2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkür ederim. İlkinde doğum parası aldım mı hatırlamıyorum ama süt parası almıştım.
Hiç diyetisyene gitmedim ama benim yemek düzenine benziyor bu gününe kadar 5 kilo almışım,gözümde sürekli ekmek ve poğaça dönüyor onları yemezsem çok iyi olacak ama yapamıyorum
Kaç kiloyla hamileliğe başladın? Nerdeyse 6 aylık hamileyiz. Ben de 5 kg aldım. Bana 5-7 kg almış olmak normal geliyor. Başta kilo kaybın oldu mu?

Bu çalışan anneler için mi geçerli ya da önceden çalışıp şu an çalışmayan kişiler için mi geçerli yoksa genel olarak herkese mi. Bu konuda bir bilgin var mi ?
Birde annem diyor ki senin esin sigortalı olduğu için o para sigortadan yatar ptt den sigortasi olmayanlara yatiyor diyor ama bilmiyorum ben hiç aklım karıştı

Kimsenin gereksiz yere bağırmasına izin vermem. Sikayet ederdim ben olsam

Hiltown avm yi duydum ama hiç gitmedim. Bana uyar tarihi siz belirleyin yüksek ihtimal gelirim :)

Malesef en kilolu halimle gebe kaldım 72.hic kilo kaybida olmadı bide doğumdan sonra zor kilo veriyorum bakalım ne olacak.
Ben çalışmıyorum ama 2. Doğumda PTT den para aldım ne parasıydi bilmiyorum 300 TL verdiler o zaman.
Haklısınız bir dahaki sefere asla izin vermiycem direk başhekimi aratacam eşime.
Kimsenin gereksiz yere bağırmasına izin vermem. Sikayet ederdim ben olsam

Kızlar depend alırken orta boymu büyük boy mu almalıyız.
Doğumdan sonra kullanicamiz için bence orta olur gibi sanki.
Ama hiç kullanmadığım için bilemicem. Kullananlarınız var mı

Arkadaslar sabah geniz akıntım var demiştim şimdi iyice kötüleştim. Bütün vücudum ağrıyo kolumu kaldıramıyorum. Eşim gelince acile gitsem mi yada alabileceğim bi ilaç varmı? Yarın esim işteyken daha kötü olan olmaktan korkuyorum. Acile gitsem ne yaparlar?

Daha bugun elime gecen seyi sormussun:) ben buyuk aldm ama minyonsaniz gebelikte basenlerden kilo almadiysaniz orta da olur bence bu buyuk duruyor giyince nasi olur bilmem

Bilmiyorum ne yaparlar ama en azından fikrin olur tatlım.hem yarın daha kötü olmayasın yanlız evde.bence git ihmal etme gece de böyle hastalıklar daha artıyor yandoktora gitmenin faydası olur.uzak değilse seni.zorlamayacaksa git derim

Dışarıdaki medikalden aldım 10 tl.

İiii^ip99pppp ip i pi iğ

Benim karnım akşamları sem sert oluyor sizin dediğiniz de böyle birsey mi

Cahilliğime ver canım, depend nedir? İnternette baktım ama korse gibi bişey mi yoksa bir çeşit ped mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…