- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.861
Bencede madem annesi besigin gelmesine karışıyor o zaman parasinida annenle baban versin ben bunu beğendim onlardan işte parasini diyceksin
İnsan kendini dinleyince daha fazla hissediyor :) Psikolojik mi diyeceğim ama değil, sanırım hareketlerine ihtiyacımız olduğunu hissedip ben buradayım anne merak etme diyorlar :)Ben de bugunhic hissedemedim karnım da taş gibi.isteyim eve gidince kendimi dinleyeceğim bakalım ozaman pit pıt yapacak mi
Ah cnm ne güldüm buna sen çok yaşa çocuk dogunca kv kızına taşınacak bebeğe o bakacakmis evleride uzakta kp de benim başıma kalıyor yani anlıcagın o kızıyla gününü gün edicek benimde iki çocukla hayat burnumdan gelicek istemiyorum onlardan hiç birşey yeterki golge etmesinlerCanım kv'ne de ki; "görümcemden sonra benim evide hallet anacığım".. Bu kadar.. Ne gidip temizleyeceksin???
Bence eşin gelince konuşursunuz bunları canım zaten uzakta degil mi eşin yanılmıyorsam .o yüzden daha çok zaman var şimdi bu konuyu fazla büyütüp hem kendini hem eşini üzme.bir çoğumuzun eşleri yanında olduğu halde hala eksiğimiz çok beşik falan almayan eminim bir çok kişi vardır.sen sakin olmaya çalış kendini de eşini de üzme.yanina gelince zaten seni gorunce yola gelirAyy Onlar para mi verir. Şimdi de tv leri bozulmuş bizim kine göz dikiyorlar aman aman vermesinler de almasınlar da hicbirseylerini istememm
Canım çok geçmiş olsun yaa.. İlk defa duyuyorum böyle birşeyi.. Başka doktora gittin mi?
Bu arada bol bol yat dinlen..
Evet canım haklısın alıştık bile hemen hareketeİnsan kendini dinleyince daha fazla hissediyor :) Psikolojik mi diyeceğim ama değil, sanırım hareketlerine ihtiyacımız olduğunu hissedip ben buradayım anne merak etme diyorlar :)
Bence eşin gelince konuşursunuz bunları canım zaten uzakta degil mi eşin yanılmıyorsam .o yüzden daha çok zaman var şimdi bu konuyu fazla büyütüp hem kendini hem eşini üzme.bir çoğumuzun eşleri yanında olduğu halde hala eksiğimiz çok beşik falan almayan eminim bir çok kişi vardır.sen sakin olmaya çalış kendini de eşini de üzme.yanina gelince zaten seni gorunce yola gelir
Evet insan bekliyor birşeyler ama yok gercekten de.buna da şükür diyorum hep.zararlari olmasın da fayda da beklemiyorum ben de senin gibi .İstisnalar vardır elbette, ama kv'lerin birçoğu aynı topraktan sanırımHiçbirinden hayır yok anlaşılan.. Benimki de öyle malesef.. Sanki torun sırf benim anamın babamın torunu.. Oğullarının çocuğu dünyaya gelecek ama öyle umursamazlar ki.. Zaten farklı şehirlerdeler, bu da bahaneleri.. Dibimde olsalar farklı olmayacaktı, hatta daha fazla canım sıkılacaktı belkide. Uzakta olmaları da benim tesellim işte varlar mı yoklar mı belli değil.. Hiçbir hayrını görmedik kendilerinin. Anca bayram oldu mu el öpmeye beklesinler.
Kizlar seker yuklemesi yapmayan doktor varmi?yani benim bgun gttigim doktor riskli gebeliklerde yapiyoruz dedi.annede babada yoksa yapmiyormus bana sacma geldi acikcasi :/yapmamasi
Kızlar bazı günler bebişlerinizin hareketlerini hissetmediğiniz oluyor mu? Dün pıtır pıtır hissediyordum bugün ya 1 kere ya 2 kere belli belirsiz hissettim.
