2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar benim şeyimin üst tarafı çok acıyor .kılların ilk ciktigi yer..bugün dayanamıyorum neden ki..İki kalçama da vuruyor acisi

ben De İlk üç ay kokusuz bebek sampuanlari var burda onlardan kullanırım sonra dalın ile devam edeceğim, vücudu için de bebeyagi yerine Hindistan cevizi yağı sürerim.

ilk zamanlar pişik kremine çok ihtiyaç olmuyor canım, anne sütü alırsa tabi... ek gıda ile birlikte pişikler başlıyor.. şampuan saç ve vücut için olanlar var ben öyle yapmıştım çok azıcık şampuanla yıkıyordum saçını onu bile direk kafasına değil de elimde suyla önce köpürtüp öyle yapmıştım bizim bebek hemşiresi göstermişti. bu arada bizim hastanede doğumdan sonra talep edersen ücretsiz bebek hemşiresi geliyor ilk banyosunu o yaptırıyor sana bakımlarını vs gösteriyor

kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi marka aldınız? ya da alacaksınız? (şampuan, bebek yağı, sabun, pişik kremi)
Şampuan Sebamed alacağım canım, Bebek losyonu da muhtemelen Sebamed alırım ama yaz bebeği olacakları için yağ değil de losyon öneriliyor haberin olsun. Sabun almayı düşünmüyorum nedense cildini kuruturmuş gibi düşünüyorum. Pişik kremini Sudokrem alacağım.

Hı iyi o zaman daha almadım zaten acele etmiyeyim pişik kremi için :) Aslında benim aldığımın üzerinde şampuan yazıyor ama sitesine girince şampuan değil de ikisi bir arada yazıyor. Sadece şampuan yok yani. Anlamadım benim ki hangisi :) Aa süpermiş bende istiyeyimde göstersinler banada, ilk çocuk çünkü hiç bir şey bilmiyorum.:)

ay ben yağ aldım.
yani sebamed setini aldım . keske losyon alsaydım o zaman. sudokrem aldım evt

yağı bez bölgesi için öneriyorlar.

ben de iki gündür şeyimde şişlik hissediyorum ve akıntım arttı sarı beyaz karışımı gibi

Bndede vr canm o Bide boyle bi yere uzaninca degince agriyor.Bide kalcam cok kotu egilirken zorlaniyormAz kaldi Rabbim yardimcmz olsun cnm

Snde varis icin bi acile git cnm Krem falan yazabilirler Gecmis olsun

Ahh ne guzel senin kayinvaliden bakmam diyomuş keşke benimkide dese benim kayinvalidemde esi olmadigi icin şu an kızının cocuguna bakiyor tabi buyudu o artık simdide temelli benim yanima kapağı atmak icin kadın surekli esime calissin o ben bakarım diyor. Bende 2 yıl ucretsiz izinle cocugumu kendim buyutmek istiyorum hele kayinvalidemi asla ama asla yanimda istemiyorum çünkü normal bir insan degil 15 tatilde 1 haftaligina geldi bütün huzurumuzu bozdu da gitti kadın surekli esimi dolduruyo tabi bizimkide aman annesi diye pek bi merhametli ben ne yaparsam yapayım

Kızlar 32. Haftada Doğum iznine ayrılmak istiyorum.31+1 /31+6 da mı alıyoruz bu izni yoksa 32. Haftayı tamamlamak mı gerekiyor bilen var mı
Haftasonu doktoruma sorucam ama yinede merak ettim.

Sanırım doktorla alakalı.Benim doktorum 31 + 1de verecek izni

valla tatlım benim bayadır öyle nefes alırken daha çok zorlanıyorum özellikle yatınca geçen gece oturarak uyudum yatakta çünkü baktım yatarak olmuyor.Zor dimi ya son ay ne yapçaz bakalım:) Ayakta uyuyacak gibi oluyorum ama işte ağrılar sağolsun uyutmuyor.Ayakta sanki ağrı azalıyor bana mı öyle geliyor acaba
Mydestinyy bende siz gibi sağda uyuyabiliyorum yatınca hemde gebeliğin başından beri,sol ağrı yapıyor üzülüyordum internette sola yatın daha iyi diye okuduğumda ama bebeğin gelişimini etkilemiyor sanki.

Keşke ben de kendi çocuğumu kendim büyütebilsem ama işe dönmek zorundayım malesef ki şartlar... Ev kredimiz, borçlarımız, bir de bebeğin ihtiyaçları derken tek kişi ile imkansız. Benim de kızım anneanne ile büyüyecek ama annemin bakıp büyüteceği bir evlattan asla şüphem yok, layığıyla bakacağına eminim.
ay ben yağ aldım.
yani sebamed setini aldım . keske losyon alsaydım o zaman. sudokrem aldım evt
Olsun canım bir denersin. Eğer sıcakta rahatsız ederse losyona geçersin. Sonuçta sıcaklar geçince de kullanabilirsin yağı, elinde kalmaz. :)

Haaa bak oda fena,ay ya ne bunların dertleri anlamıyorumki.yaşın gelmiş kaça güzel güzel huzurlu huzurlu otursana gelininle.Gelinin mutluluğu seninde mutluluğun olmalı dimi ama.Erkeğin bunu farketmemsi de zor bir durum aslında annelerinin ne olduğunu bilmiyorlarmı sanki.Ya sen çalışmasan bile gelirsen sana yardıma ne yapçan.Ya cidden niye böyle ya.Bizde mi böyle olcaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…