- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.961
Benim moralim bozuk oldugunda bebişte de pek hareket olmuyor, hissediyor sankiKızlar bazı günler bebişlerinizin hareketlerini hissetmediğiniz oluyor mu? Dün pıtır pıtır hissediyordum bugün ya 1 kere ya 2 kere belli belirsiz hissettim.
Göbeği düşene kadar iç zıbın, dustukten sonra çıtçıtlı body. Yani çevremden duyduklarım bu şekilde.Yani csnim yenidogan citcitli body giydirmeyeljm mi?ic dis zibinmu alalim?
Ben bugun 4 tane iç zıbın aldım yenidogan. Yeğenimin 8 günde düşmüştü göbeği o yuzden ben de işte gün aşırı giydiririm diye o kadar aldım.Aynen cnm ben almadim onlardan alayim hemen.kactane almali ki?
Bende günlerdir içine ne giydirsem diye düşünürken sağolsunozge_3506 cvpladı..göbek olayı hiç aklıma gelmedi aynen o ince iç zıbınlar var ondan alacağız tulumun içine...sende öyle yaparsın
Canim ben yengeme sordum bebek yeni dogdugunda çıtçıtlı body kullanma göbeğini acitir dedi kordonu düşene kadar iç zıbın giydirdim üstüne de patikli tulum giydirdim dedi. Alt üst takımların alt lastiği gobeginin üstüne gelip acitabilirmis.
Bugün de e bebekte alışveriş yaparken reyonda yanımdaki kadına sordum o da tam tersini söyledi tulum gergin olacağından göbeğini acitir alt üst takim daha iyi dedi. Lastiği gobegine gelmez mi dedim yok dedi zaten bebek kücük olduğu için kiyafeti bol gelip göbeğinin üstüne çıkıyor zaten ve acıtmıyor dedi.
Ben de sonuç olarak iç zıbın aldım çıtçıtsız, onun ustune giydirmeye tulum da aldım alt üst takim da. Dönüşümlü kullanıp artık hangisi daha kullanışlı göreceğiz bakalım kendimiz tecrübe edicez artık.
Bence sen de öyle yapabilirsin.
Bir de haziran ne de olsa çok sıcak olmaz yani olsa bile uzun kollu body giydirmek lazım ilk bir iki hafta çünkü ilk dogduklarinda Vücutlarında yağ birikimi olmadığı için çok üşürlermiş.
Bir de doktorlar giyim konusunda siz ne giyiyorsanız bebeğe bir kat daha giydirin diyorlar.
Aynen çok tatlı bi de minicik bebek giyince daha da komikAllahım ya ben o hastane çıkışındaki iç zıbına bakıp bakıp kahkaha atıyorum yandan bağlamalı
röptoşambır gibi. Çok komik bişey. Çok sevimli..
Bu arada ben hiç yeni doğan tulum almadım. Ic zıbın atlet alt üst takım aldım.
Evet canım alicam 0-3 ay alicam onları. 2 tane daha iç zıbın alicam. Zaten o iç zibinlarin kumaşları daha bi yumuşak yarabbim o dogdugu zaman onu giyerse ben onu ısırırım heraldeAynen çok tatlı bi de minicik bebek giyince daha da komikama çok rahat ediyorlar yavrular içinde
Bence üç dört tane de tulum al derim canım beli falan acilmadigi için kullanışlı oluyor diyorlar
Ay hakkaten artik nerden sacmalayacaklarini sasirdilar. Bendeki numunelik asla unutmaz ne desem yanlis anlayip ogluna fitler. Fis Fis fis kulis yapar arkamdan. Aşırı derece alingan.Bende kayınvalide zedeyim. Ruh durumu bozuk bir kayınvalidem var. Nasıl derseniz mesela; son 1 haftadır benle konuşmadı şeker yüklemesi yaptırdım diye. Hiçbir şekilde tahlil ve ayrıntılı, ikili test gibi testler yaptırmamı istemiyor. Tutturmuş onun kardeşinin oğlu için down sendromlu demişler ama öyle değilmiş. Şeker yüklemesiyle ne alakası var anlayabilmiş değilim. Bugün cuma ya barıştık
Ay hakkaten artik nerden sacmalayacaklarini sasirdilar. Bendeki numunelik asla unutmaz ne desem yanlis anlayip ogluna fitler. Fis Fis fis kulis yapar arkamdan. Aşırı derece alingan.
