2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar sizce bebek icin alisverise ne zaman baslamaliyim.Etrafimdakiler simdi baslama iyi degil diyip duruyolar.Bnde 32 33 haftalikkn hersey hazir olsun istiyorm.Kafam karsti
canım Allah korusun ama doğduktan sonra 1 gün yaşayacağı bile garanti değil, doğuma güle oynaya gidip bebeğini kaybedenler var. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın ama hep kötüyü düşünürsek iyi ve güzel şeylere odaklanamayız, Allah ömür verdiyse nasip olursa aldıklarımızı giyecekler inşallah. Zaten 29.haftaya gelmişsin yavaştan başla derim.

T tazeaanne2018 ay benim de ilk oğlum selim bayılıyorum bu isme :) şimdiki oğluma da isim bulamıyorduk serhan ismi hoşuma gitti geçen ufak tefek cinayetlerde dikkatmi çekti hemen galiba Serhan koyacağız

Oda çok güzelmiş canım.
Seliiiimmm!
heyecanlaniuroum doğsa da seslensem o da baksa.. :KK73:

Ne güzel. Kızım da başta öyleydi . Belki zamanla değişir.

Kreşe gidiyor .Diğer konuları zaten görüştüm. Bugün de şu kardeş meselesini konuşacağım. Eşim konuşmaya gerek yok diyor ama yine de konuşacağım.
Konuş bence mutlaka. Diğer çocuğun ona karşı davranışlarını bilsin ona göre gözleri üstünde olsun .

T tazeaanne2018 ay benim de ilk oğlum selim bayılıyorum bu isme :) şimdiki oğluma da isim bulamıyorduk serhan ismi hoşuma gitti geçen ufak tefek cinayetlerde dikkatmi çekti hemen galiba Serhan koyacağız

Huyu husu nasıl peki oğlunun canm selimler nadil oluyor ?

Ben s harfi ile olan isimleri sevemiyorum erkeklerde çok bi yerde duymuştum isim analisti bi adam s harfi ile başlayan ismi olanların sıkıntıları çok oluyor demisti tabi ne kadar doğru tartışılır

canım Allah korusun ama doğduktan sonra 1 gün yaşayacağı bile garanti değil, doğuma güle oynaya gidip bebeğini kaybedenler var. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın ama hep kötüyü düşünürsek iyi ve güzel şeylere odaklanamayız, Allah ömür verdiyse nasip olursa aldıklarımızı giyecekler inşallah. Zaten 29.haftaya gelmişsin yavaştan başla derim.

Bncede canm Bide Ramazana giriyorz kim gider o sicakta.Bide ilk dogumum yanimda biri olmasj gerekir ne alip ne almicagima birlikte bakarz Oruclu orucluda olmaz.Ramazandan once yapicam insallah

bence şimdiden yavaş yavaş almak lazım ileride ağırlaşınca daha zor oluyor bi de eksikle rbitmiyor hepsini aynı anda tamamlamak daha zor -maddi olarak da zorlanırsın belki- başkalarını boşver sen :) 32 haftadan itibaren doğum çantan da hazır olmalı acil durmlar için.

Bnde oyle dusunuyirm zorlanirim.Bakalm hayrlisi 35 haftaya girmeden tamamlicam insallah:) sagol cnm

İnşallah canım çabuk atlatırsınız hemen.Kız ben 4-5 gurubuyla bile cinnet geçirmek üzereydim.Bir keresinde çocuk derste popusunu tutarak "tiçır tiçır tuvalete gidebilirmiyim" diye zıplayıp duruyor önümde daha ilk haftalar.dedim buraya yapacak öyle bir hali var yani.Git tabi tabi(ne ingce kaldı o panikle bende ne dinleme metni)Arkadan hepsinin çişi geldi hepsi kıvranmaya başladı:rolleyes::rolleyes:,dersi bıraktık bütün sınıf wcye geçtik:KK70:.Hatta ağlamıştım ilk ay o koşuşturma yüzünden.Ha bide 1-3 yaş nası ya o yaşta veriliyormuki kreşe,anem düşünemiyorum

yaa benim oğlum gidiyor 2 yaşında başladı :( çalıştığım için mecbur kreşe verdim

Merhaba kizlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.

Ben rukiyemustafa nickli olan grubu kurdum die sikayet edilip bazilari tarafindan tamamen sitemden uzaklastirilmami sağlayanlara duyrulur . Yiyosa şimdi de şikayet edin de gorim.
Hak ettiler biz demistik diyenler siteden uzaklastirldigimiz söylenince o yazıyı beğenenler balık gibi atlayanlar teşekkürler sizi alkışlıyorum :KK47::super::ukala:

Bizi çok merak edenler özleyenler yerimizi arayanlara da çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi kalbi olanlar war :KK72::KK68::KK37::KK73:

Ben burdayım yeniden geldim bi kaç gün açıklama yapmayı bekledim . Diğer arkadaşların geri dönüşü war ama benim olmadığı için yeniden açtım :KK66:.

@Ucmevsim in de dediği gibi sen istemiyorsan ses etme ne şikayet ediyon :KK67:

@kaju Ayy canm beni sormuşsun kiyamam o kıyafetleri ben yikayip serdiydim bida da yikicam 30 32 felan oluyum da. Miss gibi kokluyorym şimdi icinde yawrum warms gibi kokusuna ölürüm dogsaydi bi .:anneadayı::KK200::emir_bebek::nazar:

Sizleri de özlemişim arada yorumlara baktm En Büyük TÜRKİYE

Hepimiz insaAllah sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim :KK200::nazar:

Kandilin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul buyursun insaAllah sevgiler ⚘⚘⚘⚘⚘
Şikayet mi etmişler ben kendileri kontrol ediyor sanıyordum .şikayet hiç hoş değil ve olmamış da :/

Back
X