınca yemek olacak illaki.. Başka ne olur bilmiyorum bana göre çok bile ama.. Bana kalsa herkese 4-5 tl lik setlerden verirdim

Aynen öyle canım bende her seferinde bir sürü soru soruyorum.

Bence de almasınlar biz kendimiz alırız çok şükür

Kızlar ben açıkçası başkası bebeğime bişey alsin istemiyorum ya her şey kendi zevkime göre daha içime siner. Mesela annem cırt yeşil bir kaç zıbın almış bir kaç tane üstünde halam beni seviyor falan yazan zibinlardan almış. Giydirmesem alınır giydirsem ben istemiyorum... Ama büyük masraflara yardım etseler iyi olurdu. Daha o konuda iki aileden de ses seda yok... Evlenirken de böyleydi zaten kendi gelinliğimi bile kendim aldim

Mevlutte verilir hediye canim benim bildigim.siz neden ayri masraf ediyosunuz

Mevlutte verilir hediye canim benim bildigim.siz neden ayri masraf ediyosunuz

ya eşimin kafası iste.. Onun arkadaşları ona özel hediye vermişler bizde öyle yapmalıymışız.. eminim hediye bile getirmezler ama işte. hastaneye gelenlere verilir ufak tefek şeyler.. mevlütte zaten veriliyor.. benim akrabalarım çok madem eşim arkadaşilarına özel yaptırıyor bende kendi akrabalarıma yaptırırm en azından altın hediye vs getirirler ayıp olmaz

Gecmis olsun Allah sifa versin canim.anlatisina gulesim geldi ama:))) ben de gecende annelik zor annemi daha iyi anliyorum artk dedim sonra sustum hemen senin esin gbi kendi annesine yormasin diye yorsa da kadin cok cekmis gerci hakki var benimkinin

Kızlar bebek doğunca Eve bebek görmeye gelenler için bişeyler dağıtacakmısınız
Eve ve hastaneye gelenler için küçük hediyelik yaptırıcam ama karar veremiyorum. Şuan en çok küçük kolanya şişeleri var onları görüyorum.tanesi 2 lira civarı ucuzlar, pahalılar 4-5 ten başlıyo. Şişenin içinde renkli bonibon şekerler oluyo onlarda güzel.

Eklentiler

• A58B6055-3162-4231-96C5-753F8701500C.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 90
  • 692CE375-E8EE-4B4E-93A8-E79B69B903EC.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 82
A aeengineer geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Tek başına pek çok şeyin üstesinden geliyorsun.
mi-nick çalışırken hamilelik gerçekten zor oluyor. Bugün ilk kez ayaklarım bu kadar şişti. 32. haftada izne ayrılacağım çok şükür.
Mydestinyy sabah şekerlerim yüksek yazmışsın. Gece insülinini arttırdın mı? 2-3 ünite arttır istersen. Yüksekken ek doz giriyor musun? 1 ünite benim şekerimi 45-50 sayı düşürüyor. Örneğin 180 ise 1ünite yapıp 130'a indiriyorum. Şekerlerin için çok endişelenme. Kızımdayken 250-300e çıktığı oldu ama kızım sağlıklı şükür ki. Robot değiliz nihayetinde . Her şeyi yapsak bile yükseliyor.

Hic gerek yok aslinda mevlutte zaten veriyosun magnettir tesbihtir yada kolunyadir vs.napcan ona yapilmis oda yapmak istemistir

Ya varya benim ailemde güzel şeyler aldılar ama kayınvalidemin aldıkları facia.. Beşli hastane çıkışı almışlar, hepsi dümdüz beyaz, sadece şapka ve body nin kenarında mavi oya var.. Birde kutusunu da çekmişler.. %100 doğal yazıyor.. Görümcem diyor ki, satan kız doğal dedi.. Diyecektim ki Düz beyaza ne gibi kimyasal katabilirler, ne renk var ne cicili bicili görsel.. Eşime; "senin çocukluğundan kalma, hatıra olsun diye sakladılar galiba" dedim.. Birde bana sen alma hastane çıkışı diyorlar.. Yetmez gibi bir tane çıtçıtlı body almışlar, üzerinde "iyi ki halam var sayesinde havam var" yazıyor.. Onada ayrı sinir oldum.. Büyük iş yapmışlar gibi.. Neyse bebeklerimizin kusacağı zamanı biliriz.. O an giydirir, makineye atarız.. Onlarda üzerinde görmüş olurlar..

Gecmis olsun Allah sifa versin canim.anlatisina gulesim geldi ama:))) ben de gecende annelik zor annemi daha iyi anliyorum artk dedim sonra sustum hemen senin esin gbi kendi annesine yormasin diye yorsa da kadin cok cekmis gerci hakki var benimkinin
Sağolasın canım.. İnan, arada bir görüyorum adamı, nazlanamıyorum bile.. Biliyorum hemen anası gelecek aklına.. Senin gibi tutuyorum kendimi.. Sadece hastalığımdan bahsettim, hele bi dur Allahın kulu.. Çalışmış gelmişim, gece uyuyamamışım hiç.. Ananın seni doğurduğunu yeni mi kavradın? Ee günaydın yani.. Evlenene dek analarını üzerler, evlendikten sonra da ana ana diye tutuşurlar.. Hayır, sevin sayın bu çok güzel de bizimde hamilelik 8 ay..

A aeengineer geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Tek başına pek çok şeyin üstesinden geliyorsun.
Amin canım ya, Allah razı olsun.. Anasız, kocasız olmak böyle durumlarda daha zor ama anlaşılmamak daha zor cidden..
Neyse Rabbimiz yalnız bırakmasın, unutmasın.. Bebeklerimizi bağışlasın inşallah

Benim de eltim kendi çocuğunun hastane çıkışlarını bana vermeye çalıştı. Bir iki kere giydirdim hepsini diyo. Nasıl kırmadan karşı koydum hatırlamıyorum yani. Sen alma boşuna masraf etme benimkiler yeter falan diyordu. Heves ediyoruz 50 liralık şeyler yani baskasinin eskisini giydirmeye ne gerek var bilemedim kendi giydirir miydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…