- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.981
Ben de ikinci kani verdim üçüncüyü bekliyorum. İlk saat biraz etkiledi şeker. Sonuçlar iyi çıkar insllah
Kızlar gunaydin cok kotu bi rüyayla uyandim bugun kasilmalarimla acile gittim doktor karnimdaki hareketlere bakarak bebegin olduğu yeri cizdi kalemle alti cizdi ust sınır göbek deliginin altı olması gerekirken gobek deligini gecmis hizasi gobegimin ustunu cizdi sonra dedi ki cok talihsiz bi durum yasamışsın maalesef kesen patlamis icerde bebegin hareketlerine göre bebegi almamiz lazm milyonda bir rastlanan bi durum dedi . O kadar kötü oldum ki anlatamam kaybetmenin acısını sonra sedyeye yatırdilar kulaklarima aşırı basınçlı hava verdiler belimden igne yaptilar annemgil geldi yanıma onlar da cok kotuydu
Doktir daha ultrasonda bakmamisti hocam bi bakin gercekten kese patlams mi bide ben ameliyat olcam tamam da baska hastanelere gidip emin olmak istiyorum dedim gittigim yer nafiz korezmis güvenmiyordum bi yandan da dua ediyorum umudum kesik Allahim insaAllah patlamamistir die sonra icimden de diyorum doğunca belki yasar ama doktor umutsuz vaka olarak bakiyordu olaya . Sonra kalktim ameliyat olmadan baska hastanelere gideyim diyorum kendi kendime yolda giderken Allahim insaAllah bisey yoktur insaAllah bisey olmamıştır bida hicbir zaman hamilelikle ilgili fotograf paylasmicam yemin ederim diyorum. Aklımdan da instadaki Paylaştığım bi kac foto geliyo aklıma pek bişey yok ama benim sayfada cocugu olmayan 3 5 tane arkadaşım war paylasrken de acaba onlar üzülüyor imreniyor mu diyordum icimden hep belki ondan . Sabah o moral bozukluğu ile uyandim hala oyle saniyorum namazdan sonra ilk isim gebelikel ilgili olan bi kac fotomu silmek oldu o kadar cok kaybetme korkusu yaşadım ki heralde bida paylasmam gebelikle ilgili hiçbirşey Allah kimseye goremedigi de olsa evlat acısı vermesin insaAllah oysa ne cok alismisim ben ona minicik parmaklarıni hayal ettigim bebeğime . Hala da korkuyorum acaba rüya gercek cikar mi die. Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah evlatlarımızi .
Kimseyi evladından evladini annesinden koparmasın resmen yuregim daglandi hala etkisindeyim bisey olmaz insaAllah ...
Canim ben 2 kere kan verdim. Ilk kani verdkten sonra seker sivisini verdiler bir saat sonra 2.kez verceksiniz dediler. 1 saat bekledim 2.yi verdim. 3. Vermedm doktorunuz istememistir dedi labaratuvar calisani.Kizlar gunaaydin.bana anlatirmjsjniz nasil olyor seker yuklemesi?kac kere vercez kan?
