- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.561
Peki çantada neler bulunmalı
evet aynen böyle, bu tarz beşik kullanan biri olarak sakın almayın derim gerçekten yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor 1,5 yıl kullandık sonra depoya indi... mis gibi çocuk odası aldık sonra en güzeli
Kızlar bugün hastaneye gidicem inşallah iyi geçer ..
artık büyüdük öncelikle inşalalh herşey normal çıkar.
Sonra da inşalalh yüzünü gösterir..
Cok teşekkür ederim canim hemen aldim ekran foto:) galiba sadece makyaj malz almicam :) normalde de yapmiyorum çünkü:)ben küçük bavul hazırlayacağım kendim için pijamalarım + iç çamaşırı + ped + emzirme atleti + çorap + terlik + el havlusu+ bebek için 1-2 takım hastane çıkışı + zıbın + biberon (çok lazım olmuyor hemşireler mama verecekse kaşıkla veriyorlar ama ne olur ne olmaz ) bebek bezi + battaniye + alt açma bezi + alt temizlemek için hem pamuk hem yeni doğan ıslak mendil aklımda bunlar var tabi doğuma giderken makyaj malz. filan da alacağım.
Burda duzelecegi yok malesef havalarin :) ben oyuzdenn yikadim evde camasirliga serdim kalorifer olduğundan hemen kurudular perdeyi de acmistim gunes de aldi iyceBende başlayacağım inşallah yıkamaya biraz havalar düzelsin diye bekliyorum ..
Burda duzelecegi yok malesef havalarin :) ben oyuzdenn yikadim evde camasirliga serdim kalorifer olduğundan hemen kurudular perdeyi de acmistim gunes de aldi iyce
Merhaba kizlar.Bugun hastaneye gittim.Hani demistim ya bebegimin kalbinin uzerinde bi parilti fark edilmis diye.Onun icin eko ya girdm.Şükür temiz cikti raporda:))Cok mutluyum.Rabbim herkese once saglikli sonrada hayirli evlatlar nasip etsin:)Amin.Diger tum arkadaslarada Acil sifalar diliyorm❤❤❤
Cok sevindim canim amiin insallah.ins bizimde bisey cikmaz bu hafta doktora gidicez bizde.
Ben 32de yapmayı düşünüyorum .maşallah eşine benim eşim tripliyken düşman kesiliyorKizlar bugun oğluşumun kiyafetlerini yikamaya başladım simdi bi kismini attim makineyeerken oldugunu soyleyenler var sizce erken mi davrandim? Ama ne olur ne olmaz diye halledip koyayim dedim. Cok hastalikla gecti geciyor hamileligim bir de ağırlaşma durumu var tabi. Cok sonlara birakmak istemedim. Hazir elimin altinds bulunsun instesim. Hayirli ve saglikli bi sekilde giydirmek de nasip olur insaALLAH. Baska yikayan veya yakinda yikamayi dusunen var mi? Ben kiyafetleri hallederken baktim kociş de süpürgeyi almis evi süpürüyor. Dunden beri birbirimize tripliyiz aslinda ya ben hamilelikte cok alingan oldum ya hormonlar beni boyle yapti bilrmiyorum ama leb dese nem kapiyorum adam ona rağmen şuan evi temizliyor
Yattı canım yattı. 7 ay bambu beşikte sonraysa büyüyen yatakta yattı. Bit
süre beşik olarak kullandık. Sonra korkuluklarını çıkarıp bazalı yatak olarak kullanıyoruz. Park yatak alacağım çünkü oğlum olacak. Büyüyende kızım yatıyor. Bambu beşiğimizin tekerleği bozulmuştu. Eşim tamir etmek veya ettirmek yerine attığı için park yatak alacağız. Tipik erkek modeli :))))
Allah nasip ederse haftaya salı gideceğim doktoruma soracam bir sürü tahlil sonuc gösterecem o nediyecek .canım tansiyon yüksekse sezeryan yapıyorlar diye biliyorum yine doktorunla konuşursun niye yükseliyormuş böyle biden mi oluyor?
Canım hafif mi pekiBende aldım bu arabadan kızlar ortasından bir ip gibi bisey çıkıyor çekince kolayca kapanıyor.
Kapanınca valiz gibi sürükleniyor bagaja falan çok kolay sığar tekerleri çıkıyor. Kumasi cikiyor yikanabilir. Sürdüm denedim. Genelde tekerleri büyük olanlar agir gibi duruyor ama buyuk tekerler daha kolay dönüyor. Küçük tekerler üstüne ağırlık binince yani çocuk ağırlaşınca zor dönüyor.
çok beğendim ve kullanışlı tavsiye ederim...xra221
Üzüldüm canım eşin zaten bir sürü borca suruklemis bari duygusal anlamda mutlu etmeyi denese keşke :/Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ederim. Dün tahmin ettiğim gibi oldu
Akşam ailem bize geldi. Ellerinde çiçek ve pastayla evdeki de o zaman ayma yaşadı. Onlar gidince kavga ettik konuşmuyoruz şu an. Buda bugünün sabahından eski müdürümün sabah sürprizi orkide ve kahvaltı için bisküvi sıcak çikolata :) arkadaşlarımda sabah sabag fısır fısır moddalar en azından birilerinin hayatında hala değerim var eş diye sectigimin olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?