2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok iyi anlıyorum canım seni oğlumda da her anım stres dolu geçmişti ama onda bu kadar bilmiyordum araştırmıyordum iyi mi kötü mü yapıyordum bilmem, haftaya babamlar yanıma gelecekler bi kaç günlüğüne o zamana kadar dinlenip tekrar bi dr a daha gidicem.. gelecek pazartesi de tekrar eko çekilecek bu çentikten korkarken sık sık ultrasona girmek zarar verecek bebeğime ondan korkuyorum

Aynen cnim yer degisir elbet ama ne bilim bi tedirgin oldum ya doktor erken dogum deyince

Canim benim doktorum yapmadi. Aclik tokluk sekerime bakti. Acken kan verdim kahvaltıdan 2 saat sonra kan verdim degerlere bakildi normal cikti seker riski gorulmedi. Boylece seker yuklemesi yapmaya da gerek duymadi

Aynen aynen cnm banada aynen boyle dedi.aclik tokluk bakalim dedi.peki onlara bakinca gebelik sekeri olup olmadigi anlasiliyomu????bilemedim ki sagliklimi

Aynen aynen cnm banada aynen boyle dedi.aclik tokluk bakalim dedi.peki onlara bakinca gebelik sekeri olup olmadigi anlasiliyomu????bilemedim ki sagliklimi
Eger öyle anlasilsaydi hiçbir doktor şeker yükleme testi yaptrmazdi herkes için açlık tokluga bakardilar

Masallah cnim.ya bende bugun doktor degistirdim ilk defa bu doktora gdince tesirgin oldum.seker yuklemesi yapmicam felan deyince.bide basi asagida deyince:/

Başın aşağıda olması sıkıntı değil canım. Eğer rahim ağzın kapalı değilse o zaman sıkıntı olur yoksa bebek daha küçük olduğu için döner içinde. Zaten rahim ağzında açık olsaydı doktor kesinlikle söylerdi.

Bi sorun yok dedi ama ne bilim.rahatlatici degildi yani.eski doktorumu aradim yani zaten 3 subatta bakildi alttan rahim agzimada.olcum iyiydi skur

Bi sorun yok dedi ama ne bilim.rahatlatici degildi yani.eski doktorumu aradim yani zaten 3 subatta bakildi alttan rahim agzimada.olcum iyiydi skur

Sıkıntı yoktur boşuna kafana takma canım sıkıntı olsa kesinlikle söylerdi dediğim gibi.
Benim doktor ultrasonu acar açmaz dediği ilk sey rahim ağzın kapalı oldu. Ilk olarak ona baktı

Sanirim doktoru yadirgadim cnm ya;((sen beni etiketlemissin hicbildirim gelmedi bana .noldu besige ne dedi esin pahalimi dedi
Pahalı dedi ama biraz nutuk cektim tamm yarın git bak dedi
Şimdi de canım kocacım diye sevesim geliyor ay ne acaip bişey oldum böyle.
Kv kp de gelicek işte onlar karışmazsa alırım büyük ihtimal

Bir de bugün arkadaşının eşi kürtaj olmuş boş gebelik geçirmiş çok üzülmüş. Işte biraz da ondan etkilendi heralde lolita555

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…