- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.001
Bende okuyorum minicik cektirdi yazamiom cezadan.lolita555 canım ben fetal eko çektirdim hem özelde hem devlette iki kez çekildi, ilk çocuğum da kalp problemi vardı biz doğumdan sonra öğrendik bu sefer atlamak istemedik. Hafif yetersizlik var demişsin, doğumdan sonra da mutlaka çocuk kardiyoluğuna götür bebişini, çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum üzülüp kafana takma ama doğum sonrasında da doktor görmeli, bizde çok şükür biley çıkmadı ama doktor bebek doğunca tekrar getirin bi de o zaman bakalım dedi. Allah korusun evlatlarımızı
Sorma canım :) neyse burdayız yine kaldığımız yerden devamBende geldim canim bende bir anlam bulamadim arada gumburtuye gittik heRalde
Aynen canim Allah ayirmasinSorma canım :) neyse burdayız yine kaldığımız yerden devam
Bende kendimi yedim dışardan okuyup okuyup cevap yazamayınca :)Bende okuyorum minicik cektirdi yazamiom cezadan.lolita555 sordu sordu yazamadim
Valla bende cok kılo almaım 34 ıdım 36 beden oldum gobek yuzunden bulamıyorum ustume gıycek bı ara ebebekten ın ternette ındırtım vardı hamıle kot vs aldım 50 tl ıdı sımdı oldu 150
Ay evet cevap yazamamak ne kotu canimBende kendimi yedim dışardan okuyup okuyup cevap yazamayınca :)
Benimde kardeşimin istemesi olacak evde ondan bir elbise arıyorum ama bulamıyorum. Şöyle sade çok hamile hamile durmayan. Ama hep saçma sapan şeyler.
Hoşbulduk canım, inşallah gelicek onlardaMerhaba kızlar hayırlı kandiller..
Cezası biten arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz inşallah kalan arkadaşlar da en kısa süre de gelir..
aynen benım 27+1 30 lara gun sayıyorum
Hosbulduk canim sanada hayirli kandillerMerhaba kızlar hayırlı kandiller..
Cezası biten arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz inşallah kalan arkadaşlar da en kısa süre de gelir..
Evet canım yurtdışında, devlet işi :)Devlet işi mi canm seninkisi
Selam kızlar cezam bitti tekrar aranıza katıldım, aldığım cezaya anlam veremedim ama neyse...
Dışardan takip ettim sizi, hayırlı kandiller herkese..
Canm seninkisi kaç haftalık hamilelik tablon gözükmüyor. Ay 37mi yazmsm 32 yazcaktm
sukur iyiyiz canimYaaa çok şükür bitmiş . Nasılsın bakalım görüşmeyeli
ha şimdi oldu bende ilk zamanlar atanamadığım dönemde özelde (kolejde) çalışmaya başlamıştım.Bide bana birinci sınıfları ,anasınıfı ve 4-5 yaş gurubunu verin dedim onlarda seve oynaya vermişlerdi bide eminmisin diye sormuşlardı.Ben tabi neden güldüklerini derslere girmeye başladıktan sonra anlamıştım. Allahım heleki 4-5 yaş gurubu,kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyordum ki biz böyle bir eğitimde almamıştık ünide kendimi geliştirmek için almıştım,geliştirdim ama yok çok zor. Odaklanma süreleri çok kısa sürekli yeni bir aktivite yapmak gerekiyor.Ayrı dünyadalar bıdıklar.Ha bide ingilizce öğretmeye çalışıyorm hep konuşmalar ingilizce zaten bebeler seni kaale almıyor ing konuşunca tınlamıyorlardı beni.Ayyy o günlere gittim.Zor ama güzel meslek ama Allah kolaylık versin ben derse girince anladımKemer çok işe yarıyor, ben kreşte çalışıyorum ufak çocuklarla, pek olanak sağlanacak ıs değil maalesef ama doğumdan İki ay önce paralı iizne ayrılma hakkım var, nisani da atlattım mı rapor alırım artık, Ama şu toplantılarım bitsin önce hayırlısıyla, az kaldı bakalım
Bende çocuk gelişim mezunuyum stajımı 5yaşta yapmıştım en rahat sınıf benimkiydi ama yine de çok çok zorduha şimdi oldu bende ilk zamanlar atanamadığım dönemde özelde (kolejde) çalışmaya başlamıştım.Bide bana birinci sınıfları ,anasınıfı ve 4-5 yaş gurubunu verin dedim onlarda seve oynaya vermişlerdi bide eminmisin diye sormuşlardı.Ben tabi neden güldüklerini derslere girmeye başladıktan sonra anlamıştım. Allahım heleki 4-5 yaş gurubu,kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyordum ki biz böyle bir eğitimde almamıştık ünide kendimi geliştirmek için almıştım,geliştirdim ama yok çok zor. Odaklanma süreleri çok kısa sürekli yeni bir aktivite yapmak gerekiyor.Ayrı dünyadalar bıdıklar.Ha bide ingilizce öğretmeye çalışıyorm hep konuşmalar ingilizce zaten bebeler seni kaale almıyor ing konuşunca tınlamıyorlardı beni.Ayyy o günlere gittim.Zor ama güzel meslek ama Allah kolaylık versin ben derse girince anladım
Hosgeldiniz canim :) tekrar donmenize sevindimsukur iyiyiz canimceza surecinde seker testimizi yaptirdik simdilik bir sorunumuz yok cok sukur, sizleri de hep takip ettim naptiniz ne ettiniz diye şükür herkes iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?