- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.841
Doktorun bişey demedi mi benimki de baş aşağı ama dr korkulcak yerde değil yeri gayet iyi daha çok döner dedi
satılıyor canım ben oğlumda da kullanmıştım bunda doktora bile sormadım gittim kendim aldımKızlar doktora sordum magnorm diye bi ilaç söyledi. Bu reçetesiz satılır mi ?
Daha çok döner yerleri bol nasılsa tedirgin olma sıkma canınıYok oyle kotu bise demedi ama ne bilim rahim agzina yakin ya.zaten son zaman hep kasikta hissediyordum.ben bi tedirgin oldum nedense
Daha çok döner yerleri bol nasılsa tedirgin olma sıkma canını
Bende aşağıda ağrı hissediyorum dediğin gibi ama dr a sordum normal dedi. Benimde ayakları alttaymış bebeğimin.Arkadaşlar alt bölgede ağrı hissediyorum. Dr normal dedi. Ağrı afedersiniz tam dudak kısmında. Sizdeki de bu şekilde mi? Açılma olacak diye korkmaya başladım.
Bende kayınvalide zedeyim. Ruh durumu bozuk bir kayınvalidem var. Nasıl derseniz mesela; son 1 haftadır benle konuşmadı şeker yüklemesi yaptırdım diye. Hiçbir şekilde tahlil ve ayrıntılı, ikili test gibi testler yaptırmamı istemiyor. Tutturmuş onun kardeşinin oğlu için down sendromlu demişler ama öyle değilmiş. Şeker yüklemesiyle ne alakası var anlayabilmiş değilim. Bugün cuma ya barıştıkBana kv deme bir ksabusta bende var Allah yardimcimiz olsun inşallah biz onlar gibi anlayissiz olmayiz ilerde
Canım ben 3 hafta önce gidince doktor bana bebek doğum pozisyonunda baş aşağı dedi ama rahim ağzı kapalı sorun yok dedi .randevum yarın bakalım pozisyonu değişmiş mi insan her şeyden korkuyokorkuyoYa ben doktor degistirdimde ondan cnm.tedirginim ondan.ilk defa baska doktora gttim tatmin olamadim nedense.eski doktorumda baya pahaliydi ucretio yuzden
Canım ben 3 hafta önce gidince doktor bana bebek doğum pozisyonunda baş aşağı dedi ama rahim ağzı kapalı sorun yok dedi .randevum yarın bakalım pozisyonu değişmiş mi insan her şeyden korkuyokorkuyo
Bende hiç görmedim 200 e beşik. Sepet beşikler bile küçücük 500 den aşağı yok. Belki park yatak vardır 200e. Madem eşin görmüş sanada göstersin geldiğinde birlikte bakın. Daha zaman var nasılsa sıkma canını.
Benim doktorum da şeker yüklemesini gerekli görmedi canım. Hepsi farklı düşünüyor.Kizlar seker yuklemesi yapmayan doktor varmi?yani benim bgun gttigim doktor riskli gebeliklerde yapiyoruz dedi.annede babada yoksa yapmiyormus bana sacma geldi acikcasi :/yapmamasi
Benim doktorum da şeker yüklemesini gerekli görmedi canım. Hepsi farklı düşünüyor.
Ben de yaptırmayı hiç düşünmedim canım, o yüzden de sorgulamadım açıkçası.Ne dedi peki sana?gerek neden gormuyormus???
Geçmiş olsun cnm vallahi öyle hemen seni suçlarlar kendin ettin kendin buldun derler kimse iyilikten anlamıyor bende artik kimseye yardım etmek için kendimi yırtıyorum ben kimseden beklemiyorum bendende bekleyene duymazdan geliyorum olan bana oluyor sonraSalmadan dikkatlice devam et bence ama sürekli de bu mesele aklında olmasın. Bazen her şey kitapta yazıldığı gibi olmuyor. Kitaplarda ya da doktorlar tarafından abartılıyor.
İyi etmişsin. Ben de yıllarca içime attım. Sonuç şeker, haşimato, vitiligo gibi lanet hastalıklar oldu. Şimdiki aklım olsa asla susmam. Hep eşim için sustum. Eşim de sağ olsun hep beni tuttu ama giden sağlık ve huzur oldu. Kadın öyle bir zehir serpti ki etkisi yıllarca geçmedi. Neyse... Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Allah mazluma zulmedene zulmetsin.
Ne yardımı canım? Kılını bile kıpırdatma. Sağlığımı kenara bırakıp bebeğimi hiçe sayarak asla temizlik yapmam. Sen de yapmayıp iyi ediyorsun. Allah korusun bir şey olsa kim telafi edecek?
Evet takvim önden gidiyor biraz :) benim de 22+2 aslında.Kizlar bugun doktor 23+3 dedi bize benim hamilelik takvimim yanlismi???
Kizlar bugun doktor 23+3 dedi bize benim hamilelik takvimim yanlismi???
Ben de bugunhic hissedemedim karnım da taş gibi.isteyim eve gidince kendimi dinleyeceğim bakalım ozaman pit pıt yapacak miKızlar bazı günler bebişlerinizin hareketlerini hissetmediğiniz oluyor mu? Dün pıtır pıtır hissediyordum bugün ya 1 kere ya 2 kere belli belirsiz hissettim.
Bencede madem annesi besigin gelmesine karışıyor o zaman parasinida annenle baban versin ben bunu beğendim onlardan işte parasini diyceksinağlıcaksın zırlıcaksın aldıracaksın valla ana sözü dinlemesini biliyorsun diyeceksin ilk çocuğum gözümde kalmıcak diyeceksin günahı senin boynuna diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?