2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yani dediğim gibi Allah sağlık versin çünkü gerçekten her şeyin başı o(klişe gibi geliyor ama doğru).Yaş konusuna gelince yaşı var aslında 61 yaşında ama dediğim gibi bir hastalığı yok çok şükür.Şeker hastalığı zor korktuğum bir hastalık,Kimse yaşamasın isterim,sen nasıl vuruyordun kız ben şuan bile kendi iğnemi vuramıyorum eşim vuruyor(annanenin çok duasını almışsındır ama ne güzel)

merhaba kızlar, az zaman kaldı minikomun cicilerini çeyizlerini yıkamaya başlayacağım önceki konularda deterjandan bahsettinizmi çok fazla takip edemedim. hangi deterjanı kullanmayı düşünüyorsunuz
daha önceden genital bölgemde alerji olduğu iin doktora gittiğimde hacışakirin garnül matik bebek deterjanı ile iç çamaşırlarını yıka ve yumuşatıcı kullanma demişti bebeğin çamaşır- kıyafetleri için de kullanırım diye düşünüyorum belki leke çıkarıcı alabilirim e bebekten bakarım onu da

Ben dün gece öldum ya resmen hem bel ağrısı hemde kaburgalarım hatta bütün kemiklerim batmaya başladı zaten çok az uyuyorum oda işkence oluyor bi an önce sabah olsun istiyorum herkes sola yayiyomus ben nasil rahat edersem öyle yatıyorum artik sırf biraz uyuyum diye

Ne kadar şanslısın canım maşallah. Biz 5 kardeşiz ve benim bebeğim 10. Torun o ilk heyecanlar yok bizim ailede. Ama eşimin ailesinde ikinci torun olacak. İkiside benim oğlanlar. İşin ilginci onlarda da bi heves yok. Sanırım sevmedikleri gelinden oldukları için

Ben deterjan hacisakir granül
Şampuan da Dalin slnayi düşünüyorum
Pişik kremi sudocrem alabilirim
Sabun almam herhalde bebek için bebek yağı da almayı düşünmüyorum.gerekirse saf zeytinyağı falan surerim biraz bilemiyorum

Kızlar sizede varmı bilmiyorum ama benim ayaklarım yanmaya başladı iki haftadır gece gündüz buzlu suya sokasım geliyor o kadar rahatsız ediyor beni resmen niye oluyo ki aceba

Süpermiş o zaman :) artık çok yoruluyorum işe gelirken bir an önce izne çıkmak istiyorum bende bakalım.
Ben de o umutla kendi dokroruma sordum bi kac gun oncesinden verebilir misiniz diye. En basindan sisteme tahmini dogum tarihiniz işlendigi icin bu mumkun degil dedi malesef 32+0 da dedi doktorum bana.cunku ben de cok fena yoruluyorum köy okuluna git gel ulasim sikinti giderken hocalarla gidiyorum donerken köyden donen dolmus va ronla geliyorum. O da bazen gelmuyo bu halimle okulda kaliyorum. Eşim astsbay gorevde olursa saatlerce bekleyebiliyorum. O yuzden cok sıkıntı baktim olmuyo bi kac gun de rapor alacagim artık

merhaba kızlar, az zaman kaldı minikomun cicilerini çeyizlerini yıkamaya başlayacağım önceki konularda deterjandan bahsettinizmi çok fazla takip edemedim. hangi deterjanı kullanmayı düşünüyorsunuz

kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi marka aldınız? ya da alacaksınız? (şampuan, bebek yağı, sabun, pişik kremi)

Ben unibaby şampuan ve deterjan aldım. Genelde bu tavsiye ediliyordu. Beğenmezsem değiştiririm. pişik kremi sudokrem alıcam. Bebek yağı ve sabun almadım alırmıyım bilmiyorum. Şampuanla yıkanabiliyor galiba vücudu herkes öyle yapmış, bebe yağı da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama neyle masaj yaparım onu da bilmiyorum.

Valla çocukken vuruyordum ama şuan verseler burandan heralde canım annanem ztn rahmetli oldu ben çok alıştığım için 1 yıl etkisinden kurtulamamıştım sanki annem ölmüş gibi çok zor oldu bana Allah nurlar içinde yatırsın

Kızlar bahar geliyor Doğum yaklaşıyor temizlik işini napıcaksınız benim arkdşım süpürge bile yapmıyormuş doktoru yapma demiş bende her işimi kendim yapan insanım ailem de uzakta kimse Yok yardımcı hergün azar azar yapsam zararı olur mu acaba evim de maşallah bir balkon var beni sinir ediyor hergün kirli

Valla ALLAH razi olsun haftada bi iki eşim yapiyor. O süpürüyor ben siliyorum. Tuvaleti, banyoyu, balkonlari da eşim yıkıyor. Hatta tozlari bile aliyor diyebilirim. Buyuk temizligi de annem gelecek doguma yakin o yapar buyuk ihtimal. Cunku okul bana yetiyor artiyor bu halimle eve derbeder geliyorum yemegi anca yapiyorum mahvoluyorum eşim bişey yaptirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…