- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.701
Kızlar hamileliktenmi bilmiyorum sınır hastası olup çıkıcam heralde
Bahsetmiştim burda hatırlayanlarınız varsa beşik almayacağız kardeşimin beşiği var demiştimm. Bugün kv memleketten geliyorlar eşime dedim gelirken söyle de arabanın bagajına beşiği de atsınlar annemlere uğrayıp. Eşim tamm ben söylerim dedi. Aramış kv demişki o beşik burda kalsin memlekete geldikce yatar. Siz bastan alırsınız. Bizim salakta tamm demiş. Buraya kadar okuduğunuz da herşey normal ama ben geçen ay sepet beşik gösterdim eşime bu ne dedi zaten birsürü masraf var bunu alamayız hem bu katlanmaz memleke götüremeyiz dedi hele bi para durumumuza bakalim alamayiz dedi. neler neler söyledi. Bende dedim ki tamm o zaman kardesimin besigini getirelim madem bu kadar sıkışıksın almayız dedim. Tamm dedi. Ama heves ettim o beşiğe de içimde kaldı olsun dedim birsürü masraf var çocuk için. Üstüne gitmeyim dedim kabul ettim ilk çocuğumuz olmasına rağmen. Ama annesi siz başka beşik alın o burda dursun diye tek bir cümle kurdu diye tamm dedi ben de hani alamazdin ben heves ettim yok dedin de simdi niye boyle diyosun dedim diye benimle tartıştı ya. Hayır ben isteyince para yokta anan diyincemi para var.
Yok yani sen nerden biliyosun biz alabilir miyiz alamazmiyiz ya da başka planımız mi var oraya başka alın lafa bak çok biliyorsun babaane olarak sen al hasbam
Benim kizimin ceyizlerini ananesi ile teyzeleri getirdi.kaz tuyu yorgan,nevresim takimi,yumurtlayan pike(annem dikmis),yastik,alt ust takimlar tulumlar zibinlar coraplar,kislik yazlik battaniyeler,montuna kadar Allah razi olsun alip getirmisler memleketten.ben de tabi hevesle bissuru sey almstm.ama geneli yenidogan degildi 3-6-9ay civariydi.dun onlu yenidogan,besli 0-3yas takim,sapkali tulum iki tane aldm.yenidogan zibin ayriyeten iki tane almistm annem de alms uc tane.yenidogan biseye cok gerek yok bence cabuk buyuyorlar.0-3ay arasi alcam bundan snra alacaklarmi cunku mevcut duruma baktm hep ileri aylar.hediye de cok gelicek ileri aylar icin artk bisi almam.battaniye kayinvalidem de ördü hediye de geldi annemlernkine ek olarak.hastane cikisindaki battaniye disinda battaniye kesinlkle almam artk o da mecbur set oldugu icin.mevlutte giydirebilecegm bi takim bile almslar.elbiseler sortlu takimlar...simdiden boyleyse ben artk yeni dogdugunda giyecegi seyler disinda bisi almamhediye geliyor nasilsa. bu arada resim nasi yukleniyor daha once yukleyebiliyordm artk boyutu buyuk diyor hata veriyor
ne tatlılar ya içinde hayal etmek bile muhteşem giydiği günlerin fotolarını da görürüz inş. :)Oldu sanirim.denemek icin bugun gelen tulumlarimizi cektim koydum.zurafali ve filli
ne güzel ailenin böyle destek olması.. bi çok aile gerçi böyledir herhalde bizim eşimin annesi olmadığından o taraftan zerre yardım gelmez kendi annem de bir yere kadar... hatta bi yere kadar da değil :) canı sağolsun yani her masraf bize ait bizim de Allahtan etrafta kuzenler çok her birinden bişey geliyor 2.el oluyor ama bebek zaten ne kadar süre kullanılıyorki 1-2 ay sonra herşey yepyeni olarak kalkıyor rafa... bu oğlum da abisinden kalanlarla idare edicez sıfırdan çok bişey almayacağım
Ay senin kocan da benimki gibi toz kondurmayanlardan nasıl bi hakaret ya o kızım beğensin beğenmedikleri senin olsun diye. O da torun bu da..
Çatır çatır yırtacaksın hepsini aldım diye geciniyordur bir de.
Getirtmicem beşiği eşimin bi tarafları kaşınıyor heralde. Bilerek sepet beşik alicam 6 ay yatsın sonra sıgmaz bu sefer de hadi oda yap dicem..
o bunları hakediyor anlayış göstermeyi değil..
seninki yine alıyor bizimkinde nokta ilerleme yok bir çöp almadı inanır mısın. Bi yelek bile örmedi yaşlı desek onu bile yapmadı. Sonra ismimizi koyun demeyi biliyorlar bunlar sanki doğacak çocuk torunları değil de mahalle de birinin çocuğu gibi davranıyorlar aynı insanda hiç mi heves olmaz..
