2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba herkese bizde yarın şeker yüklemesi yaptırcaz kısmetse kusmaktan çok korkuyorum 5.5 aylık olduk ama hala kusmalar devam 1 haftadır yoktu annem dün maaşallah dedi bu sabah kustum Perşembe tetanoz un 2. Dozu cuma da son kez ayrıntılıya giricez inşallah iyi haberlerle çıkarız bu hafta çok yoğunuz bizde şimdilik böyle

kızlar yaa

Benim akıntım oluyor ve iç çamaşırım ıslak ve kirli olursa kafayı yiyorum yürüyemiyorum bile.. Normalde günlük ped veya pecete falan oluyordu ama enfeksiyon belirtisi olduğu için korkuyorum ve ıslak ta gezemiyorum

sizce küçük pamuklu bezlerden koysam ve sürekli değiştirsem yıkasam falan enfeksiyon riski artar mı sadece iç öamaşırı olursa ıslanırsa falan çok rahatsız ediyor evde neyse sürekli değiştirilir ama dışarda olursa yürümemi bile engelliyor

var mı öneriniz? Bu arada çok fazla akıntı olmuyor ama malum iç çamaşırı ıslanıyor her halukarda

[QUOTE="Babylicious, post: 55134315, member: 774355" canım benim bebeğim de geriden geliyor o yüzden çok sık gidiyorum.. Normalde 1 2 gün geriydi 25 te 1 hafta dedi doktor.. yarın tekrar gidiyorum 25+6 olacak kaç gr olmuş söylerim sana yakın en azından günleri..bebeğin duruşuna pozisyonuna göre değişiyormuş gr.. benim moralim çok bozulmuştu ama yapacak birşey de yok.. yediklerime çok dikkat ediyorum hep yararlı besleniyorum artık gerisi Allah ın takdiri[/QUOTE]

Aynen öyle canım cokda takılmamak lazım sanırım ama annelik böyle bişey en kücük şeyleri bile cok düşünüyoruz
Hastaneden gelince yazarsan cok sevinirim canım inşallah iyidir bebişlerimiz

Kızlar bence günlük ped iç çamaşırından daha güvenli degilmi. Sonuçta kirlenir kirlenmez atabiliriz ama iç çamaşırı ıslanınca dışarda saatlerce giymek zorunda kalabiliyoruz..

Kızlar bence günlük ped iç çamaşırından daha güvenli degilmi. Sonuçta kirlenir kirlenmez atabiliriz ama iç çamaşırı ıslanınca dışarda saatlerce giymek zorunda kalabiliyoruz..

canım bende öyle düşünüyordum ama 1 2 hafta düzenli kullandım kan ve idrar sonuçları biraz farklı bende bişeyi değiştirmedim o yüzden olabilir diye korktum..çok sinir bozucu hamile olmasam olsun enfeksiyon vs ne gelirse ama işte hamilelikte en ufak şey takılıyor kafmıza bebeğimizi etkileyecek diye..

Aynen öyle canım cokda takılmamak lazım sanırım ama annelik böyle bişey en kücük şeyleri bile cok düşünüyoruz
Hastaneden gelince yazarsan cok sevinirim canım inşallah iyidir bebişlerimiz [/QUOTE]

tamam canım yarın bilgi veririm inşallah düzelmiştir.. eğer normale döndüyse yediklerimi falan yzarım ne etkili ne yararlı dedilerse aldım yedim bakalım artık

Yaa bende hic sırtima dogru hissetmedim plesantayla alakali demekki.cok sukur gucleniyor artk bebislerimz ama bazen baya can yakiyorlar canlari sag olsun:)

Rapor cok aldm gebeligin basindan beri.mudurum de halden anlamazin teki dusuk yaptigimda aldigim raporlari bile basima kakti.uc kisi calisiyoruz buroda bi arkadas izinde otekini tek birakmiyim diyrm ama kafam dusecek nerdeyse. Evet benm aile hekimim de onemsemedi ikinci kez yuksek cikiyor

Ben basindan beri gunluk ped kullaniyrm koteksin.yoksa bas edemem bu kadar akintiya camasir yetismez hamile ic camasirim da az zaten:) cok rahatsiz olurdum yoksa disarda fln cikarp atiyrm kirlenirse

Kizlar az once sol kasigima inanilmaz bi agri saplandi ölüyorum sandim nefessiz kaldim dedim noluyo doguruyom mu. Biraz surdu gecti. Normal mi ki bu? Gece de az bisey olmustu

Ben de de iki gündür ağrı var kasık bacak birleşiminde sancı oluyor biraz önce sol kasıkta ağrı oldu bilmiyorum İnş sıkıntı yoktur.bebek büyüyor böyle şeyler normal olması gerek ama yine de korkuyoruz.

Kizlar az once sol kasigima inanilmaz bi agri saplandi ölüyorum sandim nefessiz kaldim dedim noluyo doguruyom mu. Biraz surdu gecti. Normal mi ki bu? Gece de az bisey olmustu
benimde her gün bi tarafıma ağrı giriyor çok şükür uzun sürmüyor dr dinlendiğinde geçmeyen ağrı olursa gel demişti

Bende kardeşim bana düğünde taktığı bilekliği kaybettim çok üzüldüm maddiyatı geçtim manevi değeri de büyüktü benim için hiç kafa kalmadı
ben de maddiyatında değilim de yine de üzüldüm :) kendime de ayrıca gıcık oldum leyla gibiyim bu aralar

canım benimde akıntım çok ama koku yanma vs yok fizyolojik akıntı sanırım, kağıt havlu koyuyorum her wc de değişiyorum aksi halde asla ve asla ıslak ıslak gezemem, arkadaşım kendine pamuklu bezler yapmış hergün yıkyıp ütüleyip onları kullanıyormuş ama ben onlarla uğraşamam açıkçası

Kızlar yarın şeker yüklemesi ve tetanoz var.devlete gidecem ilacı biz mi alıyoruz bi de doktor ultrasonda bebeğe bakmıyor mu sadece şekere mi bakıyor

canım bende aynısını yapıyorum da işte enfeksiyon riski olunca korktum bende şimdiye kadar sorun olmadı ama insan pimpirikleniyor işte

Ya çok beğendim her yerde kullanılır. Eline ulaştı mı kumaşı falan nasıl?
Tesekkur ederim. Ulasti canim kumasi güzel tabi gorselde ici dolu oldugu icin daha iyi duruyior baska renkleride var ama insallah sigar esyalarim. Decathlon un mağazalarında da varmis oturdugunuz ilde varsa bakabilirsin ben internet sitesinden satin aldim

canım bende aynısını yapıyorum da işte enfeksiyon riski olunca korktum bende şimdiye kadar sorun olmadı ama insan pimpirikleniyor işte
Sürekli değiştirilen bişey sonuçta enfeksiyon yapmaz diye düşünüyorum ama sen bilirsin yine de canım insan bi kere taktı mı takıyor böyle konulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…