Hak ediyorBizimki de kapı dinler milletin ağzından laf arar gizli gizli seni odanın kapısından izleren sonunda açacam kapıyı bişey mi diyecektin diye dinlerken basacam
Benim ilk bebegimde hastanede hic ic zibin giydirmedi hemsiler citcitli body giydirmislerdi bende 2 tane vardi ic zibin. ben bir kez filan kullandim bizimkininde gobegi baya gec dusmustu 13 ya da 14. Gundu. Citcitli body de oluyor ama tabi zibinla belki daha rahat ederGöbeği düşene kadar iç zıbın, dustukten sonra çıtçıtlı body. Yani çevremden duyduklarım bu şekilde.
Ben bugun 4 tane iç zıbın aldım yenidogan. Yeğenimin 8 günde düşmüştü göbeği o yuzden ben de işte gün aşırı giydiririm diye o kadar aldım.
Hayırlara dönsün inşallah canım..Kızlar gunaydin cok kotu bi rüyayla uyandim bugun kasilmalarimla acile gittim doktor karnimdaki hareketlere bakarak bebegin olduğu yeri cizdi kalemle alti cizdi ust sınır göbek deliginin altı olması gerekirken gobek deligini gecmis hizasi gobegimin ustunu cizdi sonra dedi ki cok talihsiz bi durum yasamışsın maalesef kesen patlamis icerde bebegin hareketlerine göre bebegi almamiz lazm milyonda bir rastlanan bi durum dedi . O kadar kötü oldum ki anlatamam kaybetmenin acısını sonra sedyeye yatırdilar kulaklarima aşırı basınçlı hava verdiler belimden igne yaptilar annemgil geldi yanıma onlar da cok kotuydu
Doktir daha ultrasonda bakmamisti hocam bi bakin gercekten kese patlams mi bide ben ameliyat olcam tamam da baska hastanelere gidip emin olmak istiyorum dedim gittigim yer nafiz korezmis güvenmiyordum bi yandan da dua ediyorum umudum kesik Allahim insaAllah patlamamistir die sonra icimden de diyorum doğunca belki yasar ama doktor umutsuz vaka olarak bakiyordu olaya . Sonra kalktim ameliyat olmadan baska hastanelere gideyim diyorum kendi kendime yolda giderken Allahim insaAllah bisey yoktur insaAllah bisey olmamıştır bida hicbir zaman hamilelikle ilgili fotograf paylasmicam yemin ederim diyorum. Aklımdan da instadaki Paylaştığım bi kac foto geliyo aklıma pek bişey yok ama benim sayfada cocugu olmayan 3 5 tane arkadaşım war paylasrken de acaba onlar üzülüyor imreniyor mu diyordum icimden hep belki ondan . Sabah o moral bozukluğu ile uyandim hala oyle saniyorum namazdan sonra ilk isim gebelikel ilgili olan bi kac fotomu silmek oldu o kadar cok kaybetme korkusu yaşadım ki heralde bida paylasmam gebelikle ilgili hiçbirşey Allah kimseye goremedigi de olsa evlat acısı vermesin insaAllah oysa ne cok alismisim ben ona minicik parmaklarıni hayal ettigim bebeğime . Hala da korkuyorum acaba rüya gercek cikar mi die. Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah evlatlarımızi .
Kimseyi evladından evladini annesinden koparmasın resmen yuregim daglandi hala etkisindeyim bisey olmaz insaAllah ...
Hayırdır inşallah. Hamileler böyle kabuslar görebiliyor canımKızlar gunaydin cok kotu bi rüyayla uyandim bugun kasilmalarimla acile gittim doktor karnimdaki hareketlere bakarak bebegin olduğu yeri cizdi kalemle alti cizdi ust sınır göbek deliginin altı olması gerekirken gobek deligini gecmis hizasi gobegimin ustunu cizdi sonra dedi ki cok talihsiz bi durum yasamışsın maalesef kesen patlamis icerde bebegin hareketlerine göre bebegi almamiz lazm milyonda bir rastlanan bi durum dedi . O kadar kötü oldum ki anlatamam kaybetmenin acısını sonra sedyeye yatırdilar kulaklarima aşırı basınçlı hava verdiler belimden igne yaptilar annemgil geldi yanıma onlar da cok kotuydu
Doktir daha ultrasonda bakmamisti hocam bi bakin gercekten kese patlams mi bide ben ameliyat olcam tamam da baska hastanelere gidip emin olmak istiyorum dedim gittigim yer nafiz korezmis güvenmiyordum bi yandan da dua ediyorum umudum kesik Allahim insaAllah patlamamistir die sonra icimden de diyorum doğunca belki yasar ama doktor umutsuz vaka olarak bakiyordu olaya . Sonra kalktim ameliyat olmadan baska hastanelere gideyim diyorum kendi kendime yolda giderken Allahim insaAllah bisey yoktur insaAllah bisey olmamıştır bida hicbir zaman hamilelikle ilgili fotograf paylasmicam yemin ederim diyorum. Aklımdan da instadaki Paylaştığım bi kac foto geliyo aklıma pek bişey yok ama benim sayfada cocugu olmayan 3 5 tane arkadaşım war paylasrken de acaba onlar üzülüyor imreniyor mu diyordum icimden hep belki ondan . Sabah o moral bozukluğu ile uyandim hala oyle saniyorum namazdan sonra ilk isim gebelikel ilgili olan bi kac fotomu silmek oldu o kadar cok kaybetme korkusu yaşadım ki heralde bida paylasmam gebelikle ilgili hiçbirşey Allah kimseye goremedigi de olsa evlat acısı vermesin insaAllah oysa ne cok alismisim ben ona minicik parmaklarıni hayal ettigim bebeğime . Hala da korkuyorum acaba rüya gercek cikar mi die. Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah evlatlarımızi .
