2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar sizce bebek icin alisverise ne zaman baslamaliyim.Etrafimdakiler simdi baslama iyi degil diyip duruyolar.Bnde 32 33 haftalikkn hersey hazir olsun istiyorm.Kafam karsti
canım Allah korusun ama doğduktan sonra 1 gün yaşayacağı bile garanti değil, doğuma güle oynaya gidip bebeğini kaybedenler var. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın ama hep kötüyü düşünürsek iyi ve güzel şeylere odaklanamayız, Allah ömür verdiyse nasip olursa aldıklarımızı giyecekler inşallah. Zaten 29.haftaya gelmişsin yavaştan başla derim.

T tazeaanne2018 ay benim de ilk oğlum selim bayılıyorum bu isme :) şimdiki oğluma da isim bulamıyorduk serhan ismi hoşuma gitti geçen ufak tefek cinayetlerde dikkatmi çekti hemen galiba Serhan koyacağız

Oda çok güzelmiş canım.
Seliiiimmm!
heyecanlaniuroum doğsa da seslensem o da baksa..

Konuş bence mutlaka. Diğer çocuğun ona karşı davranışlarını bilsin ona göre gözleri üstünde olsun .

T tazeaanne2018 ay benim de ilk oğlum selim bayılıyorum bu isme :) şimdiki oğluma da isim bulamıyorduk serhan ismi hoşuma gitti geçen ufak tefek cinayetlerde dikkatmi çekti hemen galiba Serhan koyacağız

Huyu husu nasıl peki oğlunun canm selimler nadil oluyor ?

Ben s harfi ile olan isimleri sevemiyorum erkeklerde çok bi yerde duymuştum isim analisti bi adam s harfi ile başlayan ismi olanların sıkıntıları çok oluyor demisti tabi ne kadar doğru tartışılır

Bncede canm Bide Ramazana giriyorz kim gider o sicakta.Bide ilk dogumum yanimda biri olmasj gerekir ne alip ne almicagima birlikte bakarz Oruclu orucluda olmaz.Ramazandan once yapicam insallah

Bnde oyle dusunuyirm zorlanirim.Bakalm hayrlisi 35 haftaya girmeden tamamlicam insallah:) sagol cnm

yaa benim oğlum gidiyor 2 yaşında başladı çalıştığım için mecbur kreşe verdim

Şikayet mi etmişler ben kendileri kontrol ediyor sanıyordum .şikayet hiç hoş değil ve olmamış da :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…