- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.001
ben De İlk üç ay kokusuz bebek sampuanlari var burda onlardan kullanırım sonra dalın ile devam edeceğim, vücudu için de bebeyagi yerine Hindistan cevizi yağı sürerim.Ben unibaby şampuan ve deterjan aldım. Genelde bu tavsiye ediliyordu. Beğenmezsem değiştiririm. pişik kremi sudokrem alıcam. Bebek yağı ve sabun almadım alırmıyım bilmiyorum. Şampuanla yıkanabiliyor galiba vücudu herkes öyle yapmış, bebe yağı da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama neyle masaj yaparım onu da bilmiyorum.
ben ofiste terlikle duruyorum eve gidince de hemen çorapları çıkarıyorum :)Kızlar sizede varmı bilmiyorum ama benim ayaklarım yanmaya başladı iki haftadır gece gündüz buzlu suya sokasım geliyor o kadar rahatsız ediyor beni resmen niye oluyo ki aceba
ilk zamanlar pişik kremine çok ihtiyaç olmuyor canım, anne sütü alırsa tabi... ek gıda ile birlikte pişikler başlıyor.. şampuan saç ve vücut için olanlar var ben öyle yapmıştım çok azıcık şampuanla yıkıyordum saçını onu bile direk kafasına değil de elimde suyla önce köpürtüp öyle yapmıştım bizim bebek hemşiresi göstermişti. bu arada bizim hastanede doğumdan sonra talep edersen ücretsiz bebek hemşiresi geliyor ilk banyosunu o yaptırıyor sana bakımlarını vs gösteriyorBen unibaby şampuan ve deterjan aldım. Genelde bu tavsiye ediliyordu. Beğenmezsem değiştiririm. pişik kremi sudokrem alıcam. Bebek yağı ve sabun almadım alırmıyım bilmiyorum. Şampuanla yıkanabiliyor galiba vücudu herkes öyle yapmış, bebe yağı da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama neyle masaj yaparım onu da bilmiyorum.
Canim biz burdan nasıl yardım edelimkızlar vajinamdaki varisler çok acıyor yardım edinnn.dururken bile zonkluyor
Çatı ağrısı dedikleri şey canım tarif ettiğin ağrı.kızlar benim şeyimin üst tarafı çok acıyor .kılların ilk ciktigi yer..bugün dayanamıyorum neden ki..İki kalçama da vuruyor acisi
Bende de aynı canım ya... Bir kaç haftadır hemde. Özellikle sabahları kalktıktan sonra oluyor ıslaklık :/ Dediğin gibi kremsi beyaz renk.Kizlar akintimda artis oluydu.Boyle sicakligini hissedebiliyorm.Kremsi beyaz sizdede oluyo mu
Şampuan Sebamed alacağım canım, Bebek losyonu da muhtemelen Sebamed alırım ama yaz bebeği olacakları için yağ değil de losyon öneriliyor haberin olsun. Sabun almayı düşünmüyorum nedense cildini kuruturmuş gibi düşünüyorum. Pişik kremini Sudokrem alacağım.kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi marka aldınız? ya da alacaksınız? (şampuan, bebek yağı, sabun, pişik kremi)
ilk zamanlar pişik kremine çok ihtiyaç olmuyor canım, anne sütü alırsa tabi... ek gıda ile birlikte pişikler başlıyor.. şampuan saç ve vücut için olanlar var ben öyle yapmıştım çok azıcık şampuanla yıkıyordum saçını onu bile direk kafasına değil de elimde suyla önce köpürtüp öyle yapmıştım bizim bebek hemşiresi göstermişti. bu arada bizim hastanede doğumdan sonra talep edersen ücretsiz bebek hemşiresi geliyor ilk banyosunu o yaptırıyor sana bakımlarını vs gösteriyor
ay ben yağ aldım.Şampuan Sebamed alacağım canım, Bebek losyonu da muhtemelen Sebamed alırım ama yaz bebeği olacakları için yağ değil de losyon öneriliyor haberin olsun. Sabun almayı düşünmüyorum nedense cildini kuruturmuş gibi düşünüyorum. Pişik kremini Sudokrem alacağım.
yağı bez bölgesi için öneriyorlar.Ben unibaby şampuan ve deterjan aldım. Genelde bu tavsiye ediliyordu. Beğenmezsem değiştiririm. pişik kremi sudokrem alıcam. Bebek yağı ve sabun almadım alırmıyım bilmiyorum. Şampuanla yıkanabiliyor galiba vücudu herkes öyle yapmış, bebe yağı da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama neyle masaj yaparım onu da bilmiyorum.
yağı bez bölgesi için öneriyorlar.