Kimseyi evladından evladini annesinden koparmasın resmen yuregim daglandi hala etkisindeyim bisey olmaz insaAllah ...
Ben de zayıf olsam keşke :) Hamileliğe 63le başlamıştım. Şu an 67 68im. Boyum da kısaBenimde öyle canım iste alta vuruyor bazen ağrısı korkumdan gittik doktora ama çok.sukur iyi dedi. Sadece zayıf olduğun için bu tur ağrıları erken hissedebilirsin bir sıkıntı yok dedi . Birde kafası aşağıdaydı oda baskı yapıyor ondan dedi ama sorun yokmus çok şükür . Magnezyum verdi iste.bakalkm. eğer için rahat etmezse sende bi kontrole git..
Anladım canım. Bağırsak düzeni bazen şaşıyor bende de. Neyse ki 3 ay daha sabredeceğiz. Sonra sıkıntılar azalır.Aynı ağrıları yaşıyorum üç gündür, normalde bebeğim hep tersti dünden beri sanırım başı aşağı indi bi baskı var kasıklarımda
vajina da batma oluyor canım, hatta genellikle kabız olduğum da onun sancısı o şekilde iğne batar gibi oluyor alt tarafımda
magnezyum eksikliğinden oluyor ama magmezyum kullansan da geçmiyor o kramplar doğuma kadar sürüyor canım ben de hep sabahları olurdu uykudan bağırarak uyanırdım bunda tam olarak başlamadı ama yakındır
Ben pozisyonunu sormadım. Dr biraz hızlı baktı. İyi bir dr ama çok hastası var. Muayeneler o yüzden biraz alelacele oluyor.Bende aşağıda ağrı hissediyorum dediğin gibi ama dr a sordum normal dedi. Benimde ayakları alttaymış bebeğimin.
İyi yapıyorsun. Kendimizi yıpratttığımızla kalıyoruz. Ben maalesef geç akıllandım. O da eltimin çirkefliği sayesinde oldu :) Kv ölünce kp için temizlik yapıyorduk. %90 ben temizlerdim. Ona rağmen elti kavga çıkardı. Kp de onun tarafını tutunca ipler koptu. Nankörler için artık kılımı kıpırdatmıyorum. İnsan eşek olunca semer vuran çok oluyor.Geçmiş olsun cnm vallahi öyle hemen seni suçlarlar kendin ettin kendin buldun derler kimse iyilikten anlamıyor bende artik kimseye yardım etmek için kendimi yırtıyorum ben kimseden beklemiyorum bendende bekleyene duymazdan geliyorum olan bana oluyor sonra
Gunaydin canim:) ben iyiym cok sukur seker yuklemesine geldim ictim ultrasom icn sira bekliyorum. 1 saatee tekrar kan vericem cok aciktiiiimmGünaydın kızlar nasılsınız
Ben de ikinci kani verdim üçüncüyü bekliyorum. İlk saat biraz etkiledi şeker. Sonuçlar iyi çıkar insllahGunaydin canim:) ben iyiym cok sukur seker yuklemesine geldim ictim ultrasom icn sira bekliyorum. 1 saatee tekrar kan vericem cok aciktiiiimm
Hadi hayırlı haberler inşallahGunaydin canim:) ben iyiym cok sukur seker yuklemesine geldim ictim ultrasom icn sira bekliyorum. 1 saatee tekrar kan vericem cok aciktiiiimm
İnşallah canımBen de ikinci kani verdim üçüncüyü bekliyorum. İlk saat biraz etkiledi şeker. Sonuçlar iyi çıkar insllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?