2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ayy kızlar tokken 65.95 çıktım yani 66 ..

kiloyu kafama taktıkça daha çok alıyorum.. birisi beni durdursun.. en yapsam acaba da kilo almasam.. yada salayım diyorum ama tansiyonum çıkacak diye korkuyorum

Valla biz üzüleceğimize onlar üzülsün, içimizde kalmasındansa söyleyip reddetmek en güzeli bence, benimde kv de görümcemi büyüttüğü 40yıllık battaniyeyi bana vermek istedi eskimiş yün.. astarını değiştiririm diyor bide, he bide benim kızım olucak battaniye koyu mavi. Üzeri incilerle süslenmiş :) dedim ki görümcemin oğlu olursa o kullansın hem bu inciler çocugun bogazına kaçabilir sagol istemiyorum. Çok bozuldu ben cocuklarımı büyüttüm hiçte bişey olmadı dedi.. zamane cocukları koparır bunları yok olmaz dedim. Aldı götürdü battaniyesini .. susarsak tepemize çıkıyolar en iyisi bu

Evet, bu güzel bir iyi niyet aslında.. Ama bunu kalben çok yakın hissettiğim kişilere söylerim.. Yoksa insanlar ilk çocuğuna özeniyorlar normal olarak..

Ozaman kizlar bi adet 10lu takim alsam yenidogan 2 tane 5li zibin seti alsam 10tane kisakollu citcitli badi alsam alt ust takim alsam 3lu takimlardan 2tane.2tane 0 3 ay pijama alsam bide 2 tulum alsam yetermi?
2 tulum 2 alt üst takım daha alsan bi süre idare eder canım sonra bebeğin gelişim hızına göre çıkıp tekrar alırsın herşey elimizin altında artık

Evet yükselttim canım 24 vuruyorum normalde 26 yaptım bu gece biraz daha yükselticem

Bende oda kokusu şişeleri aldım bgn onları süslüycem yanına da uygun bişeyler olsun istiyorum herkes sonuçta benim çocuğumun hediyeliklerini saklamayacağı için

Ben o temizlik kısmını düşündükçe napcam bilmiyom anneme güveniyorum sanırım
Benim kimsem yok burda mecbur her işimi kendim yapıcam yine ilk ogluma 9 aylık hamileyim cam siliyorum karşı apartmandan bir teyze bağırdı in ordan Hiç mi kimsen yok silecek ne işin var senin orda diye gorumcem o zaman bekardi hiç bişey ime yardım etmedi şimdi kendi hamile kaynanam temizlik yapıcam bebegin camssirkarini yıkayıp utuluycem felan diyo banada citlatiyo sende gel diye ama hiçte gidemem bana niye kimse yardım etmiyor şu halimle herkes benden bekliyor

4 5 tl lik setlerde neler var canım

Ya canım tabi ki hamile hamile ne işin var bencede gitme

4 5 tl lik setlerde neler var canım

canım büyük kutu -tesbih -yasin- kolonya-şeker ve lokum kutusu-sabun- dua isim yazılı gümüş magnetler falan oluyor. hepsinin üstünde bebeğin ismi veya resmini koyuyorlar.. Hepsi güzel bir kutuda oluyor.. Bazılarını ekleyip çıkarabiliyorsun.

Ben herkese büyük bir kutu yapıp verme taraftarıydım ama mecbur iki ayrı paket yapılacak biri pahalı biride uygun fiyatlı..

Sen neler aldin cnim peki sende say hadi )))
Heycanlandim şimdi battaniye sülük emzik çorap uzun kollu kisa kollu zibinlar kış için kalın yatak tulumu tişörtler etek tayt şapka eldiven Müslin battaniye önlük ben buyukleride aldim bir yil gibi dusunerek oglumda hicbisey aldirmadilar baskalarinin getirdikletiyle buyudu yavrum bunda her gordugumu almak istiyorum simdi kendime kiziyorum ne kadar cahilmisim neden dinledimki milleti ilk bebegimde hersey gozumde kaldi yarinda kismetse ebebek ten kalanları alıcam

ayy kızlar tokken 65.95 çıktım yani 66 ..

kiloyu kafama taktıkça daha çok alıyorum.. birisi beni durdursun.. en yapsam acaba da kilo almasam.. yada salayım diyorum ama tansiyonum çıkacak diye korkuyorum
Bende 74.5 doktorum sakin kilo almak yok diyor iyide nasıl olucak bide onu de hele be kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…