2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Peki çantada neler bulunmalı

ben küçük bavul hazırlayacağım kendim için pijamalarım + iç çamaşırı + ped + emzirme atleti + çorap + terlik + el havlusu+ bebek için 1-2 takım hastane çıkışı + zıbın + biberon (çok lazım olmuyor hemşireler mama verecekse kaşıkla veriyorlar ama ne olur ne olmaz ) bebek bezi + battaniye + alt açma bezi + alt temizlemek için hem pamuk hem yeni doğan ıslak mendil aklımda bunlar var tabi doğuma giderken makyaj malz. filan da alacağım.

evet aynen böyle, bu tarz beşik kullanan biri olarak sakın almayın derim gerçekten yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor 1,5 yıl kullandık sonra depoya indi... mis gibi çocuk odası aldık sonra en güzeli

Aynen cnm herkes park yatak al sora katlar koyarsin genc odasi alirsin diyor

Cok teşekkür ederim canim hemen aldim ekran foto:) galiba sadece makyaj malz almicam :) normalde de yapmiyorum çünkü:)

Blackbluee1 canım ne yaptınız döndünüz mü evinize? Eşinin gelmesine çok sevindim bu arada inşallah sağ salim gidip döner yine.
Doktor kontrolünü bildir mutlaka, inşallah bebiş gösterir yüzünü bu sefer, cok güzel bisey :) eşimle gidebilmeniz de ayrı güzel olmuş video çeksin o da içeri girebiliyorsa, hatira oluyor

Merhaba kizlar.Bugun hastaneye gittim.Hani demistim ya bebegimin kalbinin uzerinde bi parilti fark edilmis diye.Onun icin eko ya girdm.Şükür temiz cikti raporda:))Cok mutluyum.Rabbim herkese once saglikli sonrada hayirli evlatlar nasip etsin:)Amin.Diger tum arkadaslarada Acil sifalar diliyorm❤❤❤

Cok sevindim canim amiin insallah.ins bizimde bisey cikmaz bu hafta doktora gidicez bizde.

Ben 32de yapmayı düşünüyorum .maşallah eşine benim eşim tripliyken düşman kesiliyor

anladım canım

canım tansiyon yüksekse sezeryan yapıyorlar diye biliyorum yine doktorunla konuşursun niye yükseliyormuş böyle biden mi oluyor?
Allah nasip ederse haftaya salı gideceğim doktoruma soracam bir sürü tahlil sonuc gösterecem o nediyecek .
Niye yükseliyor bilemedik canım kardiyoloji doktoru baktı kalpten değil , kan idrar sonuclarına göre böbrektende değil dedi, gebelik zehirlenmesinden de şüphelenmiyorum dedi . Çoook şükür dedim. Hastanede yükseliyorsa beyaz önlük tansiyonu olabilir dedi psikolojik olabilir kadın dogumcun yönlendirebilir ben alfametten baska birşey yapamam dedi . Bir ay sonra tektar cağırdı doğumdan önce mutlaka tekrar grmem lazım dedi .

Canım hafif mi peki

Üzüldüm canım eşin zaten bir sürü borca suruklemis bari duygusal anlamda mutlu etmeyi denese keşke :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…