2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Nasııllll bu nasıl olabiliyor,şekerim düşüyor yemediğim an
Aynnen canim gecen hafta da aynisini yasamistim serum yemistim. Du ngece gene berbat haldeydim acile gittim eşimle serum yedim gene valla birsey yemeye icmeye korkar oldum.. 2 gun rapor aldim dinlenemye calsiiyorum..
Geçmiş olsun canım,seruma çok sinir oluyorum,korkulu rüyam hatta.Şimdiden doğumda takmamaları için pazarlık yapma derdindeyim o kadar yani.İyi yapmışsın yat dinlen,oh.,sonra hafta sonu zaten iyice düzelirsin.

Benimde yeme içme programım bu ama bir eksikle. Abur cubur da ekle üstüne
ya o işi napçaz bilmiyorum gözümün önünden cipsler geçiyor.Ya zararlı,yiyince vicdanım da sızlıyor,yememek için direniyorum ama bazen yiyorum.Yaa herkes gerçekten o kadar sağlıklı beslenebiliyormu acaba.Eşim başımda her gün ceviz yedinmi fındık yedinmi,asker gibi ya.Benim canım ne ceviz ne de fındık istiyor zorla yiyiyorum

senin bronşitin vardı sanırsam.geçmiş olsun,doktor bir çözüm sunamadı mı peki.Bende de var kronik bronşit bende sürekli ağızdan nefes alıyorum maalesf.Ama senin daha ileri sanırım.Nefes alırken yetmiyor anca ağızdan alınca yeteri oksijeni alabiliyorum,geceleri çok zor oluyor

Ben saglikli beslenmiyorum malesef nefsime hic hakim olamiyorum dun 2 cikolata yedim bir paket ciips yedim. Bazen pizza hamburger de yiyorum. Kolada iciyorum (mide bulantima iyi geliyor gibi) az once de 2 cikolata yedm mesela. Ama ceviz de yiyorum sut yogurt peynir gunluk yiyp iciyorum kecibounuzu pekmezi yiyorm hergun 1 kasik. Oyle yani.. ama cok saglikli beslenmiyorum ben de

Ya benim çok önceden kalma var çatlağım dolu yani ama geriliyor yine de vücut olmasın devamı bari

Birinci canım sanırım ikinciyi yaptırmayacağım. Takipli olduğum iki doktorda gerek yok demişti. Ben sıkıntı olmasın diye yaptırdım ama çekilecek çile değil
tetanoz aşısı mi,benim doktorum da yaptırmayın dedi ama neden diye soramadım size açıkladı mi doktorunuz, bir de forumda anladığım kadarıyla yarısının doktoru yaptır yarısınınki yaptırma diyormuş,bu da kafa karışıklığı oluyor bizim icin

Sagol canim benim aslinds ben de serumu hic sevmiyorum koluna bisey takılması huylanıyorum igneden filan hic korkmam ama serum garip geliyor neyse Rabbim muhtac etmesin insaALLLAH canm bnm:)

Kizzzzz ayniymisiz ya. Ben de hamiellikten once hep 57 58 tim. Doktorum 6 haftalikken olan kilomu baz aldi yani 60la basladim saydi. Şuan dedigin gibi 73.600 filanim.kendime inanamiyorum ama dogumdan sonra insaALLAH verebilirim diyorum. Yoksa halimizsenin doktorun birsey diyor mu yavas ol hizli alıyosun diye

Evet cnm hem bronşit hem sinuzit geçen sefer antibiyotik ve serumla bir haftada ancak kendime gelmiştim şimdi yine ayniyim 4 gündür günler geçmiyor resmen sanada geçmiş olsun cnm

Aynen bende hiç sağlıklı beslenmiyorum malesef çok vicdan azabı çekiyorum ama nefsime hakim olamıyorum hep abur cubur tatlı istiyo canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…