2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaa ben hiç duymadım şikayet olayını..
Bir de hepinizin cezasını geçici süreli saniyordum ya..
Sürekli bakıyordum profilelrinize açıldı mı diye.

Diğerlerinde süreleri yazıyordu. Ben direk cikarilmisim tamamen . Öyle olunca yeniden açtım .

Şikâyet meselesini de bi arkadaşin bani kalkınca o sormuş yöneticiye o söylemiş şikayet olduğunu.
Sağlık olsun herkes kendini belli eder.

Teşekkür ederiz canm bizi merak edenler :KK200::anneadayı:

Yawas yawas digerleri de gelir bi benimki açılmıyor süresi yazmıyor o yuzden bu yeni hesabım :KK52::KK36:

Diğerlerinde süreleri yazıyordu. Ben direk cikarilmisim tamamen . Öyle olunca yeniden açtım .

Şikâyet meselesini de bi arkadaşin bani kalkınca o sormuş yöneticiye o söylemiş şikayet olduğunu.
Sağlık olsun herkes kendini belli eder.

Teşekkür ederiz canm bizi merak edenler :KK200::anneadayı:

Yawas yawas digerleri de gelir bi benimki açılmıyor süresi yazmıyor o yuzden bu yeni hesabım :KK52::KK36:

Olsun canım ya diğerleri de gelir insalah @LknrNkz 'ın ki de açılmış ama Babylicious Babylicious hala kapalı. Ne fark var ki bazısı açıldı bazısı açılmadı. Onu anlayamadım.
Neyse sağlık olsun.. :KK200:

Kizlar sizce bebek icin alisverise ne zaman baslamaliyim.Etrafimdakiler simdi baslama iyi degil diyip duruyolar.Bnde 32 33 haftalikkn hersey hazir olsun istiyorm.Kafam karsti
Başla bence bi şey olacaksa o haftalardan sonra da olur. Sonra çok sıkışırsın.

Olsun canım ya diğerleri de gelir insalah @LknrNkz 'ın ki de açılmış ama Babylicious Babylicious hala kapalı. Ne fark var ki bazısı açıldı bazısı açılmadı. Onu anlayamadım.
Neyse sağlık olsun.. :KK200:

Bazısının önceden de bani olduğu için açılma süresi uzamış die biliyorum.

Kizlar sizce bebek icin alisverise ne zaman baslamaliyim.Etrafimdakiler simdi baslama iyi degil diyip duruyolar.Bnde 32 33 haftalikkn hersey hazir olsun istiyorm.Kafam karsti

Ay niye iyi değilmiş...:KK12:
Hiç anlam veremiyorum.
Canım zaten gelmişsin 29. Haftaya, ben bile çok erken başlamam rağmen bak 30. Hafta bitecek hala eksiklerimiz var ve ben yürüyemiyorum eskisi gibi kim bilir 1 ay sonra ne halde olurum.. 7 aylık olduk daha neyi beklicezz :ukala:
Üstelik ilk çocuk eksikler daha çok oluyor.

bence şimdiden yavaş yavaş almak lazım ileride ağırlaşınca daha zor oluyor bi de eksikle rbitmiyor hepsini aynı anda tamamlamak daha zor -maddi olarak da zorlanırsın belki- başkalarını boşver sen :) 32 haftadan itibaren doğum çantan da hazır olmalı acil durmlar için.

Back
X