- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.981
Yani dediğim gibi Allah sağlık versin çünkü gerçekten her şeyin başı o(klişe gibi geliyor ama doğru).Yaş konusuna gelince yaşı var aslında 61 yaşında ama dediğim gibi bir hastalığı yok çok şükür.Şeker hastalığı zor korktuğum bir hastalık,Kimse yaşamasın isterim,sen nasıl vuruyordun kızHaha şimdi senin annen gençtir canım bakacak gücü vardır benim annanem şeker hastasıydı insülin ilacını ben vuruyordum daha yaşım küçücüktü diyorum ya ben ona baktım o sadece yanımda durdu
daha önceden genital bölgemde alerji olduğu iin doktora gittiğimde hacışakirin garnül matik bebek deterjanı ile iç çamaşırlarını yıka ve yumuşatıcı kullanma demişti bebeğin çamaşır- kıyafetleri için de kullanırım diye düşünüyorum belki leke çıkarıcı alabilirim e bebekten bakarım onu damerhaba kızlar, az zaman kaldı minikomun cicilerini çeyizlerini yıkamaya başlayacağım önceki konularda deterjandan bahsettinizmi çok fazla takip edemedim. hangi deterjanı kullanmayı düşünüyorsunuz
Aminnn aminnn insallah canım yaBende lohusaligimi hatirlamak istemiyorum. Zaten durup durup agliyorsun degisik bir sey bir de insanlarla ugrasmak cok zor. İnsallah cok guzel lohusalik geciririz hepimiz
Ben dün gece öldum ya resmen hem bel ağrısı hemde kaburgalarım hatta bütün kemiklerim batmaya başladı zaten çok az uyuyorum oda işkence oluyor bi an önce sabah olsun istiyorum herkes sola yayiyomus ben nasil rahat edersem öyle yatıyorum artik sırf biraz uyuyum diyeGünaydın kızlar nasılsınız bakem bugün ya ben soluma yatınca rahat edemiyorum sağda daha rahatım ve kızım sanki sağda oda sertlik daha fazla sizler nasılsınız yatma konusunda dönme işini hiç demiyorum döneniyorum zorlanıyorum :)
Sebamedkızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi marka aldınız? ya da alacaksınız? (şampuan, bebek yağı, sabun, pişik kremi)
Ne kadar şanslısın canım maşallah. Biz 5 kardeşiz ve benim bebeğim 10. TorunYok canım ya annnem ve babam o kadar hevesliki,benden daha iyi bakarlar bunu hissediyorum.Annem perde ve halısını bile halletti şuanda odasını boyamış ,duvara resimler yapmış boyayla kendi evinde ona oda hazırladı.doğumdan sonra Allah izin verirse orada kalıcam 1-2 ay kadar.İkiside oğluşumuz geliyor deyip duruyor hergün birşeyini yapıyor duysan onu hamile sanırsın.Allah sağlık versinde inşallah dilediği gibi yaşar torunuyla demekten başka bişey düşmüyor bana.Hastalık sonuçta bu,ne olacağımız belli değil,Allah sağlık versinde gerisi olur gider.Kız var ya bazen korkuyorum çocuğu bana vermeyecek diyerüyama falan giriyor yıllarca o bakmış ben görmemişim ağlamaklı uyanıyorum.hayırlısı olsun ya bakalım,Allah hepimizin işini rast getirsin de kolaylıkla büyütelim bıdıkları
Aynen ben de iple cekiyorum cunku bu halde hic cekilmez olduBir hafta daha mı yani üzüldümTeşekkür ederim bilgi için.
Ben de o umutla kendi dokroruma sordum bi kac gun oncesinden verebilir misiniz diye. En basindan sisteme tahmini dogum tarihiniz işlendigi icin bu mumkun degil dediSüpermiş o zaman :) artık çok yoruluyorum işe gelirken bir an önce izne çıkmak istiyorum bende bakalım.
Ay çok tatlı maaşallahKızlar dün bebek yüzünü göstermedi bugün tanıdık bir doktora gittim erkek diye gitmiyordum ona. Rica ettim bakar mısın dedim ?
Baktı biraz yakaladık sanki Eki Görüntüle 2129854
Chicco nun ürünlerini aldim ben canimkızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi marka aldınız? ya da alacaksınız? (şampuan, bebek yağı, sabun, pişik kremi)
Benimde göğüs altı batma var özellikle sağ taraf hiç yatamıyorum o tarafa ve acayip nefes darlığı şimdidenkızlar ne gibi sikayet yaşıyorsunuz.gogus altı batmadı. kasık acimasi var bnde
merhaba kızlar, az zaman kaldı minikomun cicilerini çeyizlerini yıkamaya başlayacağım önceki konularda deterjandan bahsettinizmi çok fazla takip edemedim. hangi deterjanı kullanmayı düşünüyorsunuz
kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi marka aldınız? ya da alacaksınız? (şampuan, bebek yağı, sabun, pişik kremi)
Valla çocukken vuruyordum ama şuan verseler burandan heralde canım annanem ztn rahmetli oldu ben çok alıştığım için 1 yıl etkisinden kurtulamamıştım sanki annem ölmüş gibi çok zor oldu bana Allah nurlar içinde yatırsınYani dediğim gibi Allah sağlık versin çünkü gerçekten her şeyin başı o(klişe gibi geliyor ama doğru).Yaş konusuna gelince yaşı var aslında 61 yaşında ama dediğim gibi bir hastalığı yok çok şükür.Şeker hastalığı zor korktuğum bir hastalık,Kimse yaşamasın isterim,sen nasıl vuruyordun kızben şuan bile kendi iğnemi vuramıyorum eşim vuruyor(annanenin çok duasını almışsındır ama ne güzel)
Valla ALLAH razi olsun haftada bi iki eşim yapiyor. O süpürüyor ben siliyorum. Tuvaleti, banyoyu, balkonlari da eşim yıkıyor. Hatta tozlari bile aliyor diyebilirim. Buyuk temizligi de annem gelecek doguma yakin o yapar buyuk ihtimal. Cunku okul bana yetiyor artiyor bu halimle eve derbeder geliyorum yemegi anca yapiyorum mahvoluyorum eşim bişey yaptirmiyor.Kızlar bahar geliyor Doğum yaklaşıyor temizlik işini napıcaksınız benim arkdşım süpürge bile yapmıyormuş doktoru yapma demiş bende her işimi kendim yapan insanım ailem de uzakta kimse Yok yardımcı hergün azar azar yapsam zararı olur mu acaba evim de maşallah bir balkon var beni sinir ediyor hergün kirli
Kizlar akintimda artis oluydu.Boyle sicakligini hissedebiliyorm.Kremsi beyaz sizdede oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?