- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.681
Bence yeter canım zaten sonra yine alirsin cikamazsak da internetten aliriz
Çok sıkıntı etme canım ihtiyaç durumuna göre esin gidip alır sen bile alabilirsin. Önemli olan ilk elbiselerden 2. 3 takım hazır yıkanmış olsun yeterli nasılsa alırız daha cokk
Ayyu ne bilim telas yaptim canim yaaa))
Tecrübeli olanlar daha iyi fikir verir ama 0-3 ay almalı benceAynen cnim nette daha uygun hem.bunlari 0 3 aymi almali acaba?
Yok canım hiç telaş yapma bunlar kolay şeyler. Sen ilk etapta lazım olacak şeylere öncelik ver gerisini zamanla zamanla alırsın
Ohoo daha bisuru is war cnim.badana olcak dip bucak temizlik olcak.besigi war bebek arabasi war..varda war.aman kuzularimiz sag saglimbgelsinde hersey olur gider.sonrada olsa olur
cok guzel park yatak kesin almayacaksan bu çok hos
Ben o temizlik kısmını düşündükçe napcam bilmiyomanneme güveniyorum sanırım
Almicam canım boyle bişey alicam allah nasip ederse
Amin canim cok tesekkur ederim cok sukur bugun daha iyiyimcanım ödeme falan dikkat et tansiyonunu ölç sürekli.. bebeğinin gelişimi iyiyse stres yapma inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.. Zaten şekerden dolayı yediklerine dikkat ediyorsundur.. çok kilo alma ki tansiyonun oynamasın.. Ailede geçmişi varsa olma olasışığı var derler ama şöyle düşün en azından ne olduğnu biliyorsun ve dikkat edilebilir bir durum.. Ben ilk hamileliğimde hiçbirşey bilmiyordum neye uğradığımı şaşırdım.. 3 4 gün içinde hayatım tersine döndü
@fnd_50 canım sanada geçmiş olsun zaten düzelmeye başlamışsın.. Dikkat et bundan sonra allah korusun ikinizi de
500 canım çilekteNekadar cnim bu?fiyati
Fiyatı iyimis canım hem de markası çilek.xaten iyi bir park yatak alsan fiyat olarak Kraft falan fiyatlı500 canım çilekte
Fiyatı iyimis canım hem de markası çilek.xaten iyi bir park yatak alsan fiyat olarak Kraft falan fiyatlı
Benim kizimin ceyizlerini ananesi ile teyzeleri getirdi.kaz tuyu yorgan,nevresim takimi,yumurtlayan pike(annem dikmis),yastik,alt ust takimlar tulumlar zibinlar coraplar,kislik yazlik battaniyeler,montuna kadar Allah razi olsun alip getirmisler memleketten.ben de tabi hevesle bissuru sey almstm.ama geneli yenidogan degildi 3-6-9ay civariydi.dun onlu yenidogan,besli 0-3yas takim,sapkali tulum iki tane aldm.yenidogan zibin ayriyeten iki tane almistm annem de alms uc tane.yenidogan biseye cok gerek yok bence cabuk buyuyorlar.0-3ay arasi alcam bundan snra alacaklarmi cunku mevcut duruma baktm hep ileri aylar.hediye de cok gelicek ileri aylar icin artk bisi almam.battaniye kayinvalidem de ördü hediye de geldi annemlernkine ek olarak.hastane cikisindaki battaniye disinda battaniye kesinlkle almam artk o da mecbur set oldugu icin.mevlutte giydirebilecegm bi takim bile almslar.elbiseler sortlu takimlar...simdiden boyleyse ben artk yeni dogdugunda giyecegi seyler disinda bisi almamhediye geliyor nasilsa. bu arada resim nasi yukleniyor daha once yukleyebiliyordm artk boyutu buyuk diyor hata veriyor
Fiyat çok iyi, beşikte güzel. Kaçırma bence. Sallanıyormu peki?500 canım çilekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?