- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.101
Selam kızlar cezam bitti tekrar aranıza katıldım, aldığım cezaya anlam veremedim ama neyse...
Dışardan takip ettim sizi, hayırlı kandiller herkese..
Hoşgeldin cnm özledik yahu muhabbetinizi grup azaldı alışmışız gözlerimiz hepinizide aradıMerhaba kizlar benim de cezam bugun bitti dondum :)
Oncelikle bi kac bisey yazmak istiyorum. Disardan bir kac yorumu takip ettim. Bazi arkadaslar kendilerini cok da ilgilendirmedigi halde cok olumsuz yorumlarda bulunmuslar. Biz onlara demistik, yok iste yapmasalardi vs. gibi.
Aramizdan hic kimse kimseyi zorla bi yerden ekleyip zoraki numarasini almadi. Burda sohbetimiz muhabbetimiz var oyle olumsuz, sert uslup kullanarak yapilan yorumlar bana cok cocukca ve anlamsiz geldi belirtmek isterim. Mesela ben dahil olmak istemeseydim ve olmasaydm giden arkadaslae icin uzuntumu belirtirdim ve o kadar dedik anlamadilar falan gibi cok da beni ilgilendirmeyen konularda yorum yapmazdim. Kac yasinda insanlariz cezasi varmis cezasi da sadece bizi ilgilendirdi acikcasi.
O arkadaslar disinda bizim icin uzulen insallah bir an once gelirler diyip iyi niyetle yorum yapan tum kizlar cok tesekkurleerSizi ozledim gercekten
Canım devlettemisin özelde miKemer çok işe yarıyor, ben kreşte çalışıyorum ufak çocuklarla, pek olanak sağlanacak ıs değil maalesef ama doğumdan İki ay önce paralı iizne ayrılma hakkım var, nisani da atlattım mı rapor alırım artık, Ama şu toplantılarım bitsin önce hayırlısıyla, az kaldı bakalım
Nasıl yani aramızdan biri mi şikayet etmiş bende bu kadar mesaj arasından nasil hemen fark ediyolar diye dusunmuştümMerhaba kizlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.
Ben rukiyemustafa nickli olan grubu kurdum die sikayet edilip bazilari tarafindan tamamen sitemden uzaklastirilmami sağlayanlara duyrulur . Yiyosa şimdi de şikayet edin de gorim.
Hak ettiler biz demistik diyenler siteden uzaklastirldigimiz söylenince o yazıyı beğenenler balık gibi atlayanlar teşekkürler sizi alkışlıyorum
Bizi çok merak edenler özleyenler yerimizi arayanlara da çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi kalbi olanlar war
Ben burdayım yeniden geldim bi kaç gün açıklama yapmayı bekledim . Diğer arkadaşların geri dönüşü war ama benim olmadığı için yeniden açtım.
U Ucmevsim in de dediği gibi sen istemiyorsan ses etme ne şikayet ediyon
kaju Ayy canm beni sormuşsun kiyamam o kıyafetleri ben yikayip serdiydim bida da yikicam 30 32 felan oluyum da. Miss gibi kokluyorym şimdi icinde yawrum warms gibi kokusuna ölürüm dogsaydi bi .
Sizleri de özlemişim arada yorumlara baktm
Hepimiz insaAllah sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim
Kandilin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul buyursun insaAllah sevgiler ⚘⚘⚘⚘⚘
Canım bu haftasonu benimde kardeşimin istemesi var ben koton da buldum hamile elbisesi değil me l çok güzel oldu siyah sade hatta biraz spor gibi sonradan da giyerimo konuda surdan alabılırsın.
https://www.trendyol.com/Hamile-Giyim-Firsatlari/ButikDetay/180214/cocuk
Nasıl yani aramızdan biri mi şikayet etmiş bende bu kadar mesaj arasından nasil hemen fark ediyolar diye dusunmuştüm
Canım brokoli düşürüyormuş ben buharda haşlayıp yiyorumşekeri olan arkadaşlar bugün ölçüme başladım ama tokluk hep yüksek çıkıyor diyete de uyuyorum zamanla düşer mi tavsiyesi olan var mı?
