2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende 2010 da kızıma hamileyken burda tanıştıklarımla, instagram ve Facebook sayesinde hala görüşüyoruz arkadaşlarla çok güzel aynı yaştaki çocuklarımızı görmek çok hoş bişey. İsteyenler benide ekleyebilir:)

Normal neden daha pahalı ya bence bu teşvik değil tam tersi oluyor

Kızlar günaydın bu aralar yoğunum pek giremiyorum girsem de yorum yapamıyorum iyisinizdir hepiniz inşallah

Gunaydin.ben bi gun bogaz agrisiyla bi gunde asiri grip olmus sekilde uyandim(uyuyabildim denirse) bebegimi etkilemez insaallah sicak su limon balla ayakta kalmaya calisiyrm

Bende watsap instag. Kullaniyorum ama eklemek yasakmis belki bu sene gelmistir yasak birbirnizle hala gorusuyor olmanız ne guzel

2015 agustos annelerimizle hala görüşüyoruz gerçekten çok güzel dostluğumuz oldu burdada olsun isterim önce face grubuyla başladık şimdi whatsap daha aktifiz

Sevindim dokt.lar iyiymiş gerçekten fiyatlarda iyi yanlız bende buay gittiğimde sorucam ücretleri hakkımzda hayırlısı artık...

canım 100 lük yüklemede normal çıkabilir
onun sonucundan sonra diyet yapıp yapılmayacağına karar verilir diye biliyorum

bende de var şimdi dr dan çıktım rahim ağzına kafasıyla baskı yapıyor normal dedi
kızlar dogum için lohusa pijaması kısa kollumu yoksa uzun kollumu düşünüyorsunuz? benim erkn dogum yapma riskimde var mayıs içinde olabilir dogum ve sezeryan dogum olcak büyük ihtimal sizce ne almalıyım?
kısa kollu alıp sabahlık alabilirsiniz havalar yumuşadı baya

Kizlar afedersiniz ama benim de vajinam agriyor agri sizi arasi bisey:/ adim attikca oluyor normal mi yoksa bi sorun mu vardir

Kızlar ya bacak aramda yukarı bölgedeki kemiklerim ağrıyor oturup kalkarken sanki kırılıyor gibi birde kalcam ağrıyor sizde de var mı sırtım da ağrıyor

benimde yürürken yataktan kalkarken eğilirken çok fena vajinada ağrı vardı dr ultrasonda gösterdi kafa aşağıda rahme baskı yapıyor normal ilerleyen haftalarda artacak o ağrı dedi

Kızlar sizinde bebekleriniz sürekli yer degiştiriyormu? Onceden boyle degildi bu aralar çok yer değiştiriyor bu da bebeğin hareketlerini algılamama zorlaştırabiliyor pozisyonuna bağlı olarak

Kızlar ya bacak aramda yukarı bölgedeki kemiklerim ağrıyor oturup kalkarken sanki kırılıyor gibi birde kalcam ağrıyor sizde de var mı sırtım da ağrıyor

benim de öyle pelvis bölgesi inanılmaz ağrıyor yürürken zorlanıyorum gece sağa saola dönerken d eçok zorlanıyorum artık

Kızlar ilacı içtim 11 de kan verecemm .kasıklarda sancı oluyordu nst ye bağladı sancı çıktı düzenli olarak az ama önlem için serum takılacak böyle birsey yaşayan var mı

Geçmiş olsun canım grip bizde de mevcut oğlum ve ben fenalardayız cabucak atlatırız inşallah
Gecmis olsun miniginle sana da Rabbim acil sifa versi
Geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım ortalarda salgın var bizler ilaç ta alamadığımız için daha da dikkat etmemiz lazım
Sagol canm esim hastaydi uzak durdu aslinda ama yine de ayni evde ne kadar uzak kalabiliriz ondan kaptm herhalde.ne guzel kışı atlattm hasta olmadan diyordum kii suan kafami kaldiramiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…