- 14 Mart 2018
- 48
- 162
- 8
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.061
Ay bizim de selim
canım Allah korusun ama doğduktan sonra 1 gün yaşayacağı bile garanti değil, doğuma güle oynaya gidip bebeğini kaybedenler var. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın ama hep kötüyü düşünürsek iyi ve güzel şeylere odaklanamayız, Allah ömür verdiyse nasip olursa aldıklarımızı giyecekler inşallah. Zaten 29.haftaya gelmişsin yavaştan başla derim.Kizlar sizce bebek icin alisverise ne zaman baslamaliyim.Etrafimdakiler simdi baslama iyi degil diyip duruyolar.Bnde 32 33 haftalikkn hersey hazir olsun istiyorm.Kafam karsti
T tazeaanne2018 ay benim de ilk oğlum selim bayılıyorum bu isme :) şimdiki oğluma da isim bulamıyorduk serhan ismi hoşuma gitti geçen ufak tefek cinayetlerde dikkatmi çekti hemen galiba Serhan koyacağız
Başla bence bi şey olacaksa o haftalardan sonra da olur. Sonra çok sıkışırsın.
Sadece selim mi yavuz selim mi
Işim çok güzel ya osmanlıya padisah olmuş hemde halife
Konuş bence mutlaka. Diğer çocuğun ona karşı davranışlarını bilsin ona göre gözleri üstünde olsun .Ne güzel. Kızım da başta öyleydi . Belki zamanla değişir.
Kreşe gidiyor .Diğer konuları zaten görüştüm. Bugün de şu kardeş meselesini konuşacağım. Eşim konuşmaya gerek yok diyor ama yine de konuşacağım.
T tazeaanne2018 ay benim de ilk oğlum selim bayılıyorum bu isme :) şimdiki oğluma da isim bulamıyorduk serhan ismi hoşuma gitti geçen ufak tefek cinayetlerde dikkatmi çekti hemen galiba Serhan koyacağız
canım Allah korusun ama doğduktan sonra 1 gün yaşayacağı bile garanti değil, doğuma güle oynaya gidip bebeğini kaybedenler var. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın ama hep kötüyü düşünürsek iyi ve güzel şeylere odaklanamayız, Allah ömür verdiyse nasip olursa aldıklarımızı giyecekler inşallah. Zaten 29.haftaya gelmişsin yavaştan başla derim.
Hoş geldin :) diğer arkadaşların da kalkmadı mi cezasıSelam kızlar cezam bitti tekrar aranıza katıldım, aldığım cezaya anlam veremedim ama neyse...
Dışardan takip ettim sizi, hayırlı kandiller herkese..
bence şimdiden yavaş yavaş almak lazım ileride ağırlaşınca daha zor oluyor bi de eksikle rbitmiyor hepsini aynı anda tamamlamak daha zor -maddi olarak da zorlanırsın belki- başkalarını boşver sen :) 32 haftadan itibaren doğum çantan da hazır olmalı acil durmlar için.
Allah ismi ile güzel eylesin canm benim buda uyumlu olmuş taha ismi ile
Yavaş yavaş bitiyor canım cezalar, hoşbuldum :)Hoş geldin :) diğer arkadaşların da kalkmadı mi cezası
Ilk bebismi
Yaşın canım
Sağol canım bakıyorum :)
MasaAllah canm Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah hepimizin
İnşallah canım çabuk atlatırsınız hemen.Kız ben 4-5 gurubuyla bile cinnet geçirmek üzereydim.Bir keresinde çocuk derste popusunu tutarak "tiçır tiçır tuvalete gidebilirmiyim" diye zıplayıp duruyor önümde daha ilk haftalar.dedim buraya yapacak öyle bir hali var yani.Git tabi tabi(ne ingce kaldı o panikle bende ne dinleme metni)Arkadan hepsinin çişi geldi hepsi kıvranmaya başladı,dersi bıraktık bütün sınıf wcye geçtik .Hatta ağlamıştım ilk ay o koşuşturma yüzünden.Ha bide 1-3 yaş nası ya o yaşta veriliyormuki kreşe,anem düşünemiyorum
Şikayet mi etmişler ben kendileri kontrol ediyor sanıyordum .şikayet hiç hoş değil ve olmamış da :/Merhaba kizlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.
Ben rukiyemustafa nickli olan grubu kurdum die sikayet edilip bazilari tarafindan tamamen sitemden uzaklastirilmami sağlayanlara duyrulur . Yiyosa şimdi de şikayet edin de gorim.
Hak ettiler biz demistik diyenler siteden uzaklastirldigimiz söylenince o yazıyı beğenenler balık gibi atlayanlar teşekkürler sizi alkışlıyorum
Bizi çok merak edenler özleyenler yerimizi arayanlara da çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi kalbi olanlar war
Ben burdayım yeniden geldim bi kaç gün açıklama yapmayı bekledim . Diğer arkadaşların geri dönüşü war ama benim olmadığı için yeniden açtım.
@Ucmevsim in de dediği gibi sen istemiyorsan ses etme ne şikayet ediyon
@kaju Ayy canm beni sormuşsun kiyamam o kıyafetleri ben yikayip serdiydim bida da yikicam 30 32 felan oluyum da. Miss gibi kokluyorym şimdi icinde yawrum warms gibi kokusuna ölürüm dogsaydi bi .
Sizleri de özlemişim arada yorumlara baktm
Hepimiz insaAllah sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim
Kandilin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul buyursun insaAllah sevgiler ⚘⚘⚘⚘⚘
Şikayet mi etmişler ben kendileri kontrol ediyor sanıyordum .şikayet hiç hoş değil ve olmamış da :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?