Benimde melek kızım 16 martta doğmuştuBenimde 15 marttı kürtaj tarihim seni çok iyi anlıyorum şuan sana şunu yazarken bile gözlerim doldu.Bende bi tuhaf duyguyla geçirdim 15 martı.Gerçi benim nisanda da mayıs sonunda da kürtajım var ama onlar parça kalması yüzündendi.15 mart çok kötü kazında hafızama.Allah bir daha yaşatmasın kimseye de yaşatmasın.Hayatta herşey varmış insan bunu öğreniyor,şimdi bu mutluluğu yaşıyoruz Allah mutluluklarımızı daim etsin yarıda bırakmasın inşallah
kız o senmiydin ay geldin ha sevindim valla.Sen beni bir gaza getirdin sorma,eşime dedim millet almış sermiş bizim kuzunun hiç birşeyi yok diye.Allah cici cici giydirmeyi nasip etsin bayram şekerineMerhaba kizlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.
Ben rukiyemustafa nickli olan grubu kurdum die sikayet edilip bazilari tarafindan tamamen sitemden uzaklastirilmami sağlayanlara duyrulur . Yiyosa şimdi de şikayet edin de gorim.
Hak ettiler biz demistik diyenler siteden uzaklastirldigimiz söylenince o yazıyı beğenenler balık gibi atlayanlar teşekkürler sizi alkışlıyorum
Bizi çok merak edenler özleyenler yerimizi arayanlara da çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi kalbi olanlar war
Ben burdayım yeniden geldim bi kaç gün açıklama yapmayı bekledim . Diğer arkadaşların geri dönüşü war ama benim olmadığı için yeniden açtım.
U Ucmevsim in de dediği gibi sen istemiyorsan ses etme ne şikayet ediyon
kaju Ayy canm beni sormuşsun kiyamam o kıyafetleri ben yikayip serdiydim bida da yikicam 30 32 felan oluyum da. Miss gibi kokluyorym şimdi icinde yawrum warms gibi kokusuna ölürüm dogsaydi bi .
Sizleri de özlemişim arada yorumlara baktm
Hepimiz insaAllah sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim
Kandilin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul buyursun insaAllah sevgiler ⚘⚘⚘⚘⚘
lolita555 canım ben fetal eko çektirdim hem özelde hem devlette iki kez çekildi, ilk çocuğum da kalp problemi vardı biz doğumdan sonra öğrendik bu sefer atlamak istemedik. Hafif yetersizlik var demişsin, doğumdan sonra da mutlaka çocuk kardiyoluğuna götür bebişini, çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum üzülüp kafana takma ama doğum sonrasında da doktor görmeli, bizde çok şükür biley çıkmadı ama doktor bebek doğunca tekrar getirin bi de o zaman bakalım dedi. Allah korusun evlatlarımızı
kız öyleyaa benim oğlum gidiyor 2 yaşında başladıçalıştığım için mecbur kreşe verdim
Allah yardımcın olsun cnm şu mübarek günde çok güzel sonuçlar alırsın insallahKızlar hayırlı kandiller..
Bana dua eder misiniz yarın doktora savunmam var ve bu sıra iyi olmadığımdan hiç çalışamadım.. İnşallah sorunsuz atlatayım ve eşimle de kavuşayım..
Tek başıma otobüste 8saat gitmek bitirdi.. Ne güzel eşim araba ile getirecekti ama olmadı.. Valla eşlerinize iyi bir sarılın akşam.. Allah yokluklarını göstermesin..
Üzücü açıkçasıEvet canm maalesef . Bi arkadaş sormuş yöneticiye o demiş
Nasıl ya ne saçma şey şikayet ne ya öyle cins arkadaşlar mı var aramızda ilk okul çağı gibi itaat ceza döneminden çıkamamışlar mı.Neyse ya canımızı sıkmayalım,çok sevindik döndüğünüze bir renk geldi valla birden,boşverEvet canm maalesef . Bi arkadaş sormuş yöneticiye o demiş
Herkese hayırlı kandiller aramıza geri dönen arkadaşlar tekrardan hoşgeldinizmi-nick U Ucmevsim T tazeaanne2018 diğerleri de umarım en yakın zamanda gelir, şikayet olayını şimdi okudum gerçekten hiç hoş olmamış bende o kadar msj arasında nasıl görmüşler diye düşünmüştüm
Nasıl ya ne saçma şey şikayet ne ya öyle cins arkadaşlar mı var aramızda ilk okul çağı gibi itaat ceza döneminden çıkamamışlar mı.Neyse ya canımızı sıkmayalım,çok sevindik döndüğünüze bir renk geldi valla birden,boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?