2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

yaaa bu erkekler neden böyle ( böyle şeyler okuyunca iyiki kv yok diyorum tövbe ya ama suç eşinde kv'de değil

ne güzel ailenin böyle destek olması.. bi çok aile gerçi böyledir herhalde bizim eşimin annesi olmadığından o taraftan zerre yardım gelmez kendi annem de bir yere kadar... hatta bi yere kadar da değil :) canı sağolsun yani her masraf bize ait bizim de Allahtan etrafta kuzenler çok her birinden bişey geliyor 2.el oluyor ama bebek zaten ne kadar süre kullanılıyorki 1-2 ay sonra herşey yepyeni olarak kalkıyor rafa... bu oğlum da abisinden kalanlarla idare edicez sıfırdan çok bişey almayacağım

Canim benim ablamlarn da birer kizi var onlarn kuculenleri de geldi bunlara ek olarak.tabiki kac kere giyiliyor sanki yeni gibi onlar da yikayip getirmisler.saglikli olsunlar da bebislerimiz gerisi hallolur.ben cok sukrediyorum tabiki sansliyim bu konuda ama olmasa da bebislerimiz sag olsun saglikli olsun
İnsaallah iclerinde gormeyi de nasip eder Rabbim heveslerimizi yarida koymasin

ayy benimkiler beni hiç istememişlerdi türküm diye.. düğüne bile gelmediler güya onay verdiler ama bende hiç gitmedim yanlarına.. oğluma hamileyken konuşuyordu oğluyla.. eşinin adını verecekmişim bebeğime.. Şeytan diyor al çarp duvara..

Kizlar bana birisi solesin nekadar giysi yeter yenidogana yaaa
Sastim walla ne alcami ya biri bana sayabilir mi?

canım ben 10 lu hastane çıkısı aldım 1 tane daha alırım heralde.. 3*4 çıtçıtlı body 4 -5 patikli alt 1 adet 3 lü takım.. 4 tane 2 li takım aldım zıbın faln da var.. 3-6 aylık ta aldım ama az.. eşimle toptan alım için çıkacağız o zaman alacağım birazda.. yeter heralde.

Daha büyük parçaları hiç almadım eşimle alacağım ki kalitelilerden alabileyim.

aman canım tutma sende. güler yüzle laf sok sürekli.. Farkedemesin bile ama kesinlikle şaka ile karışık yap..

evet evet hala alasım varda durduruyorlar

ay bende nereye gitsem tek tek inceliyorum herşeyi.. 1 dolu çekmecem oldu eşim geçende açmış ne kadar çok kıyafetimiz var bebeğimiz bile doğmadı daha diyor..

Canim sepet besik kullanim omru cok azmis ya.benim cevremde yok kullanan

canım bende ilk 3 4 ay için sepet beşik alayım diyorum odasında zaten olacak normal beşiği.. Onun yerine daha kullanışlı bişey varsa alayım diyorum ama onlarda çok tatlı oluyor..

Eki Görüntüle 2114698
Böyle bişey nasıl olur
Bu kadar derin olduğuna bakmayın 3 kademeli yükselebiliyor yoksa belimiz kırılır

canım ben beğendim bu modeli.. Ben bu montessori yataklar var onları da düşünüyorum kendi odama değilde bebeğimin odası için düşündüm.. yanına da dolap ve şifonyer alırım

Merhaba canım :) Umarım sonradan düzelir ve kendiliğinden açar kordonu, çünkü ben normal doğum istiyorum dilerim ki bu durum etkilemez. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah. Teşekkür ederim yorumun için de Bir süre araştırmıştım çok sık oluyormuş bu durum bebeklerde.

Kızlar aranizda aileniz de yakınlarınız da sepet beşik kullanan var mı hiç ?
Benim kuzenim kullandı ve boşuna masrafmiş dedi. Büyük beşik aldı 4 yaşına kadar kullanmayı planlıyor. Ben de büyük beşik odama sığmayacagi için önce anne yani alicam sonra odasında büyük beşiğe yatiricam

O yatakları bende beğeniyorum ama odamız ufak ve ikici çocukta yer kalmaz asla

aynen canım ama şişme öyle bir anda olmuyor benimki mesela yaz dönemiydi ve 18-20 hafta gibi başlamıştı şişlerim ellerim ayaklarım şişmişti..sonra bacaklarıma kadar çıktı ve son 4-5 günde tüm vücudum öyle bir şişti ki anlatamam.. damarlardan su çıkıyordu artık kan alamıyorlardı benden..

Ama tansiyon ödem çok dikkat et.. zaten aylık rutin kan ve idrar tahlillerine de bakılır.. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi.. siz kendi kendinizin doktoru olun.. herşeyi tek tek araştırın en güzeli.. ben her gittiğimde söylüyorum doktora tek tek soruyorum herşeyi.. bazen doktorlar da unutabiliyor ne kadar iyi olsalar da..

2li takim dedigin nasil cnm? 0 3 Aymi ?

Kız yok ne almasi ne yapması hepsini kızına yaptı ordu aldı daha benim bebegime bir tane çorap almadı aman almasında zaten kimseden bişey istemiyorum sonra kırk yıl konuşuyorlar şunu aldım bunu yaptım diye burnumdan getiriyorlar

Evet cnm ya hep yanlış anlayan benim zaten herkes çok iyi niyetli bir ben kötüyüm şimdiden diyolar zaten bana bişey almaya gerek yokmuş kızının kiye benim aramda 3 ay varmış onun eskileriyle benimkide buyurmuş büyük gorumcem kaynanam aynı şeyi söyleyip duruyolar bende dedim oğlumunkiler var onlarla buyuturum kimse bişey almasın onunkileryeter dedim ama tabiki ben gördükçe beğendiklerini alıyorum dinlemiyorum kimseyi artik

Serviks boyu kac olmali acaba ben 23 haftaligim ve 28 mm biraz kisa galiba bu tehlikelimi acaba doktor pek bisey solemedi.
Daha dün doktora gittim vajinal ultrasonla serviks boyuna baktı en az 25 mm olmalı dedi. Haftaya göre mi söyledi yoksa hep öyle mi olmalı bilmiyorum canım. Ben 21 haftalık gebeyim.

Off kızlar yaa.. Acayip hastayım.. Gözlerimden, kulaklarımdan alev fışkırıyor.. Boğazımdan yutkunamıyorum.. Başım çatlıyor.. Burnum akıyor.. Sürekli hapşırıyorum, hapşırdıkça altıma kaçırıyorum.. Bir taraftan işe gidip geliyorum.. Evde yemekte yok, yapmaya halim de.. Uzakta olan kocacığım ise hastalığımı dinleyip, annelik zor diyor ve daha da anasına bağlanıyor.. İnsan karım yalnız neler yaşıyor der.. Ana da ana.. Ben ölüyorum diyorum o ana diyor.. Valla bunların hepsi aynı..

Daha dün doktora gittim vajinal ultrasonla serviks boyuna baktı en az 25 mm olmalı dedi. Haftaya göre mi söyledi yoksa hep öyle mi olmalı bilmiyorum canım. Ben 21 haftalık gebeyim.
Benimki sinirda galiba 2 hafta sonra bidaha gitcem olcdurmek icin. Ama benim karindan bakti vajinayla fark ediyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…