2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhabalar öncelikle hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben yeni üyeyim haziran annesi olacağım inşallah. Benim bir sorum olacaktı 30. haftamin sonundayim ve akşam yatarken özellikle sağa sola dönerken ağrım oluyor doktorum oturur gibi yatmamı söyledi ama bu şekilde çok zor oluyor siz ne şekilde yatıyorsunuz

Aynen canm bide dolap almak zorunda kalmayiz.Bizde soyle dusunuyorz Buyuyen besik alalim Ikinci cocuk oluncada bunu kullanir digerine baza aliriz :) daha mantikli geliyo.bn besigi odama koyucam insallah.Ikinci cocuk olunca oda yapmayi dusunuyorm

Bende 30. Haftadayım. Bende sağa sola dönerken ağrı acı hissediyorum gece sürekli uyanıyorum. Ama bu haftalarda normal. İyice karnımız büyüdü. Şimdiden uykusuz geceler başladı yani

Bende 30. Haftadayım. Bende sağa sola dönerken ağrı acı hissediyorum gece sürekli uyanıyorum. Ama bu haftalarda normal. İyice karnımız büyüdü. Şimdiden uykusuz geceler başladı yani

Simdiden böyleyse ilerleyen haftalarda nasıl oluruz bilmiyorum neyseki sayılı günler.. Hayırlısıyla geçer inşaallah :)

Yattı canım yattı. 7 ay bambu beşikte sonraysa büyüyen yatakta yattı. Bit
süre beşik olarak kullandık. Sonra korkuluklarını çıkarıp bazalı yatak olarak kullanıyoruz. Park yatak alacağım çünkü oğlum olacak. Büyüyende kızım yatıyor. Bambu beşiğimizin tekerleği bozulmuştu. Eşim tamir etmek veya ettirmek yerine attığı için park yatak alacağız. Tipik erkek modeli :))))

Canım onlar kurnazlık yapıyorsa sende yap ben senin yerinde olsam tamam kocacım gidelim tabiki annenlere derim ama gitmeye yakın gidelim derim mesela bir hafta duruyorsa gitmeden önceki gün yada 2 gün önce giderim ztn mecbur dönmesi gerekecek biraz kurnazlık yap hakediyolar

Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ederim. Dün tahmin ettiğim gibi oldu
Akşam ailem bize geldi. Ellerinde çiçek ve pastayla evdeki de o zaman ayma yaşadı. Onlar gidince kavga ettik konuşmuyoruz şu an. Buda bugünün sabahından eski müdürümün sabah sürprizi orkide ve kahvaltı için bisküvi sıcak çikolata :) arkadaşlarımda sabah sabag fısır fısır moddalar en azından birilerinin hayatında hala değerim var eş diye sectigimin olmasada

Eklentiler

• Screenshot_20180326-094940.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 132

Ya eşim de benim gibi düşünüyor aslında iznimiz boşa bitmesin hemen başta gidelim yoksa biz gitmezsek onlar gelir dedi bütün gun evde kaliriz dedi. Haklı da biz hemen gelmeseydik onlar gelirdi git de diyemezdik şimdi hiç değilse biz gidiyoruz diyebilme şansımız var..

canım tansiyon yüksekse sezeryan yapıyorlar diye biliyorum yine doktorunla konuşursun niye yükseliyormuş böyle biden mi oluyor?

evet aynen böyle, bu tarz beşik kullanan biri olarak sakın almayın derim gerçekten yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor 1,5 yıl kullandık sonra depoya indi... mis gibi çocuk odası aldık sonra en güzeli

biraz erken başlamışsın :) ben ilkinde 32. haftada yapmıştım ama 40+6 da doğum yapınca çok erken yaptığımı farkettim bu sefer biraz daha geç hazırlayacağım 35. hafta gibi

biraz erken başlamışsın :) ben ilkinde 32. haftada yapmıştım ama 40+6 da doğum yapınca çok erken yaptığımı farkettim bu sefer biraz daha geç hazırlayacağım 35. hafta gibi
Valla ne olur ne olmaz diye yikadim bugun de katlayacagim :) simdiden cogu is zor geliyor agirlastim iyce :) hazir dursun elimin altinda dedim :) Allah korusun biraz erken gelesi tutar filan :) insaALLAH vaktinde gelir tabi

Valla ne olur ne olmaz diye yikadim bugun de katlayacagim :) simdiden cogu is zor geliyor agirlastim iyce :) hazir dursun elimin altinda dedim :) Allah korusun biraz erken gelesi tutar filan :) insaALLAH vaktinde gelir tabi
evet hazırlıklı olmakta fayda var uzmanlar da32. haftadan itibaren doğum çantası hep hazır olsun diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…