Karışmaya gelince karışıyorlar o ayrı.
Kizlar bana birisi solesin nekadar giysi yeter yenidogana yaaa
Sastim walla ne alcami ya biri bana sayabilir mi?
Kadında ki rahatlığı çözemedim valla ya daha yeni evliyiz kendi borcumuz bitmeden ilk önce yeni eve taşınacaz eşya yenilencek dediler sonra hac cıktı hacca gitcem dedi 15.000 borç buldu eşim göndermek için. Bi de hala utanmadan başka beşik alın diyo ay bide bugün gelecek inşalalh tutarım ağzımı.
evet evet hala alasım varda durduruyorlar
Canim sepet besik kullanim omru cok azmis ya.benim cevremde yok kullanan
Eki Görüntüle 2114698
Böyle bişey nasıl olur
Bu kadar derin olduğuna bakmayın 3 kademeli yükselebiliyoryoksa belimiz kırılır
Merhaba canım :) Umarım sonradan düzelir ve kendiliğinden açar kordonu, çünkü ben normal doğum istiyorum dilerim ki bu durum etkilemez. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah. Teşekkür ederim yorumun için deMerhaba benimde bugün detaylı ultrasonum vardı. Aynı şekilde bir tur kordonu dönmüş boynunda endişe etme. Benim ikinci çocuğum ilki sezaryen olduğu için zaten mecburi sezaryen olucam. Normal doğumda sıkıntı olabiliyormuş ama hala kordon boynuna dolanmış haldeyse sürekli nst ile takip ediyorlarmış kalp ritimlerini. Hiiiiç endişe etme kısacası çok sık rastlanan bir durum. Birde Allahtan sezaryen oldum dedim, çünkü bu hamileliğimde hem plesanta aşağıda hem kordon boynuna dolanmış kafayı yer dururdum doğurana kadar artık. Hayırlısı olsun canım hakkınızda endişe duyma
Benim kuzenim kullandı ve boşuna masrafmiş dedi. Büyük beşik aldı 4 yaşına kadar kullanmayı planlıyor. Ben de büyük beşik odama sığmayacagi için önce anne yani alicam sonra odasında büyük beşiğe yatiricamKızlar aranizda aileniz de yakınlarınız da sepet beşik kullanan var mı hiç ?
Fiyat çok iyi, beşikte güzel. Kaçırma bence. Sallanıyormu peki?
yaaa bu erkekler neden böyle( böyle şeyler okuyunca iyiki kv yok diyorum tövbe ya ama suç eşinde kv'de değil
ayy benimkiler beni hiç istememişlerdi türküm diye.. düğüne bile gelmediler güya onay verdiler ama bende hiç gitmedim yanlarına.. oğluma hamileyken konuşuyordu oğluyla.. eşinin adını verecekmişim bebeğime.. Şeytan diyor al çarp duvara..
canım ben 10 lu hastane çıkısı aldım 1 tane daha alırım heralde.. 3*4 çıtçıtlı body 4 -5 patikli alt 1 adet 3 lü takım.. 4 tane 2 li takım aldım zıbın faln da var.. 3-6 aylık ta aldım ama az.. eşimle toptan alım için çıkacağız o zaman alacağım birazda.. yeter heralde.
Daha büyük parçaları hiç almadım eşimle alacağım ki kalitelilerden alabileyim.
aman canım tutma sende. güler yüzle laf sok sürekli..Farkedemesin bile ama kesinlikle şaka ile karışık yap..
ay bende nereye gitsem tek tek inceliyorum herşeyi.. 1 dolu çekmecem oldu eşim geçende açmış ne kadar çok kıyafetimiz var bebeğimiz bile doğmadı daha diyor..
canım bende ilk 3 4 ay için sepet beşik alayım diyorum odasında zaten olacak normal beşiği.. Onun yerine daha kullanışlı bişey varsa alayım diyorum ama onlarda çok tatlı oluyor..
canım ben beğendim bu modeli.. Ben bu montessori yataklar var onları da düşünüyorum kendi odama değilde bebeğimin odası için düşündüm.. yanına da dolap ve şifonyer alırım
Anladım canım . Doktorun gerçekten ihmal etmiş . Benim de tek ayağım sisince bi böcek dediler o sırada internet e yazdım ppreeklempsi olabilir yazmıştı .korktum ama enfeksiyon çıktı yine de tansiyon olcurtmeye gittim normal çıktı.senin yaşadıkların aklıma geldi insan kendini değil bebeğini düşünüyor Rabbim onları korusun inşallah
ayy benimkiler beni hiç istememişlerdi türküm diye.. düğüne bile gelmediler güya onay verdiler ama bende hiç gitmedim yanlarına.. oğluma hamileyken konuşuyordu oğluyla.. eşinin adını verecekmişim bebeğime.. Şeytan diyor al çarp duvara..
