- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.601
Kizlarr nasilsinz:) Bebislerinz nasil.Basladimi alisveris telasiniz:) bn onumuzdeki ay besigine kadar alicam insallah❤❤❤
Ne güzel kilo almamış olman. Kilo almamak için bir şey yapıyor musun? Hareketli olmak, zararlı şeylerden uzak durmak gibi.Cnm aslında ben kilo almamış oluyorum şu ana kadar 5 kilo vermistim 4 ayda simidi 4 geri aldim-1 le devam ediyorum ama o bile beni çok rahatsız ediyor zaten sakin kilo alma diyor doktorum ben kiloluyumda biraz 157 boy 75 kilo
Geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış canım. Druna güven.Kizlar herkese iyi haftasonlari dilerim.bugun kontrole gttik daha dogrusu fetal eko icin gormek istedi doktorumuz.kalbi inceledi yani.delik varmi damarlar nasil onlara bakti.ama bizim pasa bi gostermedi.kalktim yarim saat yurudum meyve suyu icip geldim gene gostermiyor:)
Doktorum dediki sag kalp kapakciginda hafif yetmezlik war.ama bebege zarari yok.bu konuda bilgisi olan warmi yaadoktor nekadar endise etme desede icim daraldi aninda oracikta
Merhaba canım doktor endişe etme dediyse birşey olmaz canım.sen sorun etme içini ferah tut
Ne güzel kilo almamış olman. Kilo almamak için bir şey yapıyor musun? Hareketli olmak, zararlı şeylerden uzak durmak gibi.
Geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış canım. Druna güven.
Can mben tüm alışverişi bitirdim herşey hazır minigimin gelmesini bekliyorum
Arkadaslar saglik ocaginda idrar testi ve kulturu yapiliyor mu? Bizim saglik ocagi 3 drluk kucuk bi yer. Yapilmiyorsa ozele gideyim...
Bizimkinde yokArkadaslar saglik ocaginda idrar testi ve kulturu yapiliyor mu? Bizim saglik ocagi 3 drluk kucuk bi yer. Yapilmiyorsa ozele gideyim...
Neler aldin canim say bakalim:)
Gule gule giysin kuzun
Bebek arabası besik tüm gerekli kıyafetlerini bebek bakim setini banyo seti biberon emzik battaniyelerini herşeyi tamam . Annem de yaştık yorgan nevresim onları halletcek
Her sağlık ocağında yapılmıyor Bizim orası sadece kan tahlili yapiyorArkadaslar saglik ocaginda idrar testi ve kulturu yapiliyor mu? Bizim saglik ocagi 3 drluk kucuk bi yer. Yapilmiyorsa ozele gideyim...
Oo maşallah sen transa geçtinPofuduk ayıcığımda bitti kızlar
Çok güzel şeyler yapıyorsun canım.cok beceriklisinPofuduk ayıcığımda bitti kızlar
Ohh super darisi basimiza.kiyafet olarak neler aldin cnim?
Oo maşallah sen transa geçtin
Sırada incinin ahşap isimligini boyamak birde çıngırak örmek varÇok güzel şeyler yapıyorsun canım.cok beceriklisin
Anne bebek cantasi alcam bi yeni aklıma geldi .
6 tulum 8 alt üst takım 10 12 tane citcitli zibin 4 penye battaniye şapka eldiven önlük çorap vs . Alt acma banyo havlusu müslin nevresim takımı felan . En çok zibinla battaniyeye ihtiyaç olacsk zaten
İnşallah geçmiştir canım daha fazla ilac almazsin . Benim tansiyonda çıkık , idrarda da protein çıktı . Gebelik zehirlenmesi gecirecem diye korkuyorum sürekli elim ayagim şiş mi diye bakıyorum . Dün bebegimin hareketlerden korktum . Doktor tansiyon Yüksekliğinde bebek bağını koparıp Allah korusun ölür demişti . Bebeğim hareketlerinden korktum birsey mi oldu koparmis mıdır diye . Cook zor ya Rabbim korusun miniklerimiziMerak etme canım benimde cıktı doktor toz verdi geçmiştir dedim 2 hafta sonra sancı yapmaya başladı gittim doktor geçmemiş bu daha da artmış dedi ve antibiyotik verdi.
çarşamba tekrar idrar vericem. Geçmediyse antibiyotiğe devam..
Korkma bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?