2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yani csnim yenidogan citcitli body giydirmeyeljm mi?ic dis zibinmu alalim?
Göbeği düşene kadar iç zıbın, dustukten sonra çıtçıtlı body. Yani çevremden duyduklarım bu şekilde.
Aynen cnm ben almadim onlardan alayim hemen.kactane almali ki?
Ben bugun 4 tane iç zıbın aldım yenidogan. Yeğenimin 8 günde düşmüştü göbeği o yuzden ben de işte gün aşırı giydiririm diye o kadar aldım.

Aynen canim arkadasin dedigi gibi yeni dogana ic zibin giydirilir gobekten dolayi. hastane cikislarindaki setlerde de kimisinde oluyor ben olandan aldim.ayriyeten iki tane daha almislardi annemler.bi tanede besli sette vardi hediye gelen etti dort.baska almam yeter

Allahım ya ben o hastane çıkışındaki iç zıbına bakıp bakıp kahkaha atıyorum yandan bağlamalı
röptoşambır gibi. Çok komik bişey. Çok sevimli..
Bu arada ben hiç yeni doğan tulum almadım. Ic zıbın atlet alt üst takım aldım.

Aynen çok tatlı bi de minicik bebek giyince daha da komik ama çok rahat ediyorlar yavrular içinde
Bence üç dört tane de tulum al derim canım beli falan acilmadigi için kullanışlı oluyor diyorlar

Aynen çok tatlı bi de minicik bebek giyince daha da komik ama çok rahat ediyorlar yavrular içinde
Bence üç dört tane de tulum al derim canım beli falan acilmadigi için kullanışlı oluyor diyorlar
Evet canım alicam 0-3 ay alicam onları. 2 tane daha iç zıbın alicam. Zaten o iç zibinlarin kumaşları daha bi yumuşak yarabbim o dogdugu zaman onu giyerse ben onu ısırırım heralde

Ay hakkaten artik nerden sacmalayacaklarini sasirdilar. Bendeki numunelik asla unutmaz ne desem yanlis anlayip ogluna fitler. Fis Fis fis kulis yapar arkamdan. Aşırı derece alingan.

Ay hakkaten artik nerden sacmalayacaklarini sasirdilar. Bendeki numunelik asla unutmaz ne desem yanlis anlayip ogluna fitler. Fis Fis fis kulis yapar arkamdan. Aşırı derece alingan.

Bizimki de kapı dinler milletin ağzından laf arar gizli gizli seni odanın kapısından izler en sonunda açacam kapıyı bişey mi diyecektin diye dinlerken basacam yok yani beceremiyor da caktiriyor

Benim ilk bebegimde hastanede hic ic zibin giydirmedi hemsiler citcitli body giydirmislerdi bende 2 tane vardi ic zibin. ben bir kez filan kullandim bizimkininde gobegi baya gec dusmustu 13 ya da 14. Gundu. Citcitli body de oluyor ama tabi zibinla belki daha rahat eder

Kızlar gunaydin cok kotu bi rüyayla uyandim bugun kasilmalarimla acile gittim doktor karnimdaki hareketlere bakarak bebegin olduğu yeri cizdi kalemle alti cizdi ust sınır göbek deliginin altı olması gerekirken gobek deligini gecmis hizasi gobegimin ustunu cizdi sonra dedi ki cok talihsiz bi durum yasamışsın maalesef kesen patlamis icerde bebegin hareketlerine göre bebegi almamiz lazm milyonda bir rastlanan bi durum dedi . O kadar kötü oldum ki anlatamam kaybetmenin acısını sonra sedyeye yatırdilar kulaklarima aşırı basınçlı hava verdiler belimden igne yaptilar annemgil geldi yanıma onlar da cok kotuydu
Doktir daha ultrasonda bakmamisti hocam bi bakin gercekten kese patlams mi bide ben ameliyat olcam tamam da baska hastanelere gidip emin olmak istiyorum dedim gittigim yer nafiz korezmis güvenmiyordum bi yandan da dua ediyorum umudum kesik Allahim insaAllah patlamamistir die sonra icimden de diyorum doğunca belki yasar ama doktor umutsuz vaka olarak bakiyordu olaya . Sonra kalktim ameliyat olmadan baska hastanelere gideyim diyorum kendi kendime yolda giderken Allahim insaAllah bisey yoktur insaAllah bisey olmamıştır bida hicbir zaman hamilelikle ilgili fotograf paylasmicam yemin ederim diyorum. Aklımdan da instadaki Paylaştığım bi kac foto geliyo aklıma pek bişey yok ama benim sayfada cocugu olmayan 3 5 tane arkadaşım war paylasrken de acaba onlar üzülüyor imreniyor mu diyordum icimden hep belki ondan . Sabah o moral bozukluğu ile uyandim hala oyle saniyorum namazdan sonra ilk isim gebelikel ilgili olan bi kac fotomu silmek oldu o kadar cok kaybetme korkusu yaşadım ki heralde bida paylasmam gebelikle ilgili hiçbirşey Allah kimseye goremedigi de olsa evlat acısı vermesin insaAllah oysa ne cok alismisim ben ona minicik parmaklarıni hayal ettigim bebeğime . Hala da korkuyorum acaba rüya gercek cikar mi die. Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah evlatlarımızi .
Kimseyi evladından evladini annesinden koparmasın resmen yuregim daglandi hala etkisindeyim bisey olmaz insaAllah ...

Hayırlara dönsün inşallah canım..

Hayırdır inşallah. Hamileler böyle kabuslar görebiliyor canım

Ben de zayıf olsam keşke :) Hamileliğe 63le başlamıştım. Şu an 67 68im. Boyum da kısa Kontrol iki gün önceydi. Dr hamileyken olur dedi. Bir sorun da görmedi.
Anladım canım. Bağırsak düzeni bazen şaşıyor bende de. Neyse ki 3 ay daha sabredeceğiz. Sonra sıkıntılar azalır.
Bende aşağıda ağrı hissediyorum dediğin gibi ama dr a sordum normal dedi. Benimde ayakları alttaymış bebeğimin.
Ben pozisyonunu sormadım. Dr biraz hızlı baktı. İyi bir dr ama çok hastası var. Muayeneler o yüzden biraz alelacele oluyor.
İyi yapıyorsun. Kendimizi yıpratttığımızla kalıyoruz. Ben maalesef geç akıllandım. O da eltimin çirkefliği sayesinde oldu :) Kv ölünce kp için temizlik yapıyorduk. %90 ben temizlerdim. Ona rağmen elti kavga çıkardı. Kp de onun tarafını tutunca ipler koptu. Nankörler için artık kılımı kıpırdatmıyorum. İnsan eşek olunca semer vuran çok oluyor.

Gunaydin canim:) ben iyiym cok sukur seker yuklemesine geldim ictim ultrasom icn sira bekliyorum. 1 saatee tekrar kan vericem cok aciktiiiimm
Ben de ikinci kani verdim üçüncüyü bekliyorum. İlk saat biraz etkiledi şeker. Sonuçlar iyi çıkar insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…