- 11 Ocak 2017
- 4.513
- 6.966
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.281
Eet bende seni kıskanıyorum meselabiz daha minnacıgız
kızlar yaa
Benim akıntım oluyor ve iç çamaşırım ıslak ve kirli olursa kafayı yiyorum yürüyemiyorum bile.. Normalde günlük ped veya pecete falan oluyordu ama enfeksiyon belirtisi olduğu için korkuyorum ve ıslak ta gezemiyorum
sizce küçük pamuklu bezlerden koysam ve sürekli değiştirsem yıkasam falan enfeksiyon riski artar mı sadece iç öamaşırı olursa ıslanırsa falan çok rahatsız ediyor evde neyse sürekli değiştirilir ama dışarda olursa yürümemi bile engelliyor
var mı öneriniz? Bu arada çok fazla akıntı olmuyor ama malum iç çamaşırı ıslanıyor her halukarda
Kızlar bence günlük ped iç çamaşırından daha güvenli degilmi. Sonuçta kirlenir kirlenmez atabiliriz ama iç çamaşırı ıslanınca dışarda saatlerce giymek zorunda kalabiliyoruz..
[QUOTE="Babylicious, post: 55134315, member: 774355" canım benim bebeğim de geriden geliyor o yüzden çok sık gidiyorum.. Normalde 1 2 gün geriydi 25 te 1 hafta dedi doktor.. yarın tekrar gidiyorum 25+6 olacak kaç gr olmuş söylerim sana yakın en azından günleri..bebeğin duruşuna pozisyonuna göre değişiyormuş gr.. benim moralim çok bozulmuştu ama yapacak birşey de yok.. yediklerime çok dikkat ediyorum hep yararlı besleniyorum artık gerisi Allah ın takdiri
canım yaa benim bebeğim hiç canımı yakmıyor arada dönüyor sürekli hıçkırıyor ama acaba benim plesenta ön düvarda diye mi.. Hep sırtıma doğru hissediyorum zaten ama oğlum çok oynardı tekmelerdi hatta bazen uyutmazdı.. Kızım çok sessiz sakin valla.. Bekliyorum şöyle güçlü can yakıcı hareketler
Çok geçmiş olsun,dinlenmek en iyi ilac. Rapor mı alsan acaba bı kaç gün dinlensen rahatlarsın belki. Hamilelikte kolestrol değer aralıkları değişiyormuş yüksek çıkması normalmiş. Benim de yüksek çıkmıştı doktorum hiç önemsemedi bile.
kızlar yaa
Benim akıntım oluyor ve iç çamaşırım ıslak ve kirli olursa kafayı yiyorum yürüyemiyorum bile.. Normalde günlük ped veya pecete falan oluyordu ama enfeksiyon belirtisi olduğu için korkuyorum ve ıslak ta gezemiyorum
sizce küçük pamuklu bezlerden koysam ve sürekli değiştirsem yıkasam falan enfeksiyon riski artar mı sadece iç öamaşırı olursa ıslanırsa falan çok rahatsız ediyor evde neyse sürekli değiştirilir ama dışarda olursa yürümemi bile engelliyor
var mı öneriniz? Bu arada çok fazla akıntı olmuyor ama malum iç çamaşırı ıslanıyor her halukarda
Kizlar az once sol kasigima inanilmaz bi agri saplandi ölüyorum sandim nefessiz kaldim dedim noluyo doguruyom mu. Biraz surdu gecti. Normal mi ki bu? Gece de az bisey olmustu
benimde her gün bi tarafıma ağrı giriyor çok şükür uzun sürmüyor dr dinlendiğinde geçmeyen ağrı olursa gel demiştiKizlar az once sol kasigima inanilmaz bi agri saplandi ölüyorum sandim nefessiz kaldim dedim noluyo doguruyom mu. Biraz surdu gecti. Normal mi ki bu? Gece de az bisey olmustu
ben de maddiyatında değilim de yine de üzüldüm :) kendime de ayrıca gıcık oldum leyla gibiyim bu aralarBende kardeşim bana düğünde taktığı bilekliği kaybettim çok üzüldüm maddiyatı geçtim manevi değeri de büyüktü benim için hiç kafa kalmadı
canım benimde akıntım çok ama koku yanma vs yok fizyolojik akıntı sanırım, kağıt havlu koyuyorum her wc de değişiyorum aksi halde asla ve asla ıslak ıslak gezemem, arkadaşım kendine pamuklu bezler yapmış hergün yıkyıp ütüleyip onları kullanıyormuş ama ben onlarla uğraşamam açıkçasıkızlar yaa
İlacı ordan veriyorlar.. Benim doktorum bakmıştı ultrasonlaKızlar yarın şeker yüklemesi ve tetanoz var.devlete gidecem ilacı biz mi alıyoruz bi de doktor ultrasonda bebeğe bakmıyor mu sadece şekere mi bakıyor
canım benimde akıntım çok ama koku yanma vs yok fizyolojik akıntı sanırım, kağıt havlu koyuyorum her wc de değişiyorum aksi halde asla ve asla ıslak ıslak gezemem, arkadaşım kendine pamuklu bezler yapmış hergün yıkyıp ütüleyip onları kullanıyormuş ama ben onlarla uğraşamam açıkçası
Ultrasonla bakıp şeker yüklemesine yolladı. Hastane verdi içeceğideKızlar yarın şeker yüklemesi ve tetanoz var.devlete gidecem ilacı biz mi alıyoruz bi de doktor ultrasonda bebeğe bakmıyor mu sadece şekere mi bakıyor
Tesekkur ederim. Ulasti canim kumasi güzel tabi gorselde ici dolu oldugu icin daha iyi duruyior baska renkleride var ama insallah sigar esyalarim. Decathlon un mağazalarında da varmis oturdugunuz ilde varsa bakabilirsin ben internet sitesinden satin aldimYa çok beğendim her yerde kullanılır. Eline ulaştı mı kumaşı falan nasıl?
Tamam canım bakıyorum hemen.. Sağolasın..
canım bende ağrı vs hiç yok çook nadir kaşıntı oluyordu o kadar.. Yarın kadın doğuma gideceğim bakqalım ne diyecek bende enfeksiyon falan çok korkuyorum gerçekten.. Preeklampsi olduğumda da enfeksiyon varmış geçende farkettim eski kan sonuçlarında..
Canım bana hemşirem kağıt havlu kullan demişti hatta burada da biri yazmış.Bide ben enfeksiyon riskine karşı genital bölgemi her wc sonrası sirkeli(ben elma sirkesini kullanıyorum) suyla temizliyorum.Bazen peçeteye döküp temizliyorum. Ayrıca karbonatta aynı işi görüyor. Bendede akıntı var ama kokum benimde yok ama ara ara yanma oluyor tabi enfeksiyon değildir diye düşünüyorum artık böbrek benimki diyorum.Ama tabi yine de çok korkuyorum.Benimde hamile kaldığım günden beri kaşıntım,gebelikte olurmuş ama çünkü hormonlar artışı yaparmış,o da normal herhalde. Doktorlar kolay kolay enfeksiyon olmuşsun diyemiyorlar idrara bakıp dediğim gibi gebelikte idrar çok kirli gibi bulanık olurmuş.İşte diğer belirtiler varsa sıkıntı Allah korusun ya
Sürekli değiştirilen bişey sonuçta enfeksiyon yapmaz diye düşünüyorum ama sen bilirsin yine de canım insan bi kere taktı mı takıyor böyle konularacanım bende aynısını yapıyorum da işte enfeksiyon riski olunca korktum bende şimdiye kadar sorun olmadı ama insan pimpirikleniyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?