2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben de çalışamaz almayı planlıyorum, aramızda bir gün var gözüküyor bir de benim bebeğim bir hafta falan önden gidiyor aslında senelik iznimi kullanmama izin verecek mi okul ona göre planlayım alsam raporu daha iyi olur ama vermezse de bi şekilde halletmeye çalışacağım. yoksa 37. haftam 8 haziranda doluyor o kadar ağırlaşana kadar çalışmayı istemiyorum bebek zaten 1 kg ye yaklaşmaya başladı şimdi asıl ağırlık çökecek

Benim minnakda 1 hafta ilerde gorunuyo evet 37.haftaya kadar çok zor olucak

Aa cok hosmus cnim gule gule giy.nekadara aldin?bende surekli bakiyorum bu sayfaya ama pahali yaa :/
sabahlikla birlikte 128 tl canım cidden pahalı bayadır bende bakıyorum başka sitelere de baktım ama inmedi fiyatı model olarakta ilk günden bunu beğenmiştim aldım bakalım nasıl gelecek .
Ilk doğumda daha spor günlük almıştım içimde kaldi böyle şık bisey istiyordum aldım artık

sabahlikla birlikte 128 tl canım cidden pahalı bayadır bende bakıyorum başka sitelere de baktım ama inmedi fiyatı model olarakta ilk günden bunu beğenmiştim aldım bakalım nasıl gelecek .
Ilk doğumda daha spor günlük almıştım içimde kaldi böyle şık bisey istiyordum aldım artık

Iyi yapmissin cnm.bende biyle bisi istiyorum.alti kisa kollumu?

Canım daha iyiyim teşekkür ederim.
Babamı acil ameliyata almislar o yüzden apar topar memlekete geldik iki gündür burdayiz hastaneye gidip geliyoruz o yüzden çok giremiyorum buraya da.
Ilac almaya devam ediyorum kasilmalarim yok denecek kadar az. Bu bir haftadır çok şiştim yalnız göbegim sanki hızlı büyüdü gibi hissediyorum, gerginlik ağrısı da oluyor kasıklarimda. Seninle gunlerimiz yakın senin de öyle mi?
Sen nasılsın keyfin iyi mi? Umarim burdaki herkes de iyidir, sağlıktan önemli hicbirsey yok hayatta.

Canım çok geçmiş olsun evet günlerimiz yakın benimde karnım birden büyüdü tam 6 aylık görüntüsünü aldık... Bende de sabah uyandığımda yataktan kalkınca çatı ağrısı var bu aralar..

canım gittim yapmadılar dogum evine yönlendirdiler 8.50ye kadar sekreter hanımın keyfini bekledik gelincede bu saatte gec kaldın yapılmaz dedi. sinirlendim çıktım eve geldim. ögleden sonra özel hast. randevun var o doktora rica etcem zorlycam yükleme yapması için oda genelde hastalarna yapmıyomuş açlık tokluk sekeri bakıyomuş. ne ugrastırdılar ya 50gr lık için sanırım aç tokta farketmiyomuş bilgin varmı?
50 gr için aç yada tok farketmiyor. Benim doktorumda o şekilde söylemişti. Ama beb yinede aç yaptırdım. Ne kadar zorlamışlar seni ya ben evime yakın özel bi hastaneyi aradım ertesi sabaha randevu aldım. 60 liraydı ücreti 2 saate sonucu çıktı.

ben de çalışamaz almayı planlıyorum, aramızda bir gün var gözüküyor bir de benim bebeğim bir hafta falan önden gidiyor aslında senelik iznimi kullanmama izin verecek mi okul ona göre planlayım alsam raporu daha iyi olur ama vermezse de bi şekilde halletmeye çalışacağım. yoksa 37. haftam 8 haziranda doluyor o kadar ağırlaşana kadar çalışmayı istemiyorum bebek zaten 1 kg ye yaklaşmaya başladı şimdi asıl ağırlık çökecek

Vaktinden(32den) once calisamaz raporu alinca bu yillik izin hakkimizdan mi düşüyor normal rapor gibi yani

Eklentiler

• Screenshot_20180221-233030.webp
    Screenshot_20180221-233030.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 86
Öğretmenlerde senelik izin yok ki

Selam aranızda gebelik şekeri çıkan var mı?benim 75lik yüklemede açlık 90 1.saat 196 2.saat 144 çıktı yüksek yani.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi de parmağında ölççen dedi hergün aletle.çok moralim bozuldu :(

Merhaba ggüzel anneler öncellikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Bugün doktor kontrolüne gittik. Herşey yolunda ve erkekmiş kesin dedi doktor şeker yüklemesi yapıldı, bir de plasenta rahim ağzına yakın ilişki sonrası lekelenme gibi olabilir dedi. Ama sakınca yok ilişkide dedi. Rahim büyüdğkçe kayar yukarı plesanta dedi ama kafama takıldı. Varmı böyle birşey yaşayan ?
Benimde plesanta aynı durumda ilişki yasak

Back
X