inşAlllahh cnm benım ❣Sagol cnm ya insallah gecer kemdiliginden
Olmaz canım çok normal bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz aklomız hep onlarda. Benim bi rüyamda hareket ederken cebimden çıktıKızlar gunaydin cok kotu bi rüyayla uyandim bugun kasilmalarimla acile gittim doktor karnimdaki hareketlere bakarak bebegin olduğu yeri cizdi kalemle alti cizdi ust sınır göbek deliginin altı olması gerekirken gobek deligini gecmis hizasi gobegimin ustunu cizdi sonra dedi ki cok talihsiz bi durum yasamışsın maalesef kesen patlamis icerde bebegin hareketlerine göre bebegi almamiz lazm milyonda bir rastlanan bi durum dedi . O kadar kötü oldum ki anlatamam kaybetmenin acısını sonra sedyeye yatırdilar kulaklarima aşırı basınçlı hava verdiler belimden igne yaptilar annemgil geldi yanıma onlar da cok kotuydu
Doktir daha ultrasonda bakmamisti hocam bi bakin gercekten kese patlams mi bide ben ameliyat olcam tamam da baska hastanelere gidip emin olmak istiyorum dedim gittigim yer nafiz korezmis güvenmiyordum bi yandan da dua ediyorum umudum kesik Allahim insaAllah patlamamistir die sonra icimden de diyorum doğunca belki yasar ama doktor umutsuz vaka olarak bakiyordu olaya . Sonra kalktim ameliyat olmadan baska hastanelere gideyim diyorum kendi kendime yolda giderken Allahim insaAllah bisey yoktur insaAllah bisey olmamıştır bida hicbir zaman hamilelikle ilgili fotograf paylasmicam yemin ederim diyorum. Aklımdan da instadaki Paylaştığım bi kac foto geliyo aklıma pek bişey yok ama benim sayfada cocugu olmayan 3 5 tane arkadaşım war paylasrken de acaba onlar üzülüyor imreniyor mu diyordum icimden hep belki ondan . Sabah o moral bozukluğu ile uyandim hala oyle saniyorum namazdan sonra ilk isim gebelikel ilgili olan bi kac fotomu silmek oldu o kadar cok kaybetme korkusu yaşadım ki heralde bida paylasmam gebelikle ilgili hiçbirşey Allah kimseye goremedigi de olsa evlat acısı vermesin insaAllah oysa ne cok alismisim ben ona minicik parmaklarıni hayal ettigim bebeğime . Hala da korkuyorum acaba rüya gercek cikar mi die. Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah evlatlarımızi .
Kimseyi evladından evladini annesinden koparmasın resmen yuregim daglandi hala etkisindeyim bisey olmaz insaAllah ...
CANIM ben bebek odası yapmayı düşünmüyorum biraz daha büyünce oda yapmayı düşünüyorumKızlar günaydın
Ben bebek odası bakıyorum ama ne iyidir ne değildir bilemiyorum.. Şimdi vivense ve çilek takımlara baktım hoş modeller var ama kalitesi nedir ne değildir bilemiyorum.. Bu markalardan alacak olan veya kullanan var mı sadece bebek odası değil herhangi bir mobilya da olur..
İkea ya da baktım ama hiç beğenmedim.. Eğer karar verebilirsem oradan belki montessori yatak alırım bebeğime yada takımla beşik olacak.. Siz ne düşünüyorsunuz.. Bebek odası yapacak mısınız? Bu markalar nasıldır sizce?
Biliyorum ilk başta odaya ihtiyaç olmayacak o yüzden acele etmiyorum ama hevesim olduğu için de hemen yapmak istiyorum..Kendi odama da anne yanı yada sepet beşik alayım diyorum.. Birde ev tipi ana kucağı olursa yeter artar bile gözümün önünde olur sürekli..Ama oda konusunda ne düşünüyorsunuz?
Günaydın kızlar bugün doktora gittim bebek 600 gram 30 cm olmuş gerçi doktor 30 cm dedi ama fl yi 7 ile çarpınca 28,7 cm çıkıyor. Baş aşağı pozisyonda bebek böyle olması sorun değil gün içinde bile pozisyon değiştiriyor dedi .serviks uzunluğu da 3,9 mm güzel dedi 4 ve üzeri olmasını istiyoruz genelde dedi .
Olmaz canım çok normal bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz aklomız hep onlarda. Benim bi rüyamda hareket ederken cebimden çıktıbu akşam mesela sezaryen oldum.
rukiyemustafa normal canım bütün gün bebeklerimizi düşünüp ister istemez kaygılanıyoruz.. hamilelikte olabilir hayır olsun inşalalh.
Bu ara da 100 den geri sayımı başlattım. 99......
Canim ben 2 kere kan verdim. Ilk kani verdkten sonra seker sivisini verdiler bir saat sonra 2.kez verceksiniz dediler. 1 saat bekledim 2.yi verdim. 3. Vermedm doktorunuz istememistir dedi labaratuvar calisani.
Bana laboratuardan 3ssat sürecek dediler.3kere kan alçaklar herhalde diye düşündüm.ama daha var 2.5hafta sonra3kere verilmiyormu cnm
Anladım yuvarlamis o zaman :) seninde normalmiş canımcanım ortalama uzunluk oluyor ya 28 olunca 30 diyorlar yuvarlıyorlar yanibenim serviks uzunluğu 31 mm idi en son ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?