2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim ben yengeme sordum bebek yeni dogdugunda çıtçıtlı body kullanma göbeğini acitir dedi kordonu düşene kadar iç zıbın giydirdim üstüne de patikli tulum giydirdim dedi. Alt üst takımların alt lastiği gobeginin üstüne gelip acitabilirmis.
Bugün de e bebekte alışveriş yaparken reyonda yanımdaki kadına sordum o da tam tersini söyledi tulum gergin olacağından göbeğini acitir alt üst takim daha iyi dedi. Lastiği gobegine gelmez mi dedim yok dedi zaten bebek kücük olduğu için kiyafeti bol gelip göbeğinin üstüne çıkıyor zaten ve acıtmıyor dedi.
Ben de sonuç olarak iç zıbın aldım çıtçıtsız, onun ustune giydirmeye tulum da aldım alt üst takim da. Dönüşümlü kullanıp artık hangisi daha kullanışlı göreceğiz bakalım kendimiz tecrübe edicez artık.
Bence sen de öyle yapabilirsin.
Bir de haziran ne de olsa çok sıcak olmaz yani olsa bile uzun kollu body giydirmek lazım ilk bir iki hafta çünkü ilk dogduklarinda Vücutlarında yağ birikimi olmadığı için çok üşürlermiş.
Bir de doktorlar giyim konusunda siz ne giyiyorsanız bebeğe bir kat daha giydirin diyorlar.

Yani csnim yenidogan citcitli body giydirmeyeljm mi?ic dis zibinmu alalim?

Yaa süpersin valla ne güzel yazmışsın çok mantıklı hiç o açıdan bakmamıştım..ben şimdi isme özel tulum yaptıracağım içine o ince zıbınlardan alayım alt üst takım da ayrıca alayım çok tşk ederim cvbın için

Aynen cnim bende tulum yaptiricam isimli nasipse.icine ic zibinmi almaliyiz

Hepsi çok güzel gülerek kullan

Ne demek canım rica ederim bilgiler işine yaradiysa ne mutlu bana

Seninkide farklı bir cinsmiş canım size ne ya dr kesiliyolar başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…