2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tatlım benim ya kıyamam ben sana ya seni nasıl iyi anlıyorum bilemezsin.Bazen düşünüyorum ilerde evladım evlense çocuğu olsa ben teklif ederdim bakmayı diye,bu büyükler neden böyle anlamıyorum.Sen anlattıkça karşımda kayınvalidemi gördüm,biz onlara daha yakınız daha çok görüşüyorduk o da bana bizim çocuğumuz olmazken(düşün tedavi görüyorum,oğlunun çocuğu olmuyor sonuçta neden de bulunamıyor) bana aynen şunları söylüyordu olunca ona baktırmayım diye "yok ben beceremiyorum yok yeğeni ona bırakılmış ona bakamamış rezil etmiş çocuğu" daha neler neler.İnsan çok kırılıyor anlıyorum seni,bakıyoruz bizden biri canından biri evladınla ilgilensin.Benimki bana şimdi bide diyorki "geldiğinizde geceleri alırız odamıza onu"seveceklermiş demiyorki gelin buraya tayin isteyin biz bakarız.Ama kızlar ona bombayı haziranda patlatacam ben beksin bakalım bizde kıyametler kopacak haziran tayiniyleŞimdiden kafana takma diyecem ama insan takıyor Allah inşallah işini rast getirir hiç ummadığın şekilde işini kolaylaştırır arkadaşım.Bol bol dua et zor gibi görünen herşey kolaylaşıversin.

Günaydın kızlar sayfada dün bir arkadaşımıza doktoru bebeği için Doğum pozisyonunu almış gibi şeyler demiş sanırım bugün tesadüf uygulamada bunu okudum normal bir durummuş paylaşmak istedim
Bu durum bence de normal, çünkü hala sabit bir yerde kalmıyorlar. Birgün başları aşağıdaysa başka bir gün tam tersi bir pozisyon alabiliyorlar, bizim öyle oluyor çünkü. Bence şimdiden önemsenecek bir durum değil bu.

Bence de hiç yerlerinde durmuyor gibiler :) Doktor çok yanlış yaklaşmış bence..

P pamukefe senindemi kendi annen yaptı. demek ki karakter olayı bu durum ben de şaşırıyorum insanın kendi annesinin böyle yapmasına ama demekki hep kayınvalideler yapar diye bir durum olmuyor.Ben biraz kinciyim bu konuda annem böyle yapsa beni çok zor görür,şuan kayınvalidem göremiyor artık bizi.Önceden sık sık giderdik.Madem öyle işte böyle dedim,çok bozuluyor gelmediğimize daha nelere bozulacak düşündükçe mest oluyorum ya kızlarÇok kötüyüm ya ben.Napim o kadar kendimden verdim şimdi artık tak etti,5 sene katlandım,evlenirken beni istememsine bile takılmamıştım beni eve istememsini bile önemsememiştim ilk bir yıl ama şuan soğuk savaş zamanıZaman zaman olacakları düşündükçe ben hamilelik bende kayınvalide bulantısına neden oldu. Tabi annemde böyle olsa ne olurdu bilmiyorum ama ona da tepki koyardım heralde. Ama sen bana bakma ben kötüyüm kötü galiba

Ha ha ha aynı ben, şimdiden kılıçlarımı kuşandım bekliyorum,bu arada musallat kelimesini sevdim bebek,yakışıyor kendilerine

Kızlar 32. Haftada Doğum iznine ayrılmak istiyorum.31+1 /31+6 da mı alıyoruz bu izni yoksa 32. Haftayı tamamlamak mı gerekiyor bilen var mı
Haftasonu doktoruma sorucam ama yinede merak ettim.
Doktoruna göre değişiyor. Genelde 32+0da veriyorlar ama 31 kusurde verenler de var. Ben doktoruma sormuştum iki üç günden bir şey olmaz demişti ben 31+5de alacağım .bi dahaki gidişimde tekrar şansımı deneyeceğim :/

Süpermiş o zaman :) artık çok yoruluyorum işe gelirken bir an önce izne çıkmak istiyorum bende bakalım.

merhaba kızlar, az zaman kaldı minikomun cicilerini çeyizlerini yıkamaya başlayacağım önceki konularda deterjandan bahsettinizmi çok fazla takip edemedim. hangi deterjanı kullanmayı düşünüyorsunuz

Kızlar benim annem çalışıyor beni ananem büyüttü ama keşke annem büyütseydi annenin yerini kimse tutamaz ananem de yaşlıydı ben mi ona baktım omu bana bilmem bizde olduğu için herkes bizim eve toplanırdı bu durum da da ben sanki onu getir şunu götür gibi hizmetçi gibiydim resmen şimdi ben anneme diyorum annem evde olsa bile istemezdim bakmasını ücretsiz izin falan alın gerekirse kendiniz bakın annem şimdi 45 gün benim doğumum da izin alacak kayınvalidem de kendi kızının çocuğuna 6 ay anca baktı uzakta olunca çok zor benim çocuğuma benden başka bakan olmayacak

merhaba kızlar, az zaman kaldı minikomun cicilerini çeyizlerini yıkamaya başlayacağım önceki konularda deterjandan bahsettinizmi çok fazla takip edemedim. hangi deterjanı kullanmayı düşünüyorsunuz

Ben büyük kızımda Dalan roxy toz deterjan kullandım yine onu kullanıcam memnunum bitkisel içerikli.

Yok canım ya annnem ve babam o kadar hevesliki,benden daha iyi bakarlar bunu hissediyorum.Annem perde ve halısını bile halletti şuanda odasını boyamış ,duvara resimler yapmış boyayla kendi evinde ona oda hazırladı.doğumdan sonra Allah izin verirse orada kalıcam 1-2 ay kadar.İkiside oğluşumuz geliyor deyip duruyor hergün birşeyini yapıyor duysan onu hamile sanırsın.Allah sağlık versinde inşallah dilediği gibi yaşar torunuyla demekten başka bişey düşmüyor bana.Hastalık sonuçta bu,ne olacağımız belli değil,Allah sağlık versinde gerisi olur gider.Kız var ya bazen korkuyorum çocuğu bana vermeyecek diye rüyama falan giriyor yıllarca o bakmış ben görmemişim ağlamaklı uyanıyorum.hayırlısı olsun ya bakalım,Allah hepimizin işini rast getirsin de kolaylıkla büyütelim bıdıkları

Haha şimdi senin annen gençtir canım bakacak gücü vardır benim annanem şeker hastasıydı insülin ilacını ben vuruyordum daha yaşım küçücüktü diyorum ya ben ona baktım o sadece yanımda durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…