Bende de aynı canım ya... Bir kaç haftadır hemde. Özellikle sabahları kalktıktan sonra oluyor ıslaklık :/ Dediğin gibi kremsi beyaz renk.
ben de iki gündür şeyimde şişlik hissediyorum ve akıntım arttı sarı beyaz karışımı gibi
Ahh ne guzel senin kayinvaliden bakmam diyomuş keşke benimkide dese benim kayinvalidemde esi olmadigi icin şu an kızının cocuguna bakiyor tabi buyudu o artık simdide temelli benim yanima kapağı atmak icin kadın surekli esime calissin o ben bakarım diyor. Bende 2 yıl ucretsiz izinle cocugumu kendim buyutmek istiyorum hele kayinvalidemi asla ama asla yanimda istemiyorum çünkü normal bir insan degil 15 tatilde 1 haftaligina geldi bütün huzurumuzu bozdu da gitti kadın surekli esimi dolduruyo tabi bizimkide aman annesi diye pek bi merhametli ben ne yaparsam yapayım@pamukefe senindemi kendi annen yaptı. demek ki karakter olayı bu durum ben de şaşırıyorum insanın kendi annesinin böyle yapmasına ama demekki hep kayınvalideler yapar diye bir durum olmuyor.Ben biraz kinciyim bu konuda annem böyle yapsa beni çok zor görür,şuan kayınvalidem göremiyor artık bizi.Önceden sık sık giderdik.Madem öyle işte böyle dedim,çok bozuluyor gelmediğimize daha nelere bozulacak düşündükçe mest oluyorum ya kızlarÇok kötüyüm ya ben.Napim o kadar kendimden verdim şimdi artık tak etti,5 sene katlandım,evlenirken beni istememsine bile takılmamıştım beni eve istememsini bile önemsememiştim ilk bir yıl ama şuan soğuk savaş zamanı Zaman zaman olacakları düşündükçe ben hamilelik bende kayınvalide bulantısına neden oldu. Tabi annemde böyle olsa ne olurdu bilmiyorum ama ona da tepki koyardım heralde. Ama sen bana bakma ben kötüyüm kötü galiba
Kızlar 32. Haftada Doğum iznine ayrılmak istiyorum.31+1 /31+6 da mı alıyoruz bu izni yoksa 32. Haftayı tamamlamak mı gerekiyor bilen var mı
Haftasonu doktoruma sorucam ama yinede merak ettim.
valla tatlım benim bayadır öyle nefes alırken daha çok zorlanıyorum özellikle yatınca geçen gece oturarak uyudum yatakta çünkü baktım yatarak olmuyor.Zor dimi ya son ay ne yapçaz bakalım:) Ayakta uyuyacak gibi oluyorum ama işte ağrılar sağolsun uyutmuyor.Ayakta sanki ağrı azalıyor bana mı öyle geliyor acabaBen dün gece öldum ya resmen hem bel ağrısı hemde kaburgalarım hatta bütün kemiklerim batmaya başladı zaten çok az uyuyorum oda işkence oluyor bi an önce sabah olsun istiyorum herkes sola yayiyomus ben nasil rahat edersem öyle yatıyorum artik sırf biraz uyuyum diye
Keşke ben de kendi çocuğumu kendim büyütebilsem ama işe dönmek zorundayım malesef ki şartlar... Ev kredimiz, borçlarımız, bir de bebeğin ihtiyaçları derken tek kişi ile imkansız. Benim de kızım anneanne ile büyüyecek ama annemin bakıp büyüteceği bir evlattan asla şüphem yok, layığıyla bakacağına eminim.Kızlar benim annem çalışıyor beni ananem büyüttü ama keşke annem büyütseydi annenin yerini kimse tutamaz ananem de yaşlıydı ben mi ona baktım omu bana bilmem bizde olduğu için herkes bizim eve toplanırdı bu durum da da ben sanki onu getir şunu götür gibi hizmetçi gibiydim resmen şimdi ben anneme diyorum annem evde olsa bile istemezdim bakmasını ücretsiz izin falan alın gerekirse kendiniz bakın annem şimdi 45 gün benim doğumum da izin alacak kayınvalidem de kendi kızının çocuğuna 6 ay anca baktı uzakta olunca çok zor benim çocuğuma benden başka bakan olmayacak
Olsun canım bir denersin. Eğer sıcakta rahatsız ederse losyona geçersin. Sonuçta sıcaklar geçince de kullanabilirsin yağı, elinde kalmaz. :)ay ben yağ aldım.
yani sebamed setini aldım . keske losyon alsaydım o zaman. sudokrem aldım evt
Haaa bak oda fena,ay ya ne bunların dertleri anlamıyorumki.yaşın gelmiş kaça güzel güzel huzurlu huzurlu otursana gelininle.Gelinin mutluluğu seninde mutluluğun olmalı dimi ama.Erkeğin bunu farketmemsi de zor bir durum aslında annelerinin ne olduğunu bilmiyorlarmı sanki.Ya sen çalışmasan bile gelirsen sana yardıma ne yapçan.Ya cidden niye böyle ya.Bizde mi böyle olcaz yaAhh ne guzel senin kayinvaliden bakmam diyomuş keşke benimkide dese benim kayinvalidemde esi olmadigi icin şu an kızının cocuguna bakiyor tabi buyudu o artık simdide temelli benim yanima kapağı atmak icin kadın surekli esime calissin o ben bakarım diyor. Bende 2 yıl ucretsiz izinle cocugumu kendim buyutmek istiyorum hele kayinvalidemi asla ama asla yanimda istemiyorum çünkü normal bir insan degil 15 tatilde 1 haftaligina geldi bütün huzurumuzu bozdu da gitti kadın surekli esimi dolduruyo tabi bizimkide aman annesi diye pek bi merhametli ben ne yaparsam yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?