- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.941
Canim gecen hafta gttigimde bebek poposuyla baski yapiyo rahminde bSki goruluyo dedi bi de servikal uzunlugun kisalmis erken dogum riskin var dedi igne vuruldum rapor verdi bi kac gun yattimdr'una sordun mu canım
Evet canım doktorun söylemiyle alakalı birsey bence korkutmus. Benfe iiçimde hareketli olunca inamadim bi artik baş asagida deyince . Ama benim doktorum çok tatlı dilli yaşlı bir bayan . Ayy ne güzel annesi bu baş asagi dönmüş normal doğum icin en güzel şekilde almis doğumun da cok kolay olur . Diye dedi . Korkmadim sevindim ne güzel diye . Ama özeldeki bıraktığım doktor olsa çok farklı söyler korkuturdu. Ilk cocuk sonucta tecrübesizlik,, grupca var bu doktor ne derse panik ve endişe yapabiliyoruzAmin canım sağlıcakla gelirler kuzucuklar inşallah çoğu bebek te bu dönemde dönmeye başlıyor anladığım kadarıyla içim rahatladı ..
Çok sert değil benim ki ama baya karardı siyah lekeler arttı sıkıntı yapma normaldirKızlar gosulerinz nasıl ilk donemki gibi
Dolgun ağrılı ve sertmi
Yoksa yumusqkmi
Benimki yumuşak ve ağrısız
Sut üretimiyle alakalimi bu göğüsleri dolgunluk
Uzan bol bol dinlen kendine o zaman inşallah zamanın da gelir kuzularımızCanim gecen hafta gttigimde bebek poposuyla baski yapiyo rahminde bSki goruluyo dedi bi de servikal uzunlugun kisalmis erken dogum riskin var dedi igne vuruldum rapor verdi bi kac gun yattim
Bende hep sağıma yatıyorım solda rahat edemiyorum bi zararınıda görmedim şükür benim kızımda hep sağda:)Günaydın kızlar nasılsınız bakem bugün ya ben soluma yatınca rahat edemiyorum sağda daha rahatım ve kızım sanki sağda oda sertlik daha fazla sizler nasılsınız yatma konusunda dönme işini hiç demiyorum döneniyorum zorlanıyorum :)
Omdandir canim o zamanevet önde gidiyor onun için dedi heralde
Amin insaALLAH RABBim sagsalim kavusmayi nasip etsinSon haftalara girince zaman da geçmek bilmiyor .. Hayırlısı ile sağlıkla kucağımiza alırız inşallah bebislerimizi
Kızlar gosulerinz nasıl ilk donemki gibi
Dolgun ağrılı ve sertmi
Yoksa yumusqkmi
Benimki yumuşak ve ağrısız
Sut üretimiyle alakalimi bu göğüsleri dolgunluk
benim ilk hamileliğimde de erken bir dönemde doğum pozisyonundaydı dr hiç erken doğumdan bahsetmedi bile kaldki 40+6 da zorunlu sezeryan oldum bizimki gelmek bilmeyince...Bebek doğum pozisyonu almış erken doğum olabilir dedi ama nst de sancı falan çıkmadı.
kızlar yürürken şeyimin şiş olduğumu. hissediyorum.benim vajinadaki varisler birbirine sürtüyor. napabilirim yaaa..(( kilotlarim olmuyor.kilodumu giyince sanirsin içinde pipi var gibi şiş ve kaşınıyor sürekli
Bende hep sağıma yatıyorım solda rahat edemiyorum bi zararınıda görmedim şükür benim kızımda hep sağda:)
benim ilk hamileliğimde de erken bir dönemde doğum pozisyonundaydı dr hiç erken doğumdan bahsetmedi bile kaldki 40+6 da zorunlu sezeryan oldum bizimki gelmek bilmeyince...
Solda uyuyamiyorum bende sağda daha rahatım kızımda sag tarafta sıkıntı olmaz inşallahGünaydın kızlar nasılsınız bakem bugün ya ben soluma yatınca rahat edemiyorum sağda daha rahatım ve kızım sanki sağda oda sertlik daha fazla sizler nasılsınız yatma konusunda dönme işini hiç demiyorum döneniyorum zorlanıyorum :)
Benim de idrarda yanma yok, sadece tam vajina girişinde anlık sızlama olup geçiyordu. Belki de normaldir canımAma idrarda yanmam filan yok cnim.
Atlet değil de, ben emzirme sütyeni almayı düşünüyorum 3-4 tane.Kızlar emzirme sutyeni ve atleti alicakmisiniz iniz ben biraz kararsızım alıp almamak konusunda
Evet canım doktorun söylemiyle alakalı birsey bence korkutmus. Benfe iiçimde hareketli olunca inamadim bi artik baş asagida deyince . Ama benim doktorum çok tatlı dilli yaşlı bir bayan . Ayy ne güzel annesi bu baş asagi dönmüş normal doğum icin en güzel şekilde almis doğumun da cok kolay olur . Diye dedi . Korkmadim sevindim ne güzel diye . Ama özeldeki bıraktığım doktor olsa çok farklı söyler korkuturdu. Ilk cocuk sonucta tecrübesizlik,, grupca var bu doktor ne derse panik ve endişe yapabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?