Valla canım uzaklıklarından dolayı kendi hallerindeler :) Yakınımda olmadıklarına şükrediyorum çünkü gerçekten çok huzurum kaçardı.. Aynı şehirdeydik aslında ama evlendiğimiz ilk sene kaçar gibi memleketlerine yerleştiler nedense :) Sonra da bizi onları gidip ziyaret etmeye mecbur bıraktılar. 1 bayram gidemesek bin tane laf işitiriz.. Bir keresinde gidemedik diye aylarca konuşmadı kv.ne eşimle ne benimle.. Biraz düşüncesiz bir kv. var benim. Lafını hiç esirgemez, her lafı eder, alınır mı darılır mı demez. Bu laf söylenir mi yeri mi zamanı mı demez konuşur.. Bir de altına falan çok düşkündür :) Borç paraya ihtiyacın olsa istesen de vermez, kollarına bilezik dizer (başımıza geldi çünkü).Evet insan bekliyor birşeyler ama yok gercekten de.buna da şükür diyorum hep.zararlari olmasın da fayda da beklemiyorum ben de senin gibi .
Hepsi çeşit çeşit kv lerin demekkiValla canım uzaklıklarından dolayı kendi hallerindeler :) Yakınımda olmadıklarına şükrediyorum çünkü gerçekten çok huzurum kaçardı.. Aynı şehirdeydik aslında ama evlendiğimiz ilk sene kaçar gibi memleketlerine yerleştiler nedense :) Sonra da bizi onları gidip ziyaret etmeye mecbur bıraktılar. 1 bayram gidemesek bin tane laf işitiriz.. Bir keresinde gidemedik diye aylarca konuşmadı kv.ne eşimle ne benimle.. Biraz düşüncesiz bir kv. var benim. Lafını hiç esirgemez, her lafı eder, alınır mı darılır mı demez. Bu laf söylenir mi yeri mi zamanı mı demez konuşur.. Bir de altına falan çok düşkündür :) Borç paraya ihtiyacın olsa istesen de vermez, kollarına bilezik dizer (başımıza geldi çünkü).
Beterin beteri var canım, o yüzden şükret bence:)Hepsi çeşit çeşit kv lerin demekki
Benimki çok şükür iyi öyle hiç sınır etmedi beni şimdiye dek iyi kadın ama bebek konusunda biraz ilgisizler biraz daha sıcaklık beklerdim bu konuda ama diyorum ya olumsuz da bir yanı olmadığı için hakkını yiyemem şimdi kayınvalidemin
Evlendikten sonra bayramlardan nefret ettim bu yüzden ilk benim anneme gelinir. Yarım gün onlara giderim ama bu kadarı bile batıyor. Benimkiler arayıp hayırlı olsun bile demedi o yüzden tavrım net Allah nasip eder o günleri görürsem doğumdan sonra da rahatsız etmelerine izin vermeyeceğim. Annem gibi kayınvalide isterdim bizim gelin kız bana görümce gözüyle bakmaz anneminde hastasıİstisnalar vardır elbette, ama kv'lerin birçoğu aynı topraktan sanırımHiçbirinden hayır yok anlaşılan.. Benimki de öyle malesef.. Sanki torun sırf benim anamın babamın torunu.. Oğullarının çocuğu dünyaya gelecek ama öyle umursamazlar ki.. Zaten farklı şehirlerdeler, bu da bahaneleri.. Dibimde olsalar farklı olmayacaktı, hatta daha fazla canım sıkılacaktı belkide. Uzakta olmaları da benim tesellim işte varlar mı yoklar mı belli değil.. Hiçbir hayrını görmedik kendilerinin. Anca bayram oldu mu el öpmeye beklesinler.
Aaa geçmiş olsun cnm niye bayildin bişey iniz yoktur inşallah ikinizindeSelam kızlar geçmişe bakamadım vakit bulursam bi gezineyimtetanoz aşısını yaptırdım. Acısı 2 yada 3.gün çıkar dedi arkadaşlar şimdilik iyi gibiyim. Hafif kolum birazda başım ağrıyor. İşyerinde bayıldım bugün bebek iyi çok şükür evde dinleniyorum. Yasasın haftasonu
Tansiyonum düşmüş 6 ya 4 tü. Aile hekimine gelince 7 ye 4 ölçtüler. Akşama doğru 11 e 6 oldu. Şimdi daha iyiyim bebeğinde sağlık ocağında kalp atışını dinlettiler. Bir sıkıntı olmaz inşallahAaa geçmiş olsun cnm niye bayildin bişey iniz yoktur inşallah ikinizinde
Ya cnm gercekten mi bnimkide iceri girmis sanki elle hissedemiyorm Insallah bnimkide kendiliginden duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?