2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben de ebebek indirimini bekliyorum:)) dunyanin seyini aldim ama hala eksik gbi geliyor gozum hep bebis icin biseylerde.int.den bisiler aliyorm surekli

Riskin var demedi hatta ben progestan kullaniyorum dedim gerek yok kullanma dedi anlamadimki bende risk varmi yokmu sordum dedi her gebede %10 risk vardir zaten

Benim doktorumsa riske atmaya gerek yok her gebeye progestan veriyorum diyor.sabah aksam 200luk aliyorm

Ben de ebebek indirimini bekliyorum:)) dunyanin seyini aldim ama hala eksik gbi geliyor gozum hep bebis icin biseylerde.int.den bisiler aliyorm surekli
Öyle oluyo gerçekten aldıkça alasi geliyor insanın ben ınternetten pek almıyorum dokunup görerek almak daha çok hoşuma gidiyor bide kargo beklemeyi sevmiyorum hemen eve götürmek istiyorum

Bende 74.5 doktorum sakin kilo almak yok diyor iyide nasıl olucak bide onu de hele be kadın

ayy bana bişey demiyorlar ama 8 kilo hakkım var normalde maksimum.. Ama nasıl hesaplanacak onu bilmiyorum çünkü ilk 4 ay 65 ten 61 e düştüm dikkat ederek ve almaya başladım.. şimdi 65 isem mesela hiç kilo almamış mı sayılıyorum yoksa 4 kilo mu aldım? Eğer 4 kilo aldıysam sadece 4 kilo hakkım var ve son ayda 2 kilo aldım yani 1 2 ayda benim limitim dolacak..

Yok cnm hiç almamış oluyorsun o zaman bende 5 kilo verdim 2.5 geri aldım -2.5 la devam ediyorsun diyolar doktora gittigimde

Risk var demedi iy 2 hafta sonra bidaha gel dedi bilmiyorum ya
Canım kesinlikle beni yanlış anlama seni endişelendirmek istemem ama rahim ağzı 25mm sınırdır eğer 2 hafta sonra gideceksen sürekli yat ve kabız olmamaya çalış tabi ki her gebenin riski var ama hafta olarak daha önümüzde yolumuz var bebeğin zorlamaması lazım bulabilirsen iyi bir perinatoloğun da görüşünü alabilirsin

Kızlar bakın hastane için böyle bir set alsam yanına lokum çikolata ve şerbet versem.. bardak falan da olacak tabiki yeter heralde.. bana 30-40 kişiden fazlası gelmez heralde eşimin çalışanları gelecek olursa kızlar gelir 50-60 kişi olur heralde.. Başka ne verilir bunların yanında hastanede bilemiyorum.. diğer hediyelikleri eve ve mevlüde gelenlere özel yapılır zaten.. Herkeste küçük anı olmuş olur.

Siz ne dersiniz? Yada siz nasıl süslemeyi düşünüyorsunuz odanızı?

Yok cnm hiç almamış oluyorsun o zaman bende 5 kilo verdim 2.5 geri aldım -2.5 la devam ediyorsun diyolar doktora gittigimde

ay bende 63 tüm ne güzel ne oldu da bir anda şiştim bilmiyorum.. Kabızlık falan da yok ama bebek için yediklerim yarıyor galiba hiç almamış sayılıyorsam 7*8 kiloya kadar hakkım var.

Canım sen niye alma diye ısrar ediyorlar.. çok kilo yok gibi ama boyun mu kısa..Yada riskli bir durumun mu var? şeker tansiyon falan gibi

Cnm benim boy 157 kısa çok kilolusun diyolar bide gebelik sekerim var ondan riskli gruptaydim yani

Cnm ben odamı suslemiycem oglumda yaptirmadi lar bundada ben yapmak istemiyorum bende çikolata magnet bide leylek heykelcikleri var ilk oglumda dagitmiştim şimdide aynısını yapıcam tabi hepsini kv beğenip kendi zevkine göre almış getirmişti oda ayrı tabi

ayy kızlar tokken 65.95 çıktım yani 66 ..

kiloyu kafama taktıkça daha çok alıyorum.. birisi beni durdursun.. en yapsam acaba da kilo almasam.. yada salayım diyorum ama tansiyonum çıkacak diye korkuyorum
Salmadan dikkatlice devam et bence ama sürekli de bu mesele aklında olmasın. Bazen her şey kitapta yazıldığı gibi olmuyor. Kitaplarda ya da doktorlar tarafından abartılıyor.
İyi etmişsin. Ben de yıllarca içime attım. Sonuç şeker, haşimato, vitiligo gibi lanet hastalıklar oldu. Şimdiki aklım olsa asla susmam. Hep eşim için sustum. Eşim de sağ olsun hep beni tuttu ama giden sağlık ve huzur oldu. Kadın öyle bir zehir serpti ki etkisi yıllarca geçmedi. Neyse... Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Allah mazluma zulmedene zulmetsin.
Ne yardımı canım? Kılını bile kıpırdatma. Sağlığımı kenara bırakıp bebeğimi hiçe sayarak asla temizlik yapmam. Sen de yapmayıp iyi ediyorsun. Allah korusun bir şey olsa kim telafi edecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…