2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Öyle derinden derinden duruyor ama bakma sen öyle durduğuna birden bire büyüdü benimkiler kremde ise yaramadı..
Hadi ya :/ ben belki bi ihtimal derinde diye geri gider dedim ama fazla iyimser düşünmüşüm . Of neyse mecbur kremleri devam belki daha kötü olur.ama doktorun dediğine geldim catlayacagi varsa çatlar genetik bu dedi ama annemde pek yok :/

valla benim göbek dahil her yer çatlak olduğu için hiç birşey sürmüyorum olmadı yenileri de

Yaaa ben bi türlü hıçkırığı nasıl oluyor ayırt edemiyorummm

Birşey danışacaktım. Yurtdışında süresiz oturumum var belki doğumu orada yapabilirim, ama hastanelerde hiç kaydım yok. Direk doğuma gitsem alırlar mı bir fikriniz var mı ?
Açıkçası çok bir fikrim yok ama o ülkenin vatandaşı iseniz sanırım dogurabilirsiniZ ama süresiz oturumunuz varsa bilmiyorum yine nasıl işliyor kanun .bir avukata yada orada yaşayan birilerine daniamakta fayda var

Kızlar ne olmuş ya rukiye mustafanin ikinci hesabı taze anne ile başlayan o da kapatılmış . Yine biri mi şikayet etti ya

Evet yine aynı şekilde kapatılmış. Bence hoş değil kızlar bu inatlaşma olayı. Yani anlaşamıyorsanız bile şikayet hiç hoş değil

Sen sürmeye devam et belki onun sayesinde daha çok ilerlemez ben de sürmeye devam ediyorum..

Ay çok güldüm yeni sildiğin camı tükrük yapmaya. Benim ilk çocuğum ama arkadaşlarımın çocuklarında da bazen bazı şeyleri sorguluyorum neden diye? Bakalım benimkinin ne cinslikleri olacak

Eko cekitrmedn mi peki cnm.insallah kaybolur dogumla

Dediğim gibi önemsemediler istemediler ne kadar doğru bir hareket bilmiyorum bu gittiğimde soracağım canım.

Öyle derinden derinden duruyor ama bakma sen öyle durduğuna birden bire büyüdü benimkiler kremde ise yaramadı..

Sen bir de lierac kullandın dimi canım ona rağmen çatladın, benim doktorum ne sürersen sür çatlarsın genetikte varsa demişti. Kaçıncı haftada başladın çatlamaya ?

Evet faydasi olmadi..
Gecen hafta oldu ya birden bire canim aciyor yan tarafim.. baktim ki morarmis catlak catlak olmus..

Birşey danışacaktım. Yurtdışında süresiz oturumum var belki doğumu orada yapabilirim, ama hastanelerde hiç kaydım yok. Direk doğuma gitsem alırlar mı bir fikriniz var mı ?

Canim ben dusunmustum bi ara yurtdisinda dogumu.sen vatandaslik icin mi yoksa ziyarete gitmen doguma denk geldigi icin mi gitceksn.alirlar diye dusunuyorum sokakta doguracak deglsn mecbur alcaklar dogum kaydi orda olcak

Evet faydasi olmadi..
Gecen hafta oldu ya birden bire canim aciyor yan tarafim.. baktim ki morarmis catlak catlak olmus..

Senin yolundan gidiyorum galiba...bianda oluyor smdi gobek deliginin cevresinde hafif cizgiler olusmaya baslams lierac hindistan cevizi yagi vs surdugum halde.benim en cok gogsumde ve totomdacatlaklar oldu.hic hesaba katmadigim yerlerde

Kızlar ne olmuş ya rukiye mustafanin ikinci hesabı taze anne ile başlayan o da kapatılmış . Yine biri mi şikayet etti ya
Ya ben kimsenin şikayet etmekle uğraşıcağına inanmıyorum. İkinci hesapları ip adresi ile tespit edip kapatıyorlar. Kimse bilmese anlamasa bile sistemden yakalıyorlar. Hatta aynı evden giren kardeşlerde bile iki ayrı hesap olunca sorun oluyor.Bu telefon paylaşma instagram paylaşma konularında da sistemler çok akılllı, yönetimden kimse tek tek yazılanları okuyamayacağı için filtreler var önlerine düşüyor diye biliyorum.

Evet yine aynı şekilde kapatılmış. Bence hoş değil kızlar bu inatlaşma olayı. Yani anlaşamıyorsanız bile şikayet hiç hoş değil

Kesinlikle hiç hoş bi durum değil bu şikayet olayı.yİne kim neden şikayet etti. herkes düşüncelerini yazmakta özgür değil mi sonuç olarak.

Canim ben dusunmustum bi ara yurtdisinda dogumu.sen vatandaslik icin mi yoksa ziyarete gitmen doguma denk geldigi icin mi gitceksn.alirlar diye dusunuyorum sokakta doguracak deglsn mecbur alcaklar dogum kaydi orda olcak

Canım benim gideceğim ülkede direk vatandaşlık vermiyorlar zaten, sadece benim süresiz oturumum olduğu için o da bundan faydalanacak vizesiz rahat bir şekilde gelip gidebileceğiz hepsi bu. Bencede ya devlet hastanesi neticede git diyecek halleri yok..

Senin yolundan gidiyorum galiba...bianda oluyor smdi gobek deliginin cevresinde hafif cizgiler olusmaya baslams lierac hindistan cevizi yagi vs surdugum halde.benim en cok gogsumde ve totomdacatlaklar oldu.hic hesaba katmadigim yerlerde
Olacaksa oluyor maalesef ama sürmeye devam benim alt karnımda oldu dikine dikine. Belinize,bacaklarınıza, kalçalarınıza hatta üst bacaklarınıza da sürün kızlar.

Yaptir cnm .bn doktoruma sordm onemli bi sey mi diye o da nolur nolmaz yaptir dedi.Bnce eko cekmelisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…