- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.561
Evet canım benim yaşadığım yerde de satıyorlar instagram dan ama boy boy . Sen de bi araştır sor onlara yaparlar benceInstagramda yapan yerler çok fazla ancak boyutlarini bilmiyrum hiç
Geliyordu canım.. Şubat indiriminden öncede geliyordu.. Bundan sonrada gelir muhtemelen..Kizlar bi sorum var. E bebek i indirdim tele.bildirim felan geliyormu indirimli urunler olunca ?nasil kullanicam??
Geliyordu canım.. Şubat indiriminden öncede geliyordu.. Bundan sonrada gelir muhtemelen..
Sen uygulamayı indirdin de gelmedi mi?
Kullanıslımı peki ev tipi ana kucagı sallaniyo felanya acaba onumu alsam diye kararsızımEvet canım benim yaşadığım yerde de satıyorlar instagram dan ama boy boy . Sen de bi araştır sor onlara yaparlar bence
günaydın kızlar bugün gidip tetanos aşısı da
doğum parası ayrı bişey canım benim eşim özel sektörde o almıştı bizim o nedenle ben talep etmedim kurumdan.ama arkadaşlar dilekçe veriyorlardı paraları ondan sonra yatıyordu diye hatırlıyorumBu para kime veriliyor çözemedim gitti.. Devlette çalışan kişiler için; 16haftalık yasal izin süremizde zaten maaşımız yatmıyor mu?
Yoğun sentetik sünger kokusu var diyorlar canım Mayıs annelerinde baya konusulmustu. Almak isteyen çoğu kişi vazgeçti o yüzden. Kimisi belinden yukarı battaniye koydum aynı işi gördü filan demiş tecrübeli olanlar.Bundan kullanan var mi kızlar daha önce ya da almayı düşünen var mı? Eki Görüntüle 2117272
Hıçkırık nasıl birşey ki yaa? Ben hissetmiyorum galiba..slm hamis arkadaslar .bebek hickiriklarini hissediyormusunuz artik...benim cok oluyor gecen hafta sadece geceleri hissediyordum bu hafta gunduzde hissediyorum
O zaman sabah bir bildirim alırsın canım.. Zaten sende günde bir kez sayfasına girersin kesin..Yok cnim daha yeni indirdim smdi.ama tele bildirim geliuomu??
doğum parası ayrı bişey canım benim eşim özel sektörde o almıştı bizim o nedenle ben talep etmedim kurumdan.ama arkadaşlar dilekçe veriyorlardı paraları ondan sonra yatıyordu diye hatırlıyorum
İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız canım.. Burada bazı arkadaşlara da böbrek genişliği var dedi doktorlar.. Ama tüm doktorlar sıkma canını zamanla geçiyor demişler.. Genelde erkek bebeklerde oluyormuş.. Nifty testte temiz çıkmış zaten.. Bence sende üzülme.. Başka doktora da gittin mi?Mrb kızlar ben temmuz annesiyim. Bebeğimin böbreklerinde genişleme varmış dün öğrendik ve doktor down sendromu belirtisi dedi. Geçen ay ikili test sonucumda biraz risk çıkınca nifty test yaptırdık ve sonuç temiz çıktı. Ama dünden beri çok üzgünüm acaba nifty sonucundaki yüzde 0.01 lik hata payı bana denk gelmiş olabilir mi diye. Bebeğinin böbreklerinde genişleme olan varmı. Doktor ne dedi öğrenmek istiyorum
Valla bunun eğimli olmasının dışında bir fonksiyonu var mı ki? Bende aynı şeyi düşündüm, eğimli bir yatak yapıveririz diye..Yoğun sentetik sünger kokusu var diyorlar canım Mayıs annelerinde baya konusulmustu. Almak isteyen çoğu kişi vazgeçti o yüzden. Kimisi belinden yukarı battaniye koydum aynı işi gördü filan demiş tecrübeli olanlar.
Hıçkırık nasıl birşey ki yaa? Ben hissetmiyorum galiba..
O zaman sabah bir bildirim alırsın canım.. Zaten sende günde bir kez sayfasına girersin kesin..
Ya ben biraz baktım.. Hoş çok anlamadım da.. SGK lı anneler doğum izninde maaş almıyorlar.. Doğumdan sonra devlet, son üç aydaki brüt maaşlarının 2/3'ünü analık parası diye veriyormuş..
İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız canım.. Burada bazı arkadaşlara da böbrek genişliği var dedi doktorlar.. Ama tüm doktorlar sıkma canını zamanla geçiyor demişler.. Genelde erkek bebeklerde oluyormuş.. Nifty testte temiz çıkmış zaten.. Bence sende üzülme.. Başka doktora da gittin mi?
Valla bunun eğimli olmasının dışında bir fonksiyonu var mı ki? Bende aynı şeyi düşündüm, eğimli bir yatak yapıveririz diye..
Evet tartıyor gülerek hadi valla 130 doğurcan diyor Dr konusunda şanslıyım sanırım kilomu sorun etmedi gerçi ben Dr hamile kalmadan önce de gidiyordum o yüzden belki sorun etmiyorPeki sormuyormu sana gidiyomusun diye???yada gittigin zaman tartmiyormu seni?
Şuan indirimde
Kızlaaar çatlatlıklar için Hindistan cevizi yağı diyorlar var bilen yada kullanan
Ben de dusunuyorum ama kiraz cekirdekli olanda olumsuz yorumlar okudum bosluk kalıyor veya sicakligini ayarlayp ayarlamadigimzdan emin olamiyoruz veya ayak kismi cok yukarda, cok kimyasal kokusu var cikmiyor gibi.sungerinin sertligini merak ediyorum aslinda cok yumusak veya cok sert midir sungerde yatirmak dogru mu.bakalim zamanla karar vercem sanirim:)
Evet tartıyor gülerek hadi valla 130 doğurcan diyor Dr konusunda şanslıyım sanırım kilomu sorun etmedi gerçi ben Dr hamile kalmadan önce de gidiyordum o yüzden belki sorun etmiyor
Cnm okdar ozelede devletede gittim hicbiri yapmadi nebileyim bu doktorlarida anlamak zor bazenDun ben gene acillik oldum mesela canim ishal arti kusma vardı cok fenaydim gece yarisi serum yedim ayrica nst ye bagladilar ishal bile rahmi sancilandirip erken dogumu tetikleyebiliyormus onlem amacli baktilar
O bisey mi ben 13-14 kilo aldim:) kız o bişey mi ben 10 kılo almışımdaha şimdiden... Kızımda toplam 20 kilo almıştım 1 seneden sonra eski kiloma indim şimdi nekadar alıcam bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?