2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hoşgeldin cnm özledik yahu muhabbetinizi grup azaldı alışmışız gözlerimiz hepinizide aradı

Canım devlettemisin özelde mi

Nasıl yani aramızdan biri mi şikayet etmiş bende bu kadar mesaj arasından nasil hemen fark ediyolar diye dusunmuştüm

Benimde melek kızım 16 martta doğmuştu

kız o senmiydin ay geldin ha sevindim valla.Sen beni bir gaza getirdin sorma,eşime dedim millet almış sermiş bizim kuzunun hiç birşeyi yok diye.Allah cici cici giydirmeyi nasip etsin bayram şekerine inşallah bayıldım kıyafetlerine.

U Umutt19 beyaz ekmek hiç yemiyorsun değil mi canım, 2. Saat 140in altında olması lazım sanırım tahlil kağıdında olmadı gereken Aralık öyle yazıyor, bı de yemeklerden sonra 10-15 dk yürüyüş yapmayı dene belki düşer biraz daha. Ölçümlerini düzenli yapıp yeniden endokrinolojiye ya da dahiliye doktoruna göster bence

Bayadir yoktunuz cnim nerdeydiniz siz ya hosgeldiniz:)) sanirim pek kimse cektirmemjs fetal eko canim yorum yapan tek tük zaten.amin cnim Rabbim korusun evlatlarimizi.ogunden beri takmiyim diom elimde degil.cok hafif dedi doktor bebege zarari olmas dedi.dedigine dicene pisman oldu ama.ben cok efamliyim hele bu konuda.bebek suan anne karninda nefes almiyor ve kalbin sagina yuklenme oluyor dedi.dogunca sol taraf daha aktif olacak yuklenmeye bagli olabilir dedi.ama iste kapagin yapisal sorunuda olabilir dedi.ben orda çöktüm zaten uzuntuden.muallakta kalmak en kotusu.32 de gel bida gorelim dedi

yaa benim oğlum gidiyor 2 yaşında başladı çalıştığım için mecbur kreşe verdim
kız öyle ifade yapma ben öğretmenin vay haline diyorum.yani çocukları göndereceğiz napalım çalışıyoruz bende çalışıyorum ama öğretmenlerine Allah sabır versin diyorum ve de ilgili velileri olsun inşallah.

Allah yardımcın olsun cnm şu mübarek günde çok güzel sonuçlar alırsın insallah

Evet canm maalesef . Bi arkadaş sormuş yöneticiye o demiş
Nasıl ya ne saçma şey şikayet ne ya öyle cins arkadaşlar mı var aramızda ilk okul çağı gibi itaat ceza döneminden çıkamamışlar mı.Neyse ya canımızı sıkmayalım,çok sevindik döndüğünüze bir renk geldi valla birden,boşver

Maalesef canm oluyor öyle üçkağıtçılar

Teşekkür ederim canm bende mutluyum:) insaAllah doguma kadar bi sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…