- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.741
Seninki kac ciktiBanada bakti kizlar doktorum alttan rahim agzina
Valla biz üzüleceğimize onlar üzülsün, içimizde kalmasındansa söyleyip reddetmek en güzeli bence, benimde kv de görümcemi büyüttüğü 40yıllık battaniyeyi bana vermek istedi eskimiş yün.. astarını değiştiririm diyor bide, he bide benim kızım olucak battaniye koyu mavi. Üzeri incilerle süslenmiş :) dedim ki görümcemin oğlu olursa o kullansın hem bu inciler çocugun bogazına kaçabilir sagol istemiyorum. Çok bozuldu ben cocuklarımı büyüttüm hiçte bişey olmadı dedi.. zamane cocukları koparır bunları yok olmaz dedim. Aldı götürdü battaniyesini .. susarsak tepemize çıkıyolar en iyisi buBenim de eltim kendi çocuğunun hastane çıkışlarını bana vermeye çalıştı. Bir iki kere giydirdim hepsini diyo. Nasıl kırmadan karşı koydum hatırlamıyorum yani. Sen alma boşuna masraf etme benimkiler yeter falan diyordu. Heves ediyoruz 50 liralık şeyler yani baskasinin eskisini giydirmeye ne gerek var bilemedimkendi giydirir miydi acaba
Evet, bu güzel bir iyi niyet aslında.. Ama bunu kalben çok yakın hissettiğim kişilere söylerim.. Yoksa insanlar ilk çocuğuna özeniyorlar normal olarak..Benim de eltim kendi çocuğunun hastane çıkışlarını bana vermeye çalıştı. Bir iki kere giydirdim hepsini diyo. Nasıl kırmadan karşı koydum hatırlamıyorum yani. Sen alma boşuna masraf etme benimkiler yeter falan diyordu. Heves ediyoruz 50 liralık şeyler yani baskasinin eskisini giydirmeye ne gerek var bilemedimkendi giydirir miydi acaba
2 tulum 2 alt üst takım daha alsan bi süre idare eder canım sonra bebeğin gelişim hızına göre çıkıp tekrar alırsın herşey elimizin altında artıkOzaman kizlar bi adet 10lu takim alsam yenidogan 2 tane 5li zibin seti alsam 10tane kisakollu citcitli badi alsam alt ust takim alsam 3lu takimlardan 2tane.2tane 0 3 ay pijama alsam bide 2 tulum alsam yetermi?
Evet yükselttim canım 24 vuruyorum normalde 26 yaptım bu gece biraz daha yükselticemA aeengineer geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Tek başına pek çok şeyin üstesinden geliyorsun.
mi-nick çalışırken hamilelik gerçekten zor oluyor. Bugün ilk kez ayaklarım bu kadar şişti. 32. haftada izne ayrılacağım çok şükür.
Mydestinyy sabah şekerlerim yüksek yazmışsın. Gece insülinini arttırdın mı? 2-3 ünite arttır istersen. Yüksekken ek doz giriyor musun? 1 ünite benim şekerimi 45-50 sayı düşürüyor. Örneğin 180 ise 1ünite yapıp 130'a indiriyorum. Şekerlerin için çok endişelenme. Kızımdayken 250-300e çıktığı oldu ama kızım sağlıklı şükür ki. Robot değiliz nihayetinde . Her şeyi yapsak bile yükseliyor.
Seninki kac cikti
Seninki kac cikti
Benim oğlumun beşiği bundandı 4 yıl kullandım çok kullanışlı sonrada ona oda yaptım şimdide içine yeni nevresim takımı alıp kızıma kullanicam kismetse alicaklar tavsiye ederim ben çok memnunum
Bende oda kokusu şişeleri aldım bgn onları süslüycem yanına da uygun bişeyler olsun istiyorum herkes sonuçta benim çocuğumun hediyeliklerini saklamayacağı içinEve ve hastaneye gelenler için küçük hediyelik yaptırıcam ama karar veremiyorum. Şuan en çok küçük kolanya şişeleri var onları görüyorum.tanesi 2 lira civarı ucuzlar, pahalılar 4-5 ten başlıyo. Şişenin içinde renkli bonibon şekerler oluyo onlarda güzel.
Benim kimsem yok burda mecbur her işimi kendim yapıcam yine ilk ogluma 9 aylık hamileyim cam siliyorum karşı apartmandan bir teyze bağırdı in ordan Hiç mi kimsen yok silecek ne işin var senin orda diye gorumcem o zaman bekardi hiç bişey ime yardım etmedi şimdi kendi hamile kaynanam temizlik yapıcam bebegin camssirkarini yıkayıp utuluycem felan diyo banada citlatiyo sende gel diye ama hiçte gidemem bana niye kimse yardım etmiyor şu halimle herkes benden bekliyorBen o temizlik kısmını düşündükçe napcam bilmiyomanneme güveniyorum sanırım
4 5 tl lik setlerde neler var canımevet canım altlı üstlü takım bazılarında zıbında var yada şapka olanlar var bazıları tulum çıtçıtlı olandan..
evet canım ben internetten buldum birsürü şey.. eşim bazı arkadaşlarına ve bazı çok yakın akrabalara 10-15 adet 30-40 tl lik bazı hediye setler var.. onlardan alınacak.. uzak olanlara ise internette 4-5 tl ye buldum öyle takım setler var onlardan alacağız.. Yanı sıra lokum şerbet şeker vs gibi şeyler verilir heralde.. birde belki mevlüt yapınca yemek olacak illaki.. Başka ne olur bilmiyorum bana göre çok bile ama.. Bana kalsa herkese 4-5 tl lik setlerden verirdim
Seninki cok iymis. Benim biraz kisa gibi sanki 2 hafta sora doktor bidaha olcucekmis bakalim ins iyi olur bi problem olmazCektim ama nedense yuklenmedi cnm.42.07ymis cnm
Benim kimsem yok burda mecbur her işimi kendim yapıcam yine ilk ogluma 9 aylık hamileyim cam siliyorum karşı apartmandan bir teyze bağırdı in ordan Hiç mi kimsen yok silecek ne işin var senin orda diye gorumcem o zaman bekardi hiç bişey ime yardım etmedi şimdi kendi hamile kaynanam temizlik yapıcam bebegin camssirkarini yıkayıp utuluycem felan diyo banada citlatiyo sende gel diye ama hiçte gidemem bana niye kimse yardım etmiyor şu halimle herkes benden bekliyor
S
Seninki cok iymis. Benim biraz kisa gibi sanki 2 hafta sora doktor bidaha olcucekmis bakalim ins iyi olur bi problem olmaz
4 5 tl lik setlerde neler var canım
Heycanlandim şimdiSen neler aldin cnim peki sende say hadi)))
Cnm soylemedimi olctukten sonra erken doğum riskin varmı yokmu diye normalde sen sormadan söylemesi lazımOzman beninki ustten 28 mm ciktigina gore alttan daha fazla cikar ozman korkmama gerek yok heralde
Bende 74.5 doktorum sakin kilo almak yok diyor iyide nasıl olucak bide onu de hele be kadınayy kızlar tokken 65.95 çıktım yani 66 ..
kiloyu kafama taktıkça daha çok alıyorum.. birisi beni durdursun.. en yapsam acaba da kilo almasam.. yada salayım diyorum ama tansiyonum çıkacak diye korkuyorum
28 mm yaziyo kagitta karindan bakildi erken dogum riski fln varmi dedim her gebede %10 ihtimal vardir dedi 2 hafta sonra bidaha olcucekmisIns cnim senin kac cikti?alttanmi bakildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?