canım ben 10 lu hastane çıkısı aldım 1 tane daha alırım heralde.. 3*4 çıtçıtlı body 4 -5 patikli alt 1 adet 3 lü takım.. 4 tane 2 li takım aldım zıbın faln da var.. 3-6 aylık ta aldım ama az.. eşimle toptan alım için çıkacağız o zaman alacağım birazda.. yeter heralde.
Daha büyük parçaları hiç almadım eşimle alacağım ki kalitelilerden alabileyim.
aman canım tutma sende. güler yüzle laf sok sürekli..Farkedemesin bile ama kesinlikle şaka ile karışık yap..
ay bende nereye gitsem tek tek inceliyorum herşeyi.. 1 dolu çekmecem oldu eşim geçende açmış ne kadar çok kıyafetimiz var bebeğimiz bile doğmadı daha diyor..
canım bende ilk 3 4 ay için sepet beşik alayım diyorum odasında zaten olacak normal beşiği.. Onun yerine daha kullanışlı bişey varsa alayım diyorum ama onlarda çok tatlı oluyor..
canım ben beğendim bu modeli.. Ben bu montessori yataklar var onları da düşünüyorum kendi odama değilde bebeğimin odası için düşündüm.. yanına da dolap ve şifonyer alırım
Kız yok ne almasi ne yapması hepsini kızına yaptı ordu aldı daha benim bebegime bir tane çorap almadı aman almasında zaten kimseden bişey istemiyorum sonra kırk yıl konuşuyorlar şunu aldım bunu yaptım diye burnumdan getiriyorlarAy senin kocan da benimki gibi toz kondurmayanlardan nasıl bi hakaret ya o kızım beğensin beğenmedikleri senin olsun diye. O da torun bu da..
Çatır çatır yırtacaksın hepsini aldım diye geciniyordur bir de.
Getirtmicem beşiği eşimin bi tarafları kaşınıyor heralde. Bilerek sepet beşik alicam 6 ay yatsın sonra sıgmaz bu sefer de hadi oda yap dicem..
o bunları hakediyor anlayış göstermeyi değil..
seninki yine alıyor bizimkinde nokta ilerleme yok bir çöp almadı inanır mısın. Bi yelek bile örmedi yaşlı desek onu bile yapmadı. Sonra ismimizi koyun demeyi biliyorlar bunlar sanki doğacak çocuk torunları değil de mahalle de birinin çocuğu gibi davranıyorlar aynı insanda hiç mi heves olmaz..
Karışmaya gelince karışıyorlar o ayrı.
Evet cnm ya hep yanlış anlayan benim zaten herkes çok iyi niyetli bir ben kötüyüm şimdiden diyolar zaten bana bişey almaya gerek yokmuş kızının kiye benim aramda 3 ay varmış onun eskileriyle benimkide buyurmuş büyük gorumcem kaynanam aynı şeyi söyleyip duruyolar bende dedim oğlumunkiler var onlarla buyuturum kimse bişey almasın onunkileryeter dedim ama tabiki ben gördükçe beğendiklerini alıyorum dinlemiyorum kimseyi artikannnaaammm valla oracıkta sokardım lafımı gıkını çıkaramazdı bana kıyafetler geldiğinde de geri verir istemezdim eşime de demezdim çünkü ters tepiyorlar nedense hep yanlış anlamışsındır oluyor
Daha dün doktora gittim vajinal ultrasonla serviks boyuna baktı en az 25 mm olmalı dedi. Haftaya göre mi söyledi yoksa hep öyle mi olmalı bilmiyorum canım. Ben 21 haftalık gebeyim.Serviks boyu kac olmali acaba ben 23 haftaligim ve 28 mm biraz kisa galiba bu tehlikelimi acaba doktor pek bisey solemedi.
Benimki sinirda galiba 2 hafta sonra bidaha gitcem olcdurmek icin. Ama benim karindan bakti vajinayla fark ediyormu acabaDaha dün doktora gittim vajinal ultrasonla serviks boyuna baktı en az 25 mm olmalı dedi. Haftaya göre mi söyledi yoksa hep öyle mi olmalı bilmiyorum canım. Ben 21 haftalık gebeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?