2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ay hayirlara ciksin canimmm

Olmaz canım çok normal bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz aklomız hep onlarda. Benim bi rüyamda hareket ederken cebimden çıktı bu akşam mesela sezaryen oldum.

Kızlar günaydın

Ben bebek odası bakıyorum ama ne iyidir ne değildir bilemiyorum.. Şimdi vivense ve çilek takımlara baktım hoş modeller var ama kalitesi nedir ne değildir bilemiyorum.. Bu markalardan alacak olan veya kullanan var mı sadece bebek odası değil herhangi bir mobilya da olur..

İkea ya da baktım ama hiç beğenmedim.. Eğer karar verebilirsem oradan belki montessori yatak alırım bebeğime yada takımla beşik olacak.. Siz ne düşünüyorsunuz.. Bebek odası yapacak mısınız? Bu markalar nasıldır sizce?

Biliyorum ilk başta odaya ihtiyaç olmayacak o yüzden acele etmiyorum ama hevesim olduğu için de hemen yapmak istiyorum..Kendi odama da anne yanı yada sepet beşik alayım diyorum.. Birde ev tipi ana kucağı olursa yeter artar bile gözümün önünde olur sürekli..Ama oda konusunda ne düşünüyorsunuz?

CANIM ben bebek odası yapmayı düşünmüyorum biraz daha büyünce oda yapmayı düşünüyorum

Günaydın kızlar bugün doktora gittim bebek 600 gram 30 cm olmuş gerçi doktor 30 cm dedi ama fl yi 7 ile çarpınca 28,7 cm çıkıyor. Baş aşağı pozisyonda bebek böyle olması sorun değil gün içinde bile pozisyon değiştiriyor dedi .serviks uzunluğu da 3,9 mm güzel dedi 4 ve üzeri olmasını istiyoruz genelde dedi .

canım ortalama uzunluk oluyor ya 28 olunca 30 diyorlar yuvarlıyorlar yani benim serviks uzunluğu 31 mm idi en son ..

Olmaz canım çok normal bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz aklomız hep onlarda. Benim bi rüyamda hareket ederken cebimden çıktı bu akşam mesela sezaryen oldum.

Ayy Allahimm cepten bebek sapkadan tavşan

Walla bende bi ara erken dogum yapıyorum 14 haftalik doğuyordu

rukiyemustafa normal canım bütün gün bebeklerimizi düşünüp ister istemez kaygılanıyoruz.. hamilelikte olabilir hayır olsun inşalalh.
Bu ara da 100 den geri sayımı başlattım. 99......

3lu ramakamlari bitirdin sukur 2lilere geçtin artk su gibi akip gider insaAllah ..

Darisi bize insaAllah

Ayy kızlar birde benim kız içimde küldür küldür.. Resmen böyle hissediyorum.. hiç karın tarafımda değilde hep sırtıma doğru hissediyorum Kayıyor mu içerde sürekli anlamıyorum

Kızlar ben doğum ile ilgili bilinçlenmek için doğumu kolaylaştırmak için birşeyler yapmak istiyorum bu süreci daha özenli geçirmek istiyorum. Spor, doğum eğitimleri vs ne önerirsiniz ?

Kızlar bu arada şeker yüklemesi yaptıracak olanlara tavsiyem olacak.. Ben geçen sene ilk 50 lik yaptırmıştım ve yüksek çıkmıştı.. Sonra 100 lük istedi doktorum diyet yapmamı söyledi o süre zarfında.. bende şekeri patates havuç pirinç falan kestim 1 hafta sonra yaptığımda şekerim 77 yüklemeden sonra ise normal aralıkta çıkmıştı.. Yani iki kere yapmak istemiyorsanız gitmeden 3 4 gün çnce yediklerinize dikkat edin.. 50 lik neysede 100 lük çok zorlamıştı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…