- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.881
Bn doktoruma yaptirmicagimi soyledm tamam dedi
Hayır doğru 23 +3 demek
23 ü bitirdin 24 'ün icindesin demek. Bu takvim de hangi haftanın içindeysen onu gosteriygösteriyor
Kızlar hastane çantasına kaç tane bebek kiyafeti koysak yeter ben 3 tane düşünüyorum ama azmi olurki bilemedim
Sıkma canını canım.. Ölçümler aynı doktor tarafından alınsa bile farklılık oluyor biliyorsun.. Benimde satım 24 ise, özelde 23, devlette 22. Haftadasın diyorlar.. 1-2 cm bile değiştiriyor.. Herşey güzel olacak Allahın izniyle..Biz geldik kontrolden, var olan çentik için dr hiç bişey demedi sadece takip edilcek dedi ve bana benim bildiğim riskleri saydı.
sata göre 22+4 üz ama usg 21+6 çıkardı kilosuna da 456 gram dedi, halbuki 21.haftada 22+1 gözüküp kilosu da 476 gramdı... dr gayet iyi dedi ama canım sıkıldı tabi, 3 hafta sonra tekrar muayene ve şeker yüklemesi istedi.
Bel ağrımdan bahsettim gebeliğin ilerlemesine bağlı ağrılar dedi, kasıklarımda ki baskı tam da tahmin ettiğim gibi bebişimin baş aşağı olmasından kaynaklı, baş aşağı ama yeri güzel kanalda değil daha çok döner dedi.
Öyle böyle bugünü de atlattık...
Aaa.. Şu kp'in gelinin başına çöreklenmesini anlamıyorum.. Annem gelecek, babacığım siz eşinizin olduğu yere gidin en iyisi de.. Yaz günü, doğum yapmışız.. İnsan evinde rahat rahat dolaşmak ister.. Bulduğu yere uzanmak ister.. Gitsin karısının, kızının yanına.. En olmadı gelirse, annem orafa çocuk bakıyor, yemek yapıyor, sizede burası çıktı babacığım, kahvaltımı yemeğimi atlamayın lütfen de.. Valla varya konuşmazsak anlamıyorlar..Ah cnm ne güldüm buna sen çok yaşa çocuk dogunca kv kızına taşınacak bebeğe o bakacakmis evleride uzakta kp de benim başıma kalıyor yani anlıcagın o kızıyla gününü gün edicek benimde iki çocukla hayat burnumdan gelicek istemiyorum onlardan hiç birşey yeterki golge etmesinler
Yaaaaa, sizin ne kadar güzel şeyleriniz var.. Güle güle giysin prenses.. Ben mağazalara girince sinir olup çıkıyorum, erkek bebek için bir duvar ayırıyorlar.. Doğru düzgünde birşey yok.. Elim, gözüm kız bebek kısmına kayıyor.. Geçenlerde bir mağazaya girdik, ağız silme bezi alacağız yok.. Ama kız bebek kısmında çeşit çeşit var.. Eşim sinirlendi, ne yani erkek bebeklerin ağzı silinmiyor mu diyeEki Görüntüle 2115261
Eveeet teyzeden ve anneanneden hediyeler geldi yorgan yastık battaniye ve nevresim takımı
Evet takvim önden gidiyor biraz :) benim de 22+2 aslında.
Canim benim doktorum yapmadi. Aclik tokluk sekerime bakti. Acken kan verdim kahvaltıdan 2 saat sonra kan verdim degerlere bakildi normal cikti seker riski gorulmedi. Boylece seker yuklemesi yapmaya da gerek duymadiKizlar seker yuklemesi yapmayan doktor varmi?yani benim bgun gttigim doktor riskli gebeliklerde yapiyoruz dedi.annede babada yoksa yapmiyormus bana sacma geldi acikcasi :/yapmamasi
25+5 im ben deAnladim cnm.bende yanlis heralde dedim.ozaman sende 25temisin
ben gördüm bugün hiçbirşeye yaramayan küçücük birşey..Ya esin çok abartmış 200e beşik görmedim varsa da kalitesi tartışılır .madem böyle yapacaktı annesine niye tamam biz alırız beşiği dedi :/
Kizlar biraz once doktordan geldim.bebegin basi asagidaymis rahim agzinda yani.bole olan varmi?biraz tedirgin oldum ya
Biz geldik kontrolden, var olan çentik için dr hiç bişey demedi sadece takip edilcek dedi ve bana benim bildiğim riskleri saydı.
sata göre 22+4 üz ama usg 21+6 çıkardı kilosuna da 456 gram dedi, halbuki 21.haftada 22+1 gözüküp kilosu da 476 gramdı... dr gayet iyi dedi ama canım sıkıldı tabi, 3 hafta sonra tekrar muayene ve şeker yüklemesi istedi.
Bel ağrımdan bahsettim gebeliğin ilerlemesine bağlı ağrılar dedi, kasıklarımda ki baskı tam da tahmin ettiğim gibi bebişimin baş aşağı olmasından kaynaklı, baş aşağı ama yeri güzel kanalda değil daha çok döner dedi.
Öyle böyle bugünü de atlattık...
Canım ben 3 hafta önce gidince doktor bana bebek doğum pozisyonunda baş aşağı dedi ama rahim ağzı kapalı sorun yok dedi .randevum yarın bakalım pozisyonu değişmiş mi insan her şeyden korkuyokorkuyo
ay ben gördüm onu bugün yerden bitme gibi küçücük birşey sakın almayın.. Madem pahalı diyor sende açıkla bunu alırsak en az 2-3 sene kullanırız diğerini alırsak 5*6 aydan fazla gitmez tekrar 500 lük almalıyız diye..Daha çok masraf olacağını anlarsa kabul eder her dediğini..
ben gördüm bugün hiçbirşeye yaramayan küçücük birşey..
canım benim ilk hamileliğimde hep aşağıdaydı kafası.. ama malesef erken doğum preeklampsi yüzünden oldu bebeğin pozisyonundan değil. zaten şimdi sürekliyer değiştiriyorlar..
canım her makinede her doktorda farklılık olabiliyor. Birkaç mm lik fark 1 hafta atıyor resmen.. O yüzden yakın gitme doktora.. beni her hafta çağırmasalar hayatta gitmem çünkü bebek büyümemiş yada az büyümüş gibi oluyor moralim bozuluyor.. Ayrıca bebeğin pozisyonuna göre de değişiyor.. simdi başka doktora gitsen mesela 500 gr çıkabilir kilosu.
çentik olayını da takma kafana aspirine başladın nasılsa tansiyon ödeme dikkat et 28 e kadar değişebilir..
canım bebek çok yer değiştirir.. ben ne zaman gitsem bebeğimin kafası için farklı yere bakıyor sürekli oynayıp duruyor..
eşine aldır canımBen de baktım internetten de hemde onun içinden bebeği eğilip nasıl alalım yani bel fıtığı mi olalım
eşine aldır canımal onu götür mağazaya eğil al bebeği 10-15 kere eğildikçe zaten söylediğine pişman olur
Yastık canımyastık mı. yatak olanını mı alacaksın canım?
Aspirin filan vermedi canım yani konuşma şekli bile çok umursamazdı bende saldım artık napayım, günde 10 kere tansiyonumu ölçüyorum sürekli uzanıyorum limon filan yiyorum elimden başka da bişey gelmiyor. Allaha emanetiz artık...ay ben gördüm onu bugün yerden bitme gibi küçücük birşey sakın almayın.. Madem pahalı diyor sende açıkla bunu alırsak en az 2-3 sene kullanırız diğerini alırsak 5*6 aydan fazla gitmez tekrar 500 lük almalıyız diye..Daha çok masraf olacağını anlarsa kabul eder her dediğini..
ben gördüm bugün hiçbirşeye yaramayan küçücük birşey..
canım benim ilk hamileliğimde hep aşağıdaydı kafası.. ama malesef erken doğum preeklampsi yüzünden oldu bebeğin pozisyonundan değil. zaten şimdi sürekliyer değiştiriyorlar..
canım her makinede her doktorda farklılık olabiliyor. Birkaç mm lik fark 1 hafta atıyor resmen.. O yüzden yakın gitme doktora.. beni her hafta çağırmasalar hayatta gitmem çünkü bebek büyümemiş yada az büyümüş gibi oluyor moralim bozuluyor.. Ayrıca bebeğin pozisyonuna göre de değişiyor.. simdi başka doktora gitsen mesela 500 gr çıkabilir kilosu.
çentik olayını da takma kafana aspirine başladın nasılsa tansiyon ödeme dikkat et 28 e kadar değişebilir..
canım bebek çok yer değiştirir.. ben ne zaman gitsem bebeğimin kafası için farklı yere bakıyor sürekli oynayıp duruyor..
Aspirin filan vermedi canım yani konuşma şekli bile çok umursamazdı bende saldım artık napayım, günde 10 kere tansiyonumu ölçüyorum sürekli uzanıyorum limon filan yiyorum elimden başka da bişey gelmiyor. Allaha emanetiz artık...
Aynen dediğin gibi canım oğlumda geçti diye çok takmadı devlette de bi doktora gidiyordum ama şimdi gidip gitmemekte kararsızım sürekli doktordayım sürekli farklı şeyler söylüyorlar canım sıkılıyor artık kafam o kadar karıştı ki bende akışına bıraktım... 3 hafta sonra bir daha kontrol var bakayım gelişiminde problem çıkarsa o zaman başka bir doktora daha giderim yoruldum düşünmekten...geçmiş mesajlardan başladın diye kalmış aklımda ama geçen hamileliğinde kendiliğinden geçtiği için vermedi belki de.. Ama bence ikinci bir görüş alabilirsin.. Mesela benim şimdi gittiğim doktor aspirin mg artırdı ve iğne mg düşürdü.. Aspirin daha etkili dedi.. Hem gitmişken rahim damarlarının PI larını tekrar kontrol ettir eğer azsa o zaman kullanmazsın zamanla azalıyor demekki
Evet annem demisti sen wc ye cok sıkışma surekli git bosalt suyu ihmal etme bide dinlen cok ayakta durma kendini zorlama
Sen neden istemedin cnm
Aynen dediğin gibi canım oğlumda geçti diye çok takmadı devlette de bi doktora gidiyordum ama şimdi gidip gitmemekte kararsızım sürekli doktordayım sürekli farklı şeyler söylüyorlar canım sıkılıyor artık kafam o kadar karıştı ki bende akışına bıraktım... 3 hafta sonra bir daha kontrol var bakayım gelişiminde problem çıkarsa o zaman başka bir doktora daha giderim yoruldum düşünmekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?