- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.841
Güzelmiş ama ben bu kadar yesem duba gibi olurum herhaldeTekrar ara öğün 17.00 10 tane fındık 3 tane ceviz akşam. 19.00 et yemeği yada sebze yada köfte yada tavuk balık bir porsiyon bir dilim ekmek yada bir kase corba yanında salata yoğurt yada ayran saat 9.30 bir bardak süt birtane meyve
Teşekkür ederim tatlim bilgi icinKaymakamlıklara yada aile sosyal bakanlıklara başvurup doğumdan sonra bebeğin ve annenin kimliğiyle alicaksin ikinci olduğu için 400 TL alırsınız
PTT ye anne adına yatıyor
Süt parası bir kere likit veriliyor ona başvurmaya gerek yok
PTT ye yatıyor oda 148 gibi bir tutar
Sakın ihmal etmeyin alirsiniz
Haklarımızı bilip almalıyız
Hesabına yatmaz kuzum kimlik numaranla sorgulama yapılıyor:)Iyi o zaman zaten ptt de hesabim var di oraya yatar artıkın
Çok tatlı olmuş
@gmzckrBabylicious @Amazing_GNC kronik_unutkan anadolu yakasından bildiklerimi etiketledim haftaya ya da sonraki haftasonu bir buluşma düzenleyelim mi herkese uyarsa? ilçe olarak pendik, sancaktepe, kadıköy sanırım ortada bir yerde buluşabiliriz havalar soğuk olduğundan avm olabilir benim aklıma hiltown avm geldi metro var yakınında diye biliyorum önerileriniz nedir?
Hem kalori dedi hem gebelik son 3 ayında bebek beslenmesi için daha çok verdi ben 14 kilo aldim coktu kilom korktum gttim suan daha iyi hissediyorum kendimi acta kalmıyorum
sigortalı dediğiniz SGK degilmi yani emekli sandıgı memurlarıda kapsıyormu? ben çalışmıyorum alabilirmiyiz bilginiz varmı?sigortalı olanlar ve çalışmadığı halde esi sigortalı olanlar emzirme ödeneği alıyor. sanırım emzirme ödeneği 148 tl her çocukta bir kez alınan bir şey
bir de sigortalı olup olunmamasına bakılmadan her doğum yapana ilk çocukta 300TL 2. 400 TL 3. de 600 TL doğum parası ödeneiyor
kendisi çalışmayıp eşi sigortalı olanların eşine ödenir bu paralar takıp edin :)
Anladım canım benim sağ ol.Hesabına yatmaz kuzum kimlik numaranla sorgulama yapılıyor:)
sigortalı dediğiniz SGK degilmi yani emekli sandıgı memurlarıda kapsıyormu? ben çalışmıyorum alabilirmiyiz bilginiz varmı?
Kızlar benim artık devamlı sol ve sağ tarafıma yatmaktan hem sırtımda ki hem kalçamda ki kemikler kopacak gibi ağrıyor. Sırt üstü yatmak istiyorum devamlı sola yatmaktan sol tarafım hep uyuşmuş uyanıyorum. Sırtımda ki ağrı o kadar arttı ki bugün otururken bile çektim o ağrıyı
Tatlismis:)) sallanabiliyormu
Nasıl uyuyacak Canm hani zor olir sankiHayır sallanma özelliği yok canım
Nasıl uyuyacak Canm hani zor olir sanki
Ben sezeryanda kullanmistim doktor diksilerimi kontrole geldiginde bunu giyme dedi pamuklu camasir giymemi soylediKızlar depend alırken orta boymu büyük boy mu almalıyız.
Doğumdan sonra kullanicamiz için bence orta olur gibi sanki.
Ama hiç kullanmadığım için bilemicem. Kullananlarınız var mı
Evet sezaryen de kullanışlı olmuyor muşBen sezeryanda kullanmistim doktor diksilerimi kontrole geldiginde bunu giyme dedi pamuklu camasir giymemi soyledi
Malesef en kilolu halimle gebe kaldım 72.hic kilo kaybida olmadı bide doğumdan sonra zor kilo veriyorum bakalım ne olacak.
Ben çalışmıyorum ama 2. Doğumda PTT den para aldım ne parasıydi bilmiyorum 300 TL verdiler o zaman.
Haklısınız bir dahaki sefere asla izin vermiycem direk başhekimi aratacam eşime.
Eve abur cubur almamak belki çözüm olabilir. Bir haftadan sonra bence duruma alışırsın. Su, kuruyemiş ve kuru meyveyle isteğini azaltmayı deneyebilirsin. Her şeye rağmen vazgeçemiyorsan da yapacak bir şey yok. Belki geçicidir.Kizlar ya ben bu abur cuburdan nasil kurtulurumhamilelikten once de duskundum suanda bisey degismedi gunde nerdeyse 1 cikolata mutlaka yiyorum baska seyler varsa kendimi durduramayip onlardan da yiyorun cips gofret gibi az once yine yedim mesela varmi benim gibi olan. Cok uzuluyorum aslinda ya
Bazıları günde dört beş kez uyguluyormus acaba öyle miydi diye merak ettim
Yok canım benim ki sertleşiyordu 1 dakka falan sonra normallesşiyordu ardından 4 dakka sonra tekrar sertleşiyor tekrar yumuşuyordu yani çocuk toparlanıyor gibi böyle. Ama bu öğleden akşama kadar sık sık devam etti ertesi gün geçti.İiii^ip99pppp ip i pi iğ
Benim karnım akşamları sem sert oluyor sizin dediğiniz de böyle birsey mi
Ben sırt üstü yatmanın çok aşırı olmadıkça zararı olduğunu düşünmüyorum canım,tabiki sola yatmanın faydaları var ama yüz üstü hariç sağ sol sırt üstü yatıyorum ki doktorumda bunla ilgili hiç bi uyarı yapmadı olsa kesin söylerdi. Sen bu konuyu doktoruna danıştın mı hiç?Kızlar benim artık devamlı sol ve sağ tarafıma yatmaktan hem sırtımda ki hem kalçamda ki kemikler kopacak gibi ağrıyor. Sırt üstü yatmak istiyorum devamlı sola yatmaktan sol tarafım hep uyuşmuş uyanıyorum. Sırtımda ki ağrı o kadar arttı ki bugün otururken bile çektim